Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Πέμπτη 3 Μαΐου 2018

Δωρεά δύο αναπηρικά καρότσια από το Επιμελητήριο στο Νοσοκομείο Αργοστολίου

Φωτογραφία του χρήστη Η ΠΕΝΑ.Δωρεά δύο αναπηρικά καρότσια από το Επιμελητήριο στο Νοσοκομείο Αργοστολίου
.....................................................................................................
Για ακόμη μια φορά το Επιμελητήριο Κεφαλονιάς-Ιθάκης μπήκε μπροστά αναφορικά με τα προβλήματα που αντιμετωπίζει το Γενικό Νοσοκομείο Κεφαλονιάς, προσφέροντας δύο αναπηρικά καροτσάκια, τα οποία το Νοσοκομείο είχε απόλυτη ανάγκη.

Μετά τις τελευταίες εξελίξεις αναφορικά με την υγεία στο νησί μας και την λειτουργία του Νοσοκομείου Αργοστολίου, ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου, Σταύρος Σπαθής, επικοινώνησε πριν από μερικές ημέρες με την διοίκηση του Νοσοκομείου, η οποία του ανέφερε πως το Νοσοκομείο έχει τρομερή έλλειψη σε αναπηρικά καροτσάκια.
Αμέσως ο κ. Σπαθής κινήθηκε και με απόφαση του Δ.Σ. δύο αναπηρικά καροτσάκια αγοράστηκαν από το Επιμελητήριο και παραδόθηκαν στο Νοσοκομείο για να εξυπηρετήσουν τις ανάγκες του. Παρόντες στην μεταφορά και την παράδοση ήταν ο πρόεδρος, Σταύρος Σπαθής, ο Γραμματέας, Χρήστος Καμπανός και ο διευθυντής, Νεκτάριος Βαβάσης.
Από την πλευρά του Νοσοκομείου παραβρέθηκαν ο αναπληρωτής διοικητής, Δημήτρης Δημουλιός (απουσίαζε λόγω ασθένειας ο διοικητής), η Μαριάνα Σαφή, διευθύντρια διοικητικού, η Μαρία Μαντά, προϊσταμένη οικονομικού, ο Εφροσύνη Κένη, προϊσταμένη ΤΕΠ και ο Κώστας Παπαδημητρόπουλος, υπεύθυνος τεχνικών υπηρεσιών.
Οι κ.κ. Δημουλιός και Σπαθής υπέγραψαν το πρωτόκολλο παράδοσης-παραλαβής, με τον πρώτο να ευχαριστεί το Επιμελητήριο για αυτή του την κίνηση.
Από την πλευρά του ο κ. Σπαθής δήλωσε: «Το Επιμελητήριο μπορεί να είναι το ανώτατο όργανο των επαγγελματιών των νησιών μας, ωστόσο δεν κλείνει τα μάτια του και σε άλλα προβλήματα που αντιμετωπίζουν η Κεφαλονιά και η Ιθάκη. Σήμερα δωρίσαμε δύο αναπηρικά αμαξίδια στο Νοσοκομείο ανταποκρινόμενοι άμεσα στο πρόβλημα που αντιμετωπίζει. Θα ακολουθήσουν και άλλες δράσεις τέτοιου τύπου στο μέλλον».
efimeridakefalonia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου