Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Δευτέρα 20 Απριλίου 2020

ΜΗΝ ΕΜΠΙΣΤΕΥΕΣΤΕ ΟΠΟΙΟΝ ΣΑΣ ΦΟΒΙΖΕΙ

ΜΗΝ ΕΜΠΙΣΤΕΥΕΣΤΕ ΟΠΟΙΟΝ ΣΑΣ ΦΟΒΙΖΕΙ
Ονομάζομαι Σκαρλάτος Πάνος.
Είμαι βιο-ιατρικός εργαστηριακός επιστήμονας, με γνωστικό αντικείμενο την έρευνα, διάγνωση, και θεραπεία.
Έχω 12 χρόνια εμπειρία στην καλλιέργεια ιών και όλες τις αποδείξεις ότι λένε ψέματα... αλλά όσους ξέρουμε την αλήθεια, μας φιμώνουν!
Σας ενημερώνω, πως δεν υπάρχει λοιμογόνος παράγοντας του ιού και δεν θα υπάρξει ποτέ... ο Κορωνιός δεν προκαλεί καμία νόσο, δεν υπάρχουν φάρμακα για ιούς και δεν θα υπάρξουν ποτέ, δεν υπάρχει εμβόλιο εναντίον του ιού αυτού και δεν θα υπάρξει ποτέ... είμαστε πολλοί γιατροί και επιστήμονες που λέμε το ίδιο, αλλά δεν μας επιτρέπουν να μιλήσουμε!

Έχω δουλέψει σε Ελλάδα, Κύπρο και Καναδά. Στον Καναδά πριν 5 χρόνια, μελετούσαμε τα συμπτώματα του Κορωνιού στα ζώα... διότι ο ιός αυτός ΔΕΝ προσβάλει τους ανθρώπους, αλλά μόνο τα ζώα.
Εκεί διαπιστώσαμε ότι δεν προκαλεί απολύτως τίποτα, παρά μόνον συμπτώματα γρίπης... των οικόσιτων ζώων. Ήταν έλεγχος ρουτίνας, όπως καλλιεργούσαμε και διάφορα βακτήρια.
Δεν ανακαλύψαμε εμείς τον Κορωνιό... υπάρχει από τότε που εμφανίστηκε το ζωικό κύτταρο!
Τι γνώμη έχετε για την εγκυρότητα των "ΕΙΔΙΚΩΝ" λοιμοξιολόγων του κράτους?
Οι κυβερνήσεις, οι βουλευτές, οι υπουργοί... δεν μας έχουν πει ποτέ ψέματα?
Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΝΕΙ ΛΑΘΟΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ !!!
1. Πως λέγεται ο ιός? Κοροναϊός? Κορονοϊός? Κορωνοϊός? Κύριε Λοιμωξιολόγε, εσύ που είσαι "ΕΙΔΙΚΟΣ" ... λέγεται Κορωνιός!
Διότι οι ιοί επάνω στο σώμα τους έχουν πρωτεΐνες και υποδοχείς, προκειμένου να εισέλθουν στο ζωικό κύτταρο.
Όταν απομονώθηκε ο ιός της κορώνης προκειμένου να τον ονομάσουν (να βρουν μια ιδιότητα καθώς είναι ασυμπτωματικός)... διαπιστώθηκε πως οι πρωτεϊνουποδοχείς του σχηματίζουν μια στεφάνη, δηλαδή ένα στέμμα.
Η παγκόσμια ιατρική κοινότητα, έχει αποφασίσει πως τα ονόματα θα είναι λατινικά, με πρώτο το ελληνικό συνθετικό.
Το στέμμα στα λατινικά λέγεται Corona, αντιδάνειο της Ελληνικής λέξης Κορώνα.
Ωστόσο η ρίζα της λέξεως είναι Κορών, εξ' ου: Κορωνιός!
2. Δεν γνωρίζουν πρακτικά τίποτα απολύτως! Μόνο ότι γράφει η βιβλιογραφία...
3. Σύμφωνα με την βιβλιογραφία, ο ιός απομονώθηκε το 1960 μετά από μία έρευνα που κατέληξε στο συμπέρασμα, πως δεν προκαλεί καμία νόσο στον άνθρωπο... παραμόνο ότι χρειάζεται ζωικό κύτταρο να αναπαράγεται, όπου το βρίσκει στον άνθρωπο μέσω των οικόσιτων ζώων.
4. Στην Βιβλιογραφία γράφουν τα αποτελέσματα των ερευνών, της δικής μου ειδικότητας. Καινούργια αποτελέσματα που να διαψεύδουν τα παραπάνω, δεν υπάρχουν... ούτε αποτελέσματα που να τα συμπληρώνουν!
5. Δεν ξέρουν πως να κάνουν καλλιέργεια ιών! Απαγορεύεται... καθώς δεν είναι πιστοποιημένοι εργαστηριακοί ιατροί, αλλά επιβλέποντες της θεωρίας, που διέπει την πράξη.
6. Η καλλιέργεια ιών, αποτελεί μεγίστη χειρωνακτική ειδικότητα, ενός επιστήμονα των Βιοϊατρικών Εργαστηριακών Επιστημών, με γνώσεις: τον εμβολισμό του ατόφιου ιού, της ανατομίας του Κυττάρου, της ανατομίας του ιού, των κατάλληλων συνθηκών επώασης και ανάγνωσης αποτελεσμάτων!
7. Όλα τα βιολογικά σωματίδια με βιολογική ιδιότητα, μεταδίδονται μέσο άμεσης επαφής και ποτέ με τον αέρα! Μόνο με βιολογικά υγρά, τα οποία θα περιέχουν το ιό μέσα σε αυτά... άρα υγρά που δεν περιέχουν ιό, δεν τον μεταδίδουν!
8. Οι "ΕΙΔΙΚΟΙ" του Κυριάκου Μητσοτάκη μαζί με αυτόν, λένε πως έχουμε 100.000 κρούσματα και όχι 1000 που αρχικά ειπώθηκε... Μα τότε έχουμε θνητότητα 0.02% δηλαδή στους 10.000 Έλληνες πεθαίνουν 2.
Αφού στα 11.000.000 πληθυσμού πέθαναν 17 άτομα... η θνητότητα είναι 0,00%
9. ΕΠΙΔΗΜΙΑ έχουμε όταν θανατώνεται το 1/3 μιας χώρας ή μίας περιοχής και τα περιστατικά, δεν είναι διάσπαρτα αυτής.
Έλληνες νόσησαν 695 και πέθαναν 17 με χρόνια αναπνευστικά και συγγενή νοσήματα. Μέσος όρος θανάτου τα 75 έτη (που είναι συμπτωματικώς, ο μέσος όρος ζωής) και ποσοστό θανάτου 2,45%
Τα κρούσματα ήταν διάσπαρτα στην Ελλάδα, άρα δεν υπάρχει επιδημία!
10. ΠΑΝΔΗΜΙΑ έχουμε όταν θανατώνονται τα 2/3 μιας χώρας και το 1/3 μιας γειτονικής περιοχής, από ένα νόσημα, άμεσα...
Ιταλία θάνατοι 6077, Ελλάδα 17, Βουλγαρία 3, Αλβανία 4, Σκόπια 2, άρα δεν υπάρχει Πανδημία!
11. Τον ιό μετέφερε ο ασθενής 0 στην Ελλάδα, από την Ιταλία... μα ο ιός μεταδίδεται μόνο με άμεσα βιολογικά υγρά, σε άλλον άνθρωπο... και ο ασθενής 0 δεν βρέθηκε ταυτόχρονα, σε όλα τα μέρη της Ελλάδος!
12. Λένε ότι ο ιός είναι θανατηφόρος, αλλά δεν έχει αποδειχτεί ποτέ αυτό... Διασπορά ψευδών ειδήσεων!
13. Λένε ότι στην Ιταλία δεν έχουν φέρετρα και αυτό γιατί αφορά την Ελλάδα?
Στην Ελλάδα δεν έχουμε τάφους για τα τροχαία, θνητότητα 50% και τους ανθρώπους με HIV, θνητότητα 90% Κορωνιός στην Ελλάδα 0,02%... Δημαγωγία του θανάτου!
14. Λένε μείνετε σπίτια σας, για να μη διασπείρετε τον ιό... αλλά οι "ΕΙΔΙΚΟΙ" πάνε στην εκκλησία, οι βουλευτές βγαίνουν γιατί έτσι τους αρέσει και οι μετανάστες κάνουν τα πάντα, σα να έχουν ανοσία!
Οι νόμοι του κράτους, ισχύουν μόνο για τους Έλληνες φορολογούμενους?
15. Οι "ΕΙΔΙΚΟΙ" χορηγούν αποτυχημένα φάρμακα για Έμπολα σε ασθενείς με Κορωνιό... μα αυτό απαγορεύεται! Δεν υπάρχει έρευνα που να αποδεικνύει, πως αν έχεις Κορωνιό και πάρεις φάρμακο για Έμπολα, δεν θα πεθάνεις!
16. Οι "ΕΙΔΙΚΟΙ" χορηγούν φάρμακα για Ελονοσία σε ασθενείς με Κορωνιό... μα αυτό απαγορεύεται! Δεν υπάρχει έρευνα που να αποδεικνύει, πως αν έχεις Κορωνιό και πάρεις φάρμακο για Ελονοσία, θα θεραπευτείς!
17. Οι "ΕΙΔΙΚΟΙ" δίνουν κοκτέιλ φαρμάκων, σε ασθενείς με Κορωνιό... μα κι αυτό απαγορεύεται! Δεν υπάρχει έρευνα που να αποδεικνύει, πως αν έχεις Κορωνιό και πάρεις κοκτέιλ φάρμακων, δεν θα πεθάνεις!
18. Οι "ΕΙΔΙΚΟΙ" αναμένουν νέα φάρμακα για τον Κορωνιό... μα αυτό απαγορεύεται, αφού δεν έχουν έγκριση για ανθρώπους! Δεν υπάρχουν φάρμακα, για θεραπεία εισβολής ιών στον οργανισμό. Υπάρχουν φάρμακα συντήρησης του οργανισμού από τον ιό, στο φαινόμενο της ζωής... με πλήρη τοξικότητα και δηλητηρίαση αυτού!
19. Οι "ΕΙΔΙΚΟΙ" λένε ότι δίνουν πειραματικά φάρμακα σε ασθενείς με Κορωνιό... μα αυτό απαγορεύεται από την ΣΥΝΘΗΚΗ ΤΗΣ ΝΥΡΕΜΒΕΡΓΗΣ.
20. Οι "ΕΙΔΙΚΟΙ" λένε ότι θα παρασκευάσουν πειραματικό εμβόλιο... μα αυτό απαγορεύεται από την ΣΥΝΘΗΚΗ ΤΗΣ ΝΥΡΕΜΒΕΡΓΗΣ.
21. Η κυβέρνηση επέβαλε απαγόρευση κυκλοφορίας, ενώ αυτό απαγορεύεται από το Σύνταγμα της Ελλάδος... καθώς η ατομική ελευθερία είναι απαραβίαστη!
Οι πολιτικοί, οι στρατιωτικοί και οι κρατικοί υπάλληλοι εξαιρούνται του κανόνα, ενώ αυτό απαγορεύεται από το Σύνταγμα της Ελλάδος... λόγω ισότητας των πολιτών!
22. Η κυβέρνηση λέει, σας κλείνουμε την επιχείρηση... μα αυτό απαγορεύεται. Μπορείτε να καταθέσετε ομαδικές αγωγές για διαφυγόντα κέρδη!
23. Κηρύσσεται στάση στην χώρα εν καιρό ειρήνης, ενώ αυτό απαγορεύεται από το Σύνταγμα της Ελλάδος... καθώς διαπράττεται το αδίκημα της κατάλυσης του πολιτεύματος, με πρωταρχικό δικαίωμα στην ελεύθερη κίνηση, έκφραση και ελεύθερη βούληση... σε ελεύθερους πολίτες, που δεν έχουν καταδικαστεί για ποινικές πράξεις!
24. Καταπατούνται τα ανθρώπινα δικαιώματα και υποκλέπτονται ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα... όπως το όνομα, το τηλέφωνο, η διεύθυνση, ο αριθμός ταυτότητας, διαβατηρίου κλπ
25. Τα εργαλεία προπαγάνδας "Μ.Μ.Ε" απαγορεύουν σε επιστήμονες και ιατρούς, να μιλήσουν με επιχειρήματα ενάντια στο ψέμα του Κορωνιού!
26. SARS, MERS και Κορωνιός, δεν αποδεικνύονται με λόγια... ζητήστε αυτοψία από ιδιώτη επιστήμονα, με καλλιέργεια και αναζήτηση του βιολογικού οργανισμού, που σκότωσε τον άνθρωπο σας!
27. Ο Κορωνιός δεν προκαλεί κάποιο νόσημα στα ζώα... μπαίνει σε ένα ζωικό κύτταρο, αναπαράγεται, φεύγει και αφήνει μόνιμη ανοσία!
Όταν μπει ένας ξένος οργανισμός στο ανθρώπινο σώμα... ενεργοποιείται η πρώτη γραμμή άμυνας του οργανισμού, που έχει συμπτώματα γρίπης!
Όσοι πεθαίνουν... είναι χρόνια πάσχοντες ασθενείς, κυρίως υπερήλικες!
Αν ο ιός ήταν τόσο θανατηφόρος... θα πέθαινε και το νοσηλευτικό προσωπικό!
Συμπέρασμα: Αυτοί οι λύκοι καταλύουν την Δημοκρατία και χωρίς καμιά απόδειξη, σας τρομοκρατούν με τον φόβο του θανάτου... έχουν στήσει το τέλειο κόλπο!
Οργανωθείτε και κάντε τους ομαδικές μηνύσεις κι αγωγές... γιατί το μόνο που τους ενδιαφέρει, είναι η δόξα και το χρήμα!
Διεκδικήστε τα ανθρώπινα δικαιώματα, όπως κάνουν οι μετανάστες... οι Έλληνες δεν είναι δυνατόν, να έχουνε λιγότερα!
Και λόγω της ημέρας: Χρόνια μας πολλά! "Ζήτω η Ελλάς - Ελευθερία ή θάνατος

1 σχόλιο:

  1. Το γεγονός ότι στα μέσα μαζικής ενημέρωσης ακούγεται μόνο η άποψη του Τσόρδα, ενώ ολες οι άλλες κατατάσσονται, με συνοπτικές διαδικασίες, στην κατηγορία των γραφικών, πρέπει υποψιάσει τους έξυπνους ανθρώπους.
    Οι υπόλοιποι, ας φοράνε μάσκα και όταν πηγαίνουν....στην τουαλέτα.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή