Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Τετάρτη 24 Ιουνίου 2020

Προκριματικές εκλογές στις ΗΠΑ: Δυσκολα για την Κεφαλονίτισσα Αραβέλλα Σιμωτά

Θρίαμβος για Μιχάλη Γιάνναρη, Νικόλ Μαλλιωτάκη και Μιχάλη Ταννούση στις προκριματικές εκλογές, την ώρα που Αραβέλα Σιμωτά και Κώστας Κωνσταντινίδης βίωναν δύσκολο εκλογικό βράδυ.  Θρίλερ στην μάχη της Κάρολιν Μαλόνι.

Ειδικότερα, στην Περιφέρεια 12, ο Μιχάλης Γιάνναρης φλέρταρε με το 75% απέναντι στον αντίπαλό του, Ιγκνάσιο Τερρανόβα, ο οποίος, παρότι ανέβασε τους τόνους στον προεκλογικό αγώνα, δεν κατάφερε να γίνει απειλητικός για τον έμπειρο ομογενή πολιτικό.
Μιλώντας στον «Ε.Κ»., λίγο μετά την μαθηματική οριστικοποίηση της επικράτησής του, ο κ. Γιάνναρης ευχαρίστησε την ομογένεια, αλλά και σύσσωμο το εκλογικό Σώμα της Περιφέρειας 12, για την επικράτησή του με συντριπτικά ποσοστά, στην φαινομενικά πιο δύσκολη μάχη από την περίοδο που εξελέγη.
«Θα ήθελα να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στην Περιφέρεια και την ομογένεια που με ψήφισαν σε μεγάλα νούμερα.  Φαίνεται  ότι μέχρι στιγμής έχω κάπου στο 74% και πιστεύω πως αυτό αποδεικνύει ότι ο κόσμος που αντιπροσωπεύω πιστεύει στην δουλειά που κάνω και θέλουν να συνεχίσω.  Παράλληλα, πιστεύω ότι καταδεικνύει πως αυτοί που με κατηγορούν είναι αριθμητικά ελάχιστοι και δρουν βάσει του δικού τους συμφέροντος, μην αντιπροσωπεύοντας την πλειοψηφία της κοινότητας», τόνισε ο κ. Γιάνναρης.
Να αναφερθεί ότι ο Μιχάλης Γιάνναρης δεν έχει αντίπαλο από το Ρεμπουπλικανικό Κόμμα για το Νοέμβριο, κάτι που σημαίνει πως με τη νίκη αυτή επανεκλέγεται ξανά, όπως συμβαίνει συνεχόμενα από την πρώτη υποψηφιότητά του, πριν από 22 χρόνια.
πηγη  kefaloniamagazine.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου