Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Κυριακή 29 Μαρτίου 2020

ΣΥΣΤΑΣΗ ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΑΠΟ ΤΗ ΚΙΝΗΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ ΕΠΑΡΧΙΑΣ ΣΑΜΗΣ

Αγαπητοί συνδημότες, η ιστορία μας έχει διδάξει και οι παππούδες μας μας έχουν διηγηθεί, πως  δύο από τα κύρια συστατικά, που κράτησαν τη πατρίδα μας όρθια, σε δύσκολους και "δολοφονικούς" καιρούς, ήταν η συντροφικότητα και η αλληλεγγύη!
Συντροφικότητα και αλληλεγγύη, στη δουλειά, στη κοινωνική ζωή και στον αγώνα ενάντια σε κάθε κατακτητή!
Σήμερα αγαπητοί συνδημότες, με την επέλαση του κορωνοϊού, οι λαοί του κόσμου, αντιμετωπίζουν έναν πρωτόγνωρο και ιδιότυπο για τη γενιά μας πόλεμο!


Έναν πόλεμο, που λόγω των πολιτικών επιλογών, της απαξίωσης και  συρρίκνωσης της Δημόσιας Υγείας, γίνεται ακόμα πιο δύσκολη η αντιμετώπισή του από τους πολίτες!
Έχοντας αυτά υπόψη  θεωρούμε πως χρέος του Ενεργού Πολίτη, στις εξαιρετικά δύσκολες αυτές στιγμές, η βοήθεια και η αλληλεγγύη προς τον αδύναμο συμπολίτη μας, θα πρέπει να είναι η πρώτη επιλογή μας.
Λόγω όλων αυτών, η Κίνηση Πολιτών Επαρχίας Σάμης, δημιούργησε " Εθελοντική Ομάδα Βοήθειας" για τους έχοντες ανάγκη συνδημότες μας και με σχετική επιστολή της προς τον Δήμαρχο Σάμης, Μάκη Μονιά, θέτει τα μέλη της ομάδας, στη διάθεση της Δημοτικής Αρχής, για οπουδήποτε κρίνει αυτή πως μπορούν να βοηθήσουν.
Καλή Δύναμη αγαπητοί συνδημότες, χωρίς πανικό... και κοινωνικό αυτοματισμό!
ΚΙΝΗΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ ΕΠΑΡΧΙΑΣ ΣΑΜΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου