Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Κυριακή 29 Μαρτίου 2020

Αστυνομικοί τράκαραν μεταξύ τους στο άδειο Μιλάνο

Αστυνομικοί τράκαραν μεταξύ τους στο άδειο Μιλάνο

Με σχεδόν μηδενική κίνηση στους δρόμους, δύο περιπολικά κατάφεραν να συγκρουστούν μεταξύ τους, προκαλώντας μάλιστα και αρκετά μεγάλες υλικές ζημιές στα οχήματα. 
Στους δρόμους της Ιταλίας δεν κυκλοφορεί ψυχή. Μόνο συγκεκριμένα οχήματα, εκ των οποίων μερικά, ανήκουν στην αστυνομία. Δυο περιπολικά όμως, ένα Fiat Bravo και ένα SEAT Leon, κατάφεραν να συγκρουστούν μεταξύ τους! Η είδηση έκανε το γύρο του κόσμου και όλοι αναρωτήθηκαν το πώς τα κατάφεραν. 
Ευτυχώς, πέρα από τις ζημιές στα περιπολικά, οι οποίες είναι σημαντικές, δεν χτύπησαν οι αστυνομικοί. Το περιστατικό έλαβε χώρα στο Μιλάνο, το οποίο εδώ και εβδομάδες βρίσκεται σε καραντίνα λόγω του κορονοϊού, με απαγόρευση της κυκλοφορίας στους δρόμους. Λίγο οι εξελίξεις, λίγο η κούραση των αστυνομικών και το κακό, έγινε! 
Πάντως όσοι έχουν κυκλοφορήσει τις ημέρες που ισχύει η απαγόρευση και στην Ελλάδα, θα έχει παρατηρήσει ότι οι οδηγοί κινούνται πραγματικά απρόσεκτα. Ίσως η παρουσία λίγω οχημάτων στους δρόμους τους δημιουργεί την ψευδαίσθηση ότι δεν θα συναντήσουν κανέναν μπροστά τους και ότι ο δρόμος τους ανήκει, όμως τα πράγματα δεν είναι έτσι και χρειάζεται η διπλάσια προσοχή για να μη δημιουργούνται ατυχήματα αυτές τις δύσκολες ημέρες. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου