Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Σάββατο 15 Ιουνίου 2019

ΚΚΕ : Πρόγραμμα προεκλογικης δρασης

Mετα την τεραστια επιτυχεια του κομματος σε τοπικες-δημοτικες και περιφεριακες εκλογες ,, προετοιμαζεται ηδη και για τις βουλευτικες!!
Να πουμε  εβγαλε εκπροσωπο στην περιφερεια (ΝΙΚΟ ΓΚΙΣΓΚΙΝΗ) ΜΕΓΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΑ ΤΡΙΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΣΥΜΒΟΥΛΙΑ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑς,, Ειδικα στο Ληξουρι, και ενω φετος εχουμε πολλα 5μελη, και ακόμη περισσότερα μονομελη τοπικα,, το ΚΚΕ  θα εχει ανω των 40 εκπροσωπων!!Ηδη στον  Πορο θυμιζουμε ειναι και ο ρυθμιστης αποφασεων, οπως και της επιλογης του Προεδρου!
Ετσι λογικα  να δουμε και μια οργανωμένη σταση του,, με την καθοδιγηση ολων αυτων για την αποτελεσματικοτερη θητεια τους  στην θεση που εκλέχτηκαν!

Την ανάγκη ισχυροποίησης του ΚΚΕ εξέφρασε η Αλεξάνδρα Μπαλού, στέλεχος του Κόμματος, μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό «ΑΝΤ1», σήμερα Τρίτη 11 Ιούνη.
Σημείωσε πως όλα τα υπόλοιπα κόμματα ψήφισαν τα μνημόνια και υποκλίνονται στις απαιτήσεις της Κομισιόν που λέει ότι θα πρέπει να συνεχιστεί αυτή η πολιτική. Το συμφέρον του λαού, πρόσθεσε, είναι η άνοδος του ΚΚΕ το οποίο θα είναι το αποκούμπι και η δύναμή του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου