Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Κυριακή 6 Μαΐου 2018

ΧΡΥΣΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΑ Η ΑΘΗΝΑ ΓΙΑΤΖΟΓΛΟΥ ΣΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΑΛΗΣ!!!

Κι, όμως, τα όνειρα, ακόμη και σε μια μικρή, επαρχιακή πόλη, όπως η Κομοτηνή, μπορούν να γίνουν πραγματικότητα, όταν πολύ δουλειά, πολύ ταλέντο και πολύ αγάπη γι’ αυτό που επιλέγεις να κάνεις συνδυάζονται. Τότε, όπως συνέβη στην περίπτωση της Αθηνάς Γιαγτζόγλου τα αποτελέσματα δεν αργούν να φανούν, μαζί και οι διακρίσεις.
Η Αθηνά Γιαγτζόγλου από την Κομοτηνή άκουσε  να παίζεται προς τιμήν της ο Εθνικός μας Ύμνος στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα πάλης στην άμμο,στην Κροατία.


Χρυσή παγκόσμια πρωταθλήτρια στα 50 κιλά είχε κάθε λόγο να είναι χαρούμενη σηκώνοντας ψηλά την Κομοτηνή και τη χώρα. Η χαρά για την εθνική ομάδα ήταν διπλή, καθώς και η αθλήτρια Χριστίνα Αμπατζή πέτυχε σπουδαία διάκριση, καθώς ήρθε 2η στην κατηγορία των 50+ κιλών. Τα δύο «χρυσά» κορίτσια φέρανε την Πρώτη θέση και το κύπελλο στην Ελλάδα στην κατηγορία των κορασίδων!



 Μαζί τη χαρά και την υπερηφάνεια σε συγγενείς, φίλους, συμμαθητές, δασκάλους, προπονητές και στους κατοίκους της ακριτικής Θράκης.
Τα χαμογελαστά ταλαντούχα κορίτσια με δουλειά κι αγάπη γι αυτό που κάνουν δείχνουν έναν άλλο δρόμο φέροντας την αισιοδοξία και το χαμόγελο ως αντίδοτο στην γενική κατήφεια της εποχής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου