Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Δευτέρα 30 Μαρτίου 2020

ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΠΟΥΛΙΑ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ…ΝΕΚΡΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΔΟΚΙΜΗ ΚΕΡΑΙΑΣ…5G


Xιλιάδες πουλιά νεκρά μετά από δοκιμή κεραίας 5G
ΙΤΑΛΙΑ:Πουλιά κάτω στο έδαφος κατά δεκάδες έπειτα από δοκιμές 5G.
ΓΑΛΛΙΑ: Οι διαδηλωτές δεν θέλουν την εφαρμογή 5G, δεν θέλουν γενετικά τροποποιημένους οργανισμούς, δεν θα υποτάξουν πλέον τις παραδόσεις τους, δεν θέλουν εμβόλια, δεν θέλουν τη Νέα Παγκόσμια Τάξη Μασκοφόρων Γενοκτονία υπό διάφορες στρατηγικές.
ΓΕΡΜΑΝΙΑ: Το 5G εφαρμόζεται σε εθνικό επίπεδο, τα έντομα έχουν εξαφανιστεί μαζικά (οι οδηγοί φορτηγών το επιβεβαιώνουν επειδή τα έντομα δεν κολλάνε πλέον στις παρυποδοχές), και τα πουλιά έχουν μειωθεί σημαντικά.
ΒΕΛΓΙΟ: Μετά από δοκιμές που έγιναν το 2019 σε ένα πάρκο, για να δείτε το εύρος της δράσης και την άμεση επίπτωση της ακτινοβολίας 5G. Μετά τη δοκιμή 147 πουλιά πέθαναν ακαριαία και άλλα 150 πουλιά πέθαναν σύντομα (συνολικά 297). Μετά την έναρξη της δοκιμής 5G, οι πάπιες στη λίμνη άρχισαν να τρέχουν μέσα από τα αυτοκίνητα στο δρόμο, ιπτάμενα πουλιά χτύπησαν σε τοίχους, τελικά πεθαίνοντας, όπου διαγνώστηκαν με ψυχωτική κατάσταση. Στους ανθρώπους εκδηλώνεται μέσω πονοκεφάλων, κατάθλιψης, απάθειας, αυτοκτονίες, καρκίνους κλπ.
Ρουμανία: Οι δοκιμές έγιναν το καλοκαίρι του 2019 στην περιοχή Victoria Square από την εταιρεία Oran Ένας κύριος που έμενε σε εκείνο το τετράγωνο, πήρε τη γυναίκα του και πήγε στο πάρκο μέχρι το βράδυ, ενώ γίνονταν  οι εξετάσεις 5G, ξαφνικά άρχισαν να αισθάνονται άρρωστοι με πονοκεφάλους και δεν μπορούσαν να μείνουν στο σπίτι.
Μετά τις ακτινοβολίες 5G, τα έντομα εξαφανίζονται, η επικονίαση εξαφανίζεται, πολύ όλο και λιγότερο ποικίλα τρόφιμα, κολοσσιαία καταστροφή της οικοσσιαίας καταστροφής, και στους ανθρώπους, σοβαρές ασθένειες, άγχος, αυτοκτονίες, καταθλιπτικές, έλλειψη ενσυναίσθησης κλπ.
Πηγή:be2news.gr



Παλιότερη μου ανάρτηση


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου