Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Τρίτη 30 Ιουνίου 2020

Οι Βρετανοί ακυρώνουν όλες τις κρατήσεις και τις πτήσεις προς Ελλάδα

EasyJet, TUI, Ryanair, Jet2 και British Airways ακύρωσαν όλα τα ταξιδιωτικά πακέτα και τις πτήσεις προς την Ελλάδα. Οι Βρετανοί ήταν σίγουροι ότι με κάποιον τρόπο θα άνοιγαν τα ελληνικά σύνορα.

Σε κατάσταση σοκ είναι οι Βρετανοί πολίτες αλλά και κολοσσοί του τουρισμού μετά την απόφαση να παραμείνουν οι περιορισμοί για τους Βρετανούς που θέλουν να κάνουν διακοπές στην Ελλάδα τουλάχιστον έως τις 15 Ιουλίου.
Σύμφωνα με τα Βρετανικά ΜΜΕ, EasyJet, TUI, Ryanair, Jet2 και British Airways ακύρωσαν όλα τα ταξιδιωτικά πακέτα και τις πτήσεις προς την Ελλάδα.
Οι αεροπορικές εταιρείες αναγκάστηκαν όπως γράφουν να πάρουν την απόφαση αυτή μετά την ανακοίνωση της ελληνικής κυβέρνησης ότι παρατείνει την απαγόρευση εισόδου στην χώρα από τους Βρετανούς έως τις 15 Ιουλίου.
Όλοι πίστευαν ότι οι απαγορεύσεις θα αρθούν από αύριο. Σύμφωνα με την Mirror, TUI, Jet2, Ryanair, British Airways και easyJet ακύρωσαν τις διακοπές χιλιάδων Βρετανών στην Ελλάδα. 
Εκπρόσωπος της easyJet δήλωσε: «Μετά την ανακοίνωση των ελληνικών αρχών, θα επανεξετάσουμε το πρόγραμμα πτήσεων και θα ενημερωθούν οι πελάτες μας για όποιες αλλαγές γίνουν για τις επιλογές που θα έχουν είτε με αλλαγή ημερομηνίας ταξιδιού, είτε με voucher, είτε με εξαργύρωση χρημάτων».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου