Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Παρασκευή 14 Ιουνίου 2019

Νομιζω αυτο ειναι το καλυτερο πιατο του Fotis family


FOTISFAMILY.BLOGSPOT.COM
συνταγές , Κεφαλονιά, Πόρος, fotis family ,porosnews, γεύση, γλυκό

3 σχόλια:

  1. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εκειό ορέ που ψάχνω ακόμα, είναι ποιος αρχαίος πρόγονός σου έφκειανε τα κοψίδια που τρώανε στο μέγαρο οι μνηστήρες κι ο Δυσσέας με το Τηλέμαχο, γιατί από τσι περιγραφές τση Οδύσσειας στο μαγείρεμα και στη νοστιμιά έχουνε πολλές ομοιότητες με το «FOTIS FAMILY» και έχει μπει ο διάολος μέσα μου να εύρω από πού έχεις τσι συνταγές και τη τέχνη.

    Γιατί άμα είναι Ομηρικές τότε αποχτάει προβάδισμα το Πόρος = Ομηρική Ιθάκη, αλλά και η Έρισσος αν αποδειχτεί ότι προέρχονται λόγω συμβίας από τα Ρισσιάνικα Κομιτάτα και άσε τσου άλλους να ψάχνουνε για κίονες, μάρμαρα, Αστερίες και πορθμήες! Χα χα χα.

    Κά κα κα κα κα κα κα κα κα κα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. το πιατο προειρθε εκ ιταλικης προτασης λεγεται mista frita!! ειναι για δυο ατομα, και περιλαμβανει γαυρο-γαριδες-καλαμαρι και μπακαλαο συν φυσικα την σκορδαλια!! Οι μνηστηρες δεν ξερω αμα το ειχανε υποψιν τους,, μαλλον ηταν περισσοτερο κρεατοφαγοι, με φκιους τους κοπρους απο τον καπρο,, τους εχω και εγω σε σουβλακια, μπριζολες πανζετες και γυρο, για να κραταω την ιστορια,, αλλα οι γυναικες τωρα με τουτα τα μαραφετια (κομιουτερ) παρατισανε τσου αργαλιους και χασαμε την μπαλα!χαχαχα ,, ουλες εδεπα μεσα τσιλιμπουρδιζουνε

    ΑπάντησηΔιαγραφή