Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Κυριακή 30 Ιουνίου 2019

ΠΕΡΙΟΔΙΕς ΤΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΝΔ ΣΕ ΠΟΡΟ

Πηγη  ekefalonia.gr
Σε χωριά της Κεφαλονιάς περιοδεύει πόρτα -πόρτα η υποψήφια βουλευτής της ΝΔ Βικτώρια Αλεξανδράτου. Η δυναμική που αναπτύσσει τα τελευταία 24ωρα η υποψηφιότητας της έχει αρχίσει να μπερδεύει τα πράγματα για το ποιος θα είναι στο τέλος ο τελικός νικητής.

Μάλιστα, πριν λίγο έκανε ανάρτηση στο facebook για τη θερμή υποδοχή που εισέπραξε στα χωριά Πυργί, Άγιο Νικόλαο, Πόρο, Σκάλα και Κατελειό. Αναλυτικά η ανάρτηση της κας Αλεξανδράτου αναφέρει:
Η υποδοχή του κόσμου στις περιοχές Πυργί, Άγιο Νικόλα, Πόρο, Σκάλα και Κατελειό ήταν συγκινητική. Οι περισσότεροι εστίασαν στο κακό οδικό δίκτυο, στις υποδομές υγείας και στην μείωση της φορολογίας.
Δεν υποσχέθηκα θαύματα στους κατοίκους, ωστόσο μπορώ να τους διαβεβαιώσω ότι η ζωή τους θα γίνει πολύ καλύτερη σε περίπτωση που η Νέα Δημοκρατία κερδίσει τις εκλογές της 7ης Ιουλίου.

Το Σάββατο 30 Ιουνίου 2019, ο υποψήφιος βουλευτής με τη ΝΔ Γιώργος Κοκκόλης, βρέθηκε στη Δ.Ε. Ελειού – Πρόννων.
Το πρωί βρέθηκε στον Ι.Ν. Αγίων Αποστόλων για τη Θεία Λειτουργία στο Βαλεριάνο, χοροστατούντος του Σεβ. Μητροπολίτη Κεφαλληνίας κ. Δημητρίου.
Στη συνέχεια, ακολούθησε περιοδεία στα καταστήματα του Πόρου, του Κατελειού και της Σκάλας όπου συνομίλησε με τους καταστηματάρχες, τους υπαλλήλους και τους πολίτες.
Ακολούθησε τραπέζι με καλούς φίλους στο μαγαζί Ρομάνατζα στον Πόρο.
Η βραδιά έκλεισε με τον καλύτερο τρόπο, συνάντηση με φίλους στο καφενείο του Βαλεριάνου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου