Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Κυριακή 29 Μαρτίου 2020

σχολιασμοι!!

Μαρτ-ΙΟΣ, Απριλ-ΙΟΣ, Μα-ΙΟΣ,
 Ιουν-ΙΟΣ, Ιουλ-ΙΟΣ..
Αύγουστος  - βγαίνουμε παιδιά!!!!
Τα υπολόγισα 😂😂

Oσο Αφοραει την εισοδο στο νησι του Σουηδου 20
μαρτιου,, σχολιασμος Καμπάνη.
Νικόλαος Καμπάνης ...Και πέρασε από τον Πόρο.
Νομίζω τον πήρε το μάτι μου στο εστιατόριο, τι τον τράταρες;

και   σε  Γιωργος Γκιαφης https://porosnews.blogspot.com/2020/03/blog-post_116.html...
ΟΙ ΟΜΗΡΙΣΤΕς ,,ΛΟΓΟ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗς ΓΙΝΟΜΑΣΤΕ , ΚΑΙ ΛΟΙΜΩΞΙΟΛΌΓΟΙ!!!
POROSNEWS.BLOGSPOT.COM
ΟΙ ΟΜΗΡΙΣΤΕς ,,ΛΟΓΟ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗς ΓΙΝΟΜΑΣΤΕ , ΚΑΙ ΛΟΙΜΩΞΙΟΛΌΓΟΙ!!!
απο Ρόκκο

1 σχόλιο:

  1. Αγαπητέ Καμπάνη μια και γλέπω ότι το ψάχνεις με το κορονογιό και τσου ψύλλους εμένανε με τσίμπησε ένας κορέος πριν δυο τρείς μήνες, μπας και απόκτησα ανοσία γιατί δε γλέπω τίποτις συμπτώματα κορονονιασμένου σήμερις που όλοι κολλάνε!!
    Να το συστήσουμε για μπόλιασμα ή όχι? Χα χα χα.


    Το άλλο που παρατήρησα και οφείλουμε ευχαριστίες τσου ζωόφιλους είναι που ταΐζουνε τσι γάτες και εφκειές τεμπελιάσανε και δε κυνηγάνε τσι νυχτερίδες! Γιατί άμα τσι τρώανε θα κολλάανε το κορονογιό και μετά θα κολλάανε εμάς όπως τότενες με τη πανούκλα που τρώανε τσου ποντικούς και απαυτώσανε όλο τον κόσμο!! Χα χα χα.

    Και τέλος τσάμπα πρόεδρο τση Ομηρικής Ιθάκης έχουμε! Ειμάστενε στο νησί τση Κίρκης πλέον που άλλος έγινε γουρούνι, άλλος πρόβατο, άλλος τράος, άλλος πουλί πετούμενο και μη τον είδατε και εφκειός αντί να πάει να έβρει την Αρχόντησα (Κορονοκόρη) να τση κάμει εκειό που έκαμε ο Δυσσέας και να γλυτώσουμε, ελούφαξε δίπλα σε ένα πίνακα με νια κιμωλία στο χέρι και μας αναλύει το Κορόνειο θεώρημα!

    Ενώ εγώ ο κακομοίρης έχω ανεβεί απά στα κεραμίδια και ψάχνω για κορέους μπας και μας σώσω όλους και θα τη πάθω εξ αιτίας του σα τον Ελπήνορα μου φαίνεται!!

    Κουά κα κα κα κα κα κα κα κα κα κα κα κα κα


  2. KAI
    Ποιά ιστορία? Αν στην αναγραφή της ιστορίας κάθε έθνους δεν υπεισέλθει η διπλωματία ανάλογα των εκάστοτε χρονικών περιστάσεων, το έχει πάρει ο διάολος. That΄s the world … Κουά κα κα κα κα κα κα κα κα κα κα κα κα κα κα στο Σιγα τωρα ,,μην ενδιαφερεται κανεις για Ιστορια!!

    την 28/3/2020
    Ποιά τσιπάκια ορέ?? Θα θέλανε?? Εδώ χρόνια με κογιονάρουνε γιατί σπάνια κουβαλάω κινητό μαζί μου. Και έφτασε να θεωρείται ικανότητα να μπορείς να συνεννοείσαι χωρίς αυτό!! Χα χα χα χα χα χα χα χα χα στο Αντισηπτικό χεριών: Απο Γκιαφη Μαρία

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου