Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Παρασκευή 22 Μαρτίου 2019

Τους τα… βρόντηξε ο πρόεδρος – Σκηνές απείρου κάλλους στο Δημοτικό Συμβούλιο

1Μέχρι κι ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου αγανάκτησε με αυτά διαδραματίστηκαν στο χθεσινό δημοτικό συμβούλιο με αποτέλεσμα να τους τα… βροντήξει και να σηκωθεί να φύγει από τη θέση του, παραιτούμενος από οποιαδήποτε προσπάθεια να συμμαζέψει την κατάσταση.
Πέρα από τη συνηθισμένη καθυστέρηση στην έναρξη της συνεδρίασης, πέρα από το γεγονός ότι ήρθε θέμα χωρίς την εισήγηση με αποτέλεσμα να διακοπεί η συνεδρίαση στην αρχή και να καθυστερήσει ακόμη περισσότερο, είχαμε αυτή τη φορά ένα άλλου είδους παρατράγουδο που ανάγκασε τον κ. Αλυσανδράτο να… σηκώσει τα χέρια ψηλά.
Την αρχή έκανε ο Διονύσης Μινέτος από την παράταξη του Θεόφιλου Μιχαλάτου ο οποίος δεν μας έχει συνηθίσει σε τέτοιου είδους επεισόδια, όμως εχθές… έδωσε ρέστα.

Σε εντελώς άσχετο θέμα, άρχισε να επιτίθεται στη Δημοτική Αρχή για το θέμα του εργοστασίου νερού, κατηγορώντας την, ανάμεσα στα άλλα, και για την παραχώρηση, έναντι υψηλού ανταλλάγματος  της συντήρησης του εργοστασίου στην κατασκευάστρια εταιρεία. Ο πρόεδρος, όταν είδε ότι δεν μπορούσε να «μαζέψει» τους Μινέτο, Ανουσάκη και Δ. Λυκούδη που είχαν στρωθεί στον «καυγά», αρχικά σηκώθηκε και βγήκε για λίγο από την αίθουσα και στη συνέχεια κάθισε επιδεικτικά μακριά από την έδρα, κοντά στους δημοσιογράφους. Όταν ο Ν. Ανουσάκης του ζήτησε να διευθύνει τη συζήτηση, η οποία επαναλαμβάνουμε δεν είχε καμία σχέση με τα θέματα της ημερήσιας διάταξης, ο πρόεδρος, με μία χαρακτηριστική κίνηση των χεριών του τους έδειξε ότι δεν είναι διατεθειμένος να κάνει τον διευθυντή… «θηριοτροφείου».
Ο δε αντιδήμαρχος Διονύσης Λυκούδης, απαντώντας στον Διονύση Μινέτο, ο οποίος συνέχιζε να θέτει ερωτήματα ακατάπαυστα, ρίχνοντας «λάδι στη φωτιά», είπε ότι είναι διατεθειμένος να του απαντά για… 7 χρόνια!
Ο πρόεδρος προσπάθησε λίγο αργότερα να παρέμβει όμως τον λόγο πήρε, σχεδόν ετσιθελικά ο Νίκος Ανουσάκης, ο οποίος θεώρησε απαραίτητο να απαντήσει ως πρόεδρος της ΔΕΥΑΚ. Τότε ο κ. Αλυσανδράτος, απευθυνόμενος στον Διονύση Μινέτο του είπε: «Έτσι που τά ‘κανες, τώρα θα τα ακούσεις».
Ο Νίκος Ανουσάκης, συνέχιζε να απαντά επί ώρα, κάνοντας μάλιστα χαρακτηριστικές κινήσεις προς τον πρόεδρο, όταν τον καλούσε να ολοκληρώσει, σαν να του έλεγε: «άσε με, εγώ… θα τα πω».
Η… άσχετη κόντρα κράτησε πάνω από 20 λεπτά, με τους δημοσιογράφους τα έχουν χαμένα και να ψάχνουν να πού βρισκόταν το θέμα που συζητιόταν.
Ήταν φανερό, φυσικά, ότι όλο αυτό γινόταν για τις κάμερες, κάποια στιγμή μάλιστα ο Διονύσης Λυκούδης το είπε ευθαρσώς («θα τα πω στην κάμερα»), εν όψει και των εγκαινίων του εργοστασίου που είναι προγραμματισμένα να γίνουν την Παρασκευή. Από τη μία, η αντιπολίτευση ήθελε να χαλάσει τη «φιέστα» που ετοιμάζει ο Δήμος, και από την άλλη η συμπολίτευση προσπαθούσε να υπερασπιστεί το έργο, αδιαφορώντας όλοι και για τον πρόεδρο αλλά και για τους υπόλοιπους συμβούλους.
Το κερασάκι στην τούρτα έβαλε ο Διονύσης Αραβαντινός, ο οποίος ήταν μάλιστα βραχνιασμένος και σχεδόν με κλειστή φωνή προσπάθησε στο τέλος να παρέμβει, ζητώντας το λόγο από τον πρόεδρο, σχεδόν με τη νοηματική…
Δείτε το βίντεο
Πηγή: kefalonitikanea.gr   &  ανεξαρτητος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου