Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Κυριακή 21 Ιουνίου 2020

Δεν Αναβληθηκε τελικα η συγκέντρωση σε Πόρο

Έκτακτη γενική συνέλευση ενημέρωσης Συλλόγου "Οι Πρόννοι"

Το σωματείο Ενοικιαζόμενων Δωματίων & Διαμερισμάτων "Οι Πρόννοι" ενημερώνει τα μέλη του ότι γενική συνέλευση του σωματείου, η οποία είχε προγραμματιστεί για  Κυριακή 21-6 - 2020 αναβάλλεται και θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη εβδομάδα. 
Για τη νέα ημερομηνία, τα μέλη μας θα ενημερωθούν σύντομα. 
Η Πρόεδρος, 
Μαργαρίτα Βαβάση. 

Η  ενημερωση για  σημερα πριν την ακυρωση   ειχε ως εξης:

O  σύλλογος ενοικιαζόμενων δωματίων - διαμερισμάτων οι Πρόννοι καλεί τα μέλη του σε έκτακτη συνέλευση ενημέρωσης τη Κυριακή 21/06/2020 και ώρα 18:00 στο κοινοτικό κτίριο Πόρου με θέμα: Covid19. Η παρουσία όλων κρίνεται απαραίτητη. Ομιλητές θα είναι : 1) ο αξιότιμος Αντιδήμαρχος Τουρισμού και Ελείου - Πρόννων κ Κουρκουμέλης Νικόλαος και 2) ο Στελλάτος Ελευθέριος μέλος και εκπρόσωπος του Συλλόγου μας στη Τουριστική Επιτροπή του Δήμου Αργοστολίου. Εκ του διοικητικού Συμβουλίου 

ΠΟΡΟΣΝΙΟΥς!!!!! 
Kαι  Τελικα και μετα  απο πληροφόρηση και με τον Γραμματέα του Συλλογου κύριο Μενεγατο,,  κανονικα η συγκεντρωση ,, η οποια εγινε  τελικα  ατυπα.
με προτασεις των μελων , και διαλογικη συζητηση, στα προβλημματα και κατασταση , και λογο του οτι η φετινη χρονια εχει τις τοσες δυσκολιες της !!



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου