Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Τρίτη 2 Φεβρουαρίου 2021

Μετά τις καταιγίδες έρχονται οι αλκυονίδες!

 Μεγάλος όγκος νερού συνόδευσε το βαρομετρικό χαμηλό που απασχόλησε χτες 

πολλές περιοχές της χώρας μας και που συνεχίζει τη δράση του!

ΗΠΙΟΣ ΚΑΙΡΟΣ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ

Το ατμοσφαιρικό βουνό (δεύτερος χάρτης) που αναμένεται να υψωθεί σαν ομπρέλα προστασίας πάνω από τη χώρα μας, θα μας χαρίσει έναν σχεδόν ανοιξιάτικο καιρό από αύριο το μεσημέρι και μετά όπου θα ολοκληρώσει τη δράση του το βαρομετρικό χαμηλό που μας επηρέασε τα τελευταία 24ωρα.

Αυτό το ατμοσφαιρικό βουνό θα δώσει την ευκαιρία σε θερμότερες αέριες μάζες από την κεντρική Μεσόγειο και τις ακτές της βόρειας Αφρικής να κινηθούν προς τη χώρα μας (τρίτος χάρτης) με αποτέλεσμα την άνοδο της θερμοκρασίας όπου το Σαββατοκύριακο ενδέχεται να προσεγγίσουμε σε αρκετές περιοχές τους 23 με 25 βαθμούς κελσίου (τέταρτος χάρτης).

Αξίζει να σημειωθεί ότι αυτή η ατμοσφαιρική κυκλοφορία που θα επικρατήσει πάνω από τη χώρα μας τις επόμενες ημέρες, θα οδηγήσει σε ένα ήπιο πεδίο ανέμων όπου σε συνδυασμό με την μεταφορά θερμότερων και υγρότερων αερίων μαζών θα ευνοήσει τον σχηματισμό ομιχλών με έμφαση τη νύχτα και το πρωί όπου είναι σε θέση να δημιουργήσουν προβλήματα.

Τέλος σημειώνουμε ότι αυτή η καλοκαιρία δεν θα έχει μεγάλη διάρκεια μιας και τη νέα εβδομάδα το ατμοσφαιρικό βουνό θα υποκύψει στις πιέσεις των βαρομετρικών χαμηλών από τα δυτικά και βόρεια.

Καλό υπόλοιπο ημέρας φίλες και φίλοι μου!

0:00
-0:09
-0:03
πηγη  Klearhos Marousakis

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου