Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Τρίτη 2 Ιουνίου 2020

ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΛΥΚΕΙΟΥ ΠΑΣΤΡΑΣ


Ξεκιναω με μια παλια φωτο απο την αναρτηση



POROSNEWS.BLOGSPOT.COM
ΝΕΑ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΜΕ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΕ ΑΡΧΑΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΜΗΡΙΚΗ ΙΘΑΚΗ
Δειτε  και την αναρτηση
ακολουθει μια λιγο παλιοτερη του κτιριου !!
με αναρτηση σε εργα το 2018
Διαβάστε περισσότερα »

Και σημερα,, μετα τις καταληψεις του Χειμωνα,  μετα τα προβληματα με τις κλειδαριες και την χρηση πια καμερων στον χωρο ωρες που δεν λειτουργει το σχολειο, Φυσικα την   δημιουργια φετος   του Συλλογου Γονεων, που σημερα παραβρεθηκε  στον χωρο του Λυκειου , στο να συζητησει με τους καθηγητες και την διευθυντρια τα οσα προβληματα εχουν προκυψει πλεον με τον covid19,, και να τα παρουσιασει η προεδρος του Συλλογου σε τηλεδιασκεψη με τους προεδρους αλλων συλλογων σχολειων σε γενικες γραμμες μια παρουσιαση τους εχει ως  εξης:

Χρειαζετε  στεγαστρο για τον εξωτερικο χωρο,, χωρις ομως αν γινεται να χαλαστουν οι αθλοπαιδιες ,,ωστε σε κακοκαιριες τα παιδια να εχουν την δυνατοτητα να μην βρεχονται! Φυσικα χρειαζονται παραμβασεις σε δαπεδα τα οποια ειναι κατεστραμενα,επισκευες σε πολλα παραθυρα που δεν κλειδωνουν  και βαψιμο των Προκατ!
Προκατ διαστασεων να θυμισουμε περιπου 20 τετραγωνικων, που με βαση τους κανονισμους που μαλλον θα ισχυσουν και του χρονου,, υπαρχει προβλημα στον αριθμο μαθητων που θα ειναι εκει!
Θερμανση η οποια ηταν κλιματιστικο, και τωρα οι κανονισμοι το απαγορευουν , Θεμα καθαριστριων, οι οποιες η συμβαση τους δεν ειναι για πολυωρη εργασια, και αναθεωρηση αυτης.
Τοποθετηση σε παγκακια στον εξωτερικο χωρο,, τα οποια ειναι ελαχιστα!Μηχανισμοι για το χαρτι στις τουαλετες,, και λογο κανονισμων αλλα και για λογους το να μην γινεται σπαταλη σε αυτο απο καποιους μαθητες.
Ο συλλογος μετα και την τηλεδιασκεψη,, θα κανει συμβουλειο, να καταγραψει λεπτομερως ολα αυτα τα προβληματα ,, και θα τα αιτηθει με εγραφο του στην αρμοδια σχολικη επιτροπη!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου