Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Τετάρτη 26 Ιουνίου 2019

Ο αληθινά καλύτερος κόσμος του αύριο!



Αν μπορούσε κανείς να περιγράψει με μια μόνο λέξη τα τεσσεράμιση χρόνια της Πρωθυπουργίας του Αλέξη Τσίπρα αυτή θα ήταν χωρίς αμφιβολία "ψέματα". Υποσχέσεις που δόθηκαν απλόχερα όλα τα χρόνια νωρίτερα που ήταν αρχηγός του ΣΥΡΙΖΑ στην αξιωματική αντιπολίτευση και αργότερα σαν κυβέρνηση για να κερδίσει την εμπιστοσύνη των συμπολιτών μας που στο τέλος τώρα αποδεικνύονται σχεδόν όλες κάλπικες!

Τι να θυμηθούμε ξανά; Την δήθεν κατάργηση του ΕΝΦΙΑ; Το κίνημα "Δεν Πληρώνω" μόνο όταν ο ΣΥΡΙΖΑ ήταν στην αντιπολίτευση; Το πρόγραμμα της Θεσσαλονίκης; Την επαναδιαπραγμάτευση του χρέους μας με κόστος τουλάχιστον 100 δις; Την κατάργηση της πληρωμής του ΕΚΑΣ στους χαμηλοσυνταξιούχους; Ή ο κατώτατος μισθός των 751 ευρώ που έγινε μερικής απασχόλησης μισθός των 300 ευρώ;

Η μαύρη λίστα των εσκεμμένα ψεύτικων προσδοκιών του Αλέξη Τσίπρα για να μας καυχιέται στην Ελληνική Βουλή "ότι κατάφερε να γίνει ο νεότερος Πρωθυπουργός στην ιστορία" είναι σίγουρη ατελείωτη και γνωστή στον καθένα μας!

Όμως, τώρα που με μαθηματική βεβαιότητα την Κυριακή 7 Ιουλίου 2019 οι Έλληνες ψηφοφόροι θα πανηγυρίζουν την αυτοδύναμη κατάκτηση της Ελληνικής Πρωθυπουργίας από τον Κυριάκο Μητσοτάκη με ορίζοντα τετραετίας δεν πρέπει καθόλου να καθησυχάσουμε ότι οι τσέπες μας θα γεμίσουν ξαφνικά πολλά εύκολα χρήματα. 

Η φιλο-αναπτυξιακή διακυβέρνηση της Ελλάδας από την Νέα Δημοκρατία απλά θα μας δώσει τα εργαλεία για να εργαστούμε με δίκαιο κέρδος για το προσωπικό μας μέλλον καθώς και για τις επόμενες γενιές.

Τα κύρια εργαλεία της επίτευξης του στόχου της ανάπτυξης του Ελληνικού ΑΕΠ κατά 4% που έχει βάλει στόχο ο Κυριάκος Μητσοτάκης είναι η δραστική μείωση των ασφυκτικών φόρων και της μαύρης γραφειοκρατίας σ' όσους θέλουν να είναι παραγωγικοί πολίτες και στις επιχειρήσεις που θα αυξάνουν κάθε χρόνο τις αυξανόμενα καλά αμοιβόμενες θέσεις εργασίας για όλους τους Έλληνες!

Οπότε, παρά το άσχημο παρελθόν της χώρας μας, στον αληθινά καλύτερο κόσμο που θα ανατείλει στην Ελλάδα μας μετά την εκλογική αναμέτρηση της 7 Ιουλίου κανένας Έλληνας δεν θα είχε εν καιρό δικαιολογία για να μην πραγματοποιήσει τα προσωπικά και επαγγελματικά όνειρα του.

Σπύρος Καγκάδης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου