Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Τετάρτη 17 Φεβρουαρίου 2021

Δραματικές ώρες ζει σήμερα το Νοσοκομείο Αργοστολίου

 Δραματικές ώρες ζει σήμερα το Νοσοκομείο Αργοστολίου καθώς αυξήθηκαν οι εισαγωγές των ασθενών covid. Συνολικά στη μονάδα covid νοσηλεύονται 8 άτομα ενώ πήγε σπίτι του ένας ασθενής. Aρα σήμερα είχαμε 4 νέες εισαγωγές.

Με τους 8 ασθενείς φαίνεται ότι η μονάδα έφθασε στα όριά της παρά τις διαβεβαιώσεις ότι υπάρχουν 11 θέσεις covid.  Υπάρχουν πληροφορίες ότι το Νοσοκομείο ζητάει από ασθενείς να συγκατατεθούν στην μεταφορά τους στο Νοσοκομείο του Πύργου. Αδιανόητο! Αντί η διοίκηση του Νοσοκομείου να αυξήσει τα κρεβάτια της μονάδας , ξαποστέλνουν τους ασθενείς μακριά από τα σπίτια τους.

Και δεν είναι μόνο αυτό. Αν χρειαστεί νοσηλεία παιδί, κ. διοικητά, που θα νοσηλευτεί; Υπάρχει χώρος για παιδιά; ή θα στείλετε ένα 10χρονο μόνο του στον Πύργο ;

Hταν ζήτημα ημερών να καταρρεύσει το σύστημα υγείας του Νησιού μας.  Δυο νοσοκομεία χωρίς γιατρούς, χωρίς διοικητές εγκαταλειμμένα  στη τύχη τους .

Πόσους μήνες χωρίς διοικητή το Νοσοκομείο Αργοστολίου εν μέσω πανδημίας;  Γιατί ακόμα δεν έχουν βρει τον κατάλληλο γαλάζιονα θυμιατίζει τον Μητσοτάκη και τον Καππάτο. Γιατί τους βολεύει η κατάσταση του κουκούλωνε.

Ξεχάσανε να ανανεώσουμε τη σύμβαση του διοικητή του Μαντζαβινάτειου γιατί δεν ήταν όσο γαλάζιος ήθελε η τοπική ΝΔ.   Ψάχνουνε τώρα να βρούνε το γαλάζιο τους στρουμφάκι να το στελιάσουνε για διοκητή.

Το σύστημα υγείας της Κεφαλονιά κατάρρευσε απόψε. Δεν μπορεί να ανταπεξέλθει στις ανάγκες των ασθενών covid.  Καμία προετοιμασία τόσο καιρό για αύξηση των θέσεων, καμία πρόνοια για το χειρότερο..

Απίστευτα, αδικαιολόγητα , διοικητικά λάθη που τα πληρώνουν τώρα οι ασθενείς.

Πως διατέθηκαν τα μοριακά τεστ του Νοσοκομείου ;

Ποιος αποφάσισε να γίνει εμβολιαστικό κέντρο το Κέντρο Υγείας της Σάμης που δεν διαθέτει την παραμικρή υποδομή για ένα έκτακτο περιστατικό την ώρα του εμβολιασμού; Ένα αλλεργικό σοκ ας πούμε.

Ποιος αποφάσισε να δημιουργήσει εμβολιαστικό κέντρο 50 χιλιόμετρα μακριά απο Νοσοκομείο;

Ποιός αποφάσισε να καταργήσει το εμβολιαστικό κέντρο του Πολυιατρείου του ΙΚΑ στο Αργοστόλι και γιατι;

Το να κρύβεις κρούσματα και να αερολογείς για covid free νησί έχει κοντά ποδάρια. Γιατί θα φθάσει και η ώρα της νοσηλείας και τότε θα φανεί η γύμνια σου. Και φάνηκε απόψε! Μακάρι να σταματήσει εδω το κακό.

Κεφαλλονίτες ασθενείς ακούγεται ότι θα διακομιστούν στον Πύργο γιατί ένα χρόνο τώρα πανδημίας,  όχι μόνο δεν έγινε τίποτε στο Νοσοκομείο αλλά διαλύθηκε κιόλας. Αρκεί που δεν ενοχλούνται η Κυβέρνηση και ο βουλευτής.

Το γαλάζιο συννεφάκι εξαερώθηκε απόψε και αλλοίμονο στους μην έχοντες να πάνε σε ιδιωτική ΜΕΘ.

Θυσία ασθενών για το καλό του κόμματος. Ανάξιοι ! Κατώτεροι των περιστάσεων! Για τα σμπάρα !

Ελένη Δ. Χιόνη  -  Kefaloniapress.gr

https://www.kefaloniapress.gr


1 σχόλιο:

  1. Και τί μας νοιάζουν όλα αυτά???
    Το μυαλό του Νεοκεφαλλονίτη περιστρέφεται πλέον γύρω από το γνωστό,
    «τι θα φάμε τι θα πιούμε και τι θα αρπάξει ο κ@λος του» το καλοκαίρι και όχι μόνο, που έλεε κι ο νόνος μου…

    Ρόκκος Σπ.
    Κουά κα κα κα κα κα κα κα κα κα κα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή