Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Τετάρτη 13 Φεβρουαρίου 2019

«Ο Χριστός ήταν Έλληνας»

Μία θεωρία που και στο παρελθόν έχει προκαλέσει αντιδράσεις παρουσιάστηκε σε ντοκιμαντέρ του Amazon και σύμφωνα με αυτήν, ο Χριστός ήταν ένας Έλληνας φιλόσοφος από την Μικρά Ασία! Σύμφωνα με την βρετανική DailyMail, το ντοκιμαντέρ με τίτλο Bible Conspiracies, δηλαδή, Συνωμοσίες στην Βίβλο, έρχεται να «αποκαλύψει» πως τα θαύματα που έκανε ο Ιησούς ήταν θαύματα που έκανε ένας Έλληνας φιλόσοφος, ο Απολλώνιος ο Τυανεύς. Σύμφωνα με το συνωμοσιολογικό ντοκιμαντέρ υπάρχουν συναρπαστ...
Δείτε περισσότερα
KEFALONIAPRESS.GR
Μία θεωρία που και στο παρελθόν έχει προκαλέσει αντιδράσεις παρουσιάστηκε σε ντοκιμαντέρ του Amazon και σύμφωνα με αυτήν, ο Χριστός ήταν ένας Έλληνας φιλόσοφος από τη...

3 σχόλια:

  1. Αν Τον πιστεύουμε σα Θεό τότε ο Χριστός ήταν «κατασκευαστής» αυτού του κόσμου άρα χωρίς πατρίδα.
    Αλήθεια πόσοι έχουν σκεφτεί ή σωστότερα διδαχτεί ότι ο Χριστός ήταν ο ίδιος ο Θεός μας, άρα ποτέ στη πραγματικότητα δεν γεννήθηκε μα και ποτέ δεν πέθανε?? Ή ότι μόνο ο Θεός κάνει θαύματα?? «Ψιλά γράμματα» αυτά θα μου πείτε, εμάς μας συμφέρουν και οι διαμεσολαβητές! Χα χα χα.
    Πάμε πάρα κάτω:

    Για όσους τον μετράνε σαν φιλόσοφο λάθος φιλοσοφίες του προσμετράνε, γιατί αυτός αν δεν έπινε, δεν πήγαινε με γυναίκες, δεν, δεν, κλπ., τότενες δεν προσπαθούσε να φτιάξει ένα κόσμο καλύτερο, αλλά ακλουθώντας ο κόσμος το παράδειγμά του σε λιγότερο από 100 χρόνια θα είχε εξαφανιστεί από προσώπου γής που έλεε κι ο νόνος μας.
    Άρα δεν μπορεί να ήταν Έλληνας φιλόσοφος, χα χα χα. Πάλε «ψιλά γράμματα» και αυτά!

    Αλλά με κάτι τέτοιες να μην πώ, εδώ καράβια πνίγουνται και μείς ψηλά αρμενίζουμε και θα ψαχνόμαστε με το φαναράκι του Διογένη σε λίγο…

    Μπέεεεεεεεεεεεεεεεεεεε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΕΜΕΝΑ ΚΑΤΙ ΜΟΥ ΛΕΕΙ,, ΟΤΙ ΕΦΟΣΟΝ ΟΛΟΥς ΤΟΥς ΑΡΧΑΙΟΥς ΠΑΩ ΝΑ ΤΣΟΥ ΦΕΡΩ ΠΟΡΟ,, ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΜΩ ΚΑΙ ΚΑΜΟΙΑ ΘΕΩΡΕΙΑ, ΟΤΙ ΚΑΙ Ο ΧΡΙΣΤΟς ΠΟΡΙΟΤΗς ΗΤΑΝΕ,, ΝΑ ΜΟΥ ΠΟΥΝΕ ΜΕΤΑ ΟΤΙ ΤΕΛΙΚΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΤΟΝ ΘΕΟ ΜΟΥ,,ΧΑΧΑ,, (ΤΑ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ ΣΡΕ ΤΙ ΓΛΩΣΣΑ ΓΡΑΦΤΗΚΑΝΕ ΤΕΛΙΚΑ?)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η «διεθνής» γλώσσα τότενες ήτανε η απλοποιημένη αρχαία Ελληνική και επειδή κανένας δεν έκανε κέφι τσού Ρωμαίους, φυσιολογικά αυτή θα ήταν και η γλώσσα διάδοσης τση νέας θρησκείας.
    Αποτέλεσμα αυτού ήτανε να κάνει η νόνα μου το σταυρό τση όταες άκουε το παπά να λέει … «του αγίου οίκου τούτου»… και να με αρωτάει ποιος ήτανε ο Άγιος Κουτούτος!!

    Κά κα κα κα κα κα κα κα κα

    Τώρα για τα άλλα με τσου αρχαίους κοιτάχτε εφτού κάτου να συμμαζέψετε λίγο τα πράματα γιατί η Πηνελόπη δεν έκανε βόρτες με τον Άργο στη Μελισσάνη, χα χα χα χα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή