Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Σάββατο 28 Μαρτίου 2020

Γιατι τόση ανευθυνότητα;

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τη φωτογραφία.
Gerasimos Valsamis
Η Ανευθυνότητα και οι συνέπειές της...
"Ασθενής 0" και Πύλη Εισόδου, ΤΕΠ, ΓΝ Κεφαλονιάς...
Πρώτον και κυριότερο,
είναι να πάει καλά τόσον αυτός κι η οικογένειά του, όσον και όλο το χωριό και όλοι όσοι ήλθαν σε "επαφή" με τον "Ασθενή 0" της Κεφαλονιάς.
Αλλά,
όπως προκύπτει από τα μέχρι στιγμής δεδομένα, που κανείς μέχρι τώρα δεν διαψεύδει, ήταν ενήμερος από αφίξεώς του στην Ελλάδα, για την υποχρεωτική καραντίνα και του ιδίου και της οικογενείας του.
Από αφίξεώς τους και με γνώση των υποχρεώσεών τους, ακόμη κι αν κάτι δεν είχαν εμπεδώσει επαρκώς, είχαν τον χρόνο να το εμπεδώσουν, αφού μέρα νύχτα, βοούν οι ενημερώσεις σε όλον τον έντυπο και ηλεκτρονικό τύπο.

Το ότι τήρησαν αποσπασματικά τα μέτρα κι όχι ολοκληρωτικά όπως ήταν υποχρεωμένοι, (ακόμη και στο νοσοκομείο που πήγαν για πρώτη φορά στις 23/3 η γυναίκα του και στις 25/3 ο ίδιος, δεν είχαν φροντίσει να ενημερώσουν μέσω προσωπικού τους γιατρού το νοσοκομείο, ως όφειλαν...παρά πήγαν μόνοι τους σαν να μην συμβαίνει τίποτε διαφορετικό σήμερα από ότι μέχρι τον Φλεβάρη), βαραίνει αποκλειστικά τους ίδιους.
Επίσης, κακώς τους επιτράπηκε η είσοδος στο νοσοκομείο (Κεντρική Πύλη Εισόδου) και κακώς τους δέχθηκαν στο ΤΕΠ, αφού δεν υπήρχε προηγούμενη αναφορά γιατρού για την επικείμενη άφιξή τους.
Δύο πολύ σοβαρά λάθη, που εξέθεσαν και την κοινωνία της περιοχής που διαμένουν και το ελλειπές σε σύνθεση προσωπικού, νοσοκομείο μας.
Το ότι "απειλούνται" σήμερα, όλοι οι κάτοικοι της περιοχής Πυργίου να μπούν σε καθεστώς ολικής καραντίνας και το ότι 13 άτομα (νοσηλευτές, ιατροί) θα μείνουν αναγκαστικά στα σπίτια τους σε 14ημερη καραντίνα, μακριά από την ουκ ανευ απαραίτητη παρουσία τους στην θέση τους....αυτό αποτελεί τραγωδία πριν καν ξεκινήσει η "παράστασή" της!
Γιατί Θεέ μου τόση ανευθυνότητα;
Γιατί;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου