Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Κυριακή 12 Μαρτίου 2023

Πολύ κόσμος στην παρουσίαση υποψηφίων ΠΑΣΟΚ Κιναλ

 Πολύ όμορφη συζήτηση,πολύ ενδιαφέρον στα προβλήματα που επιζητούν λύση,και διαπίστωση ότι τελικά το ΠΑΣΟΚ κίνημα αλλαγής Κεφαλονιάς Ιθάκης έχει την πιο δυναμική παρουσία στο νησί μας.

Καλή επιτυχία στους τρεις υποψηφίους γέννημα θρέμμα από τον τόπο μας που αγωνιούν και αυτοί όπως όλοι μας για τα προβλήματα του νησιού μας.


Ημέρες πένθους, μα όχι σιωπής.
Συναντηθήκαμε απόψε με κατοίκους της περιοχής του Ελειού & των Πρόννων στην κατάμεστη αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου Σκάλας. Σε ένα τόπο με βαθιά δημοκρατική παράδοση, συνομιλήσαμε με ανθρώπους που τους διακρίνει το προοδευτικό πνεύμα και η ουσιαστική δράση για την ανάπτυξη των νησιών μας.
Σε μια δύσκολη στιγμή για τη χώρα, η Κυβέρνηση απεδείχθη κατώτερη των περιστάσεων και ο μύθος του επιτελικού κράτους κατέρρευσε. Η δήθεν ανάληψη πολιτικής ευθύνης, οι δήθεν συγγνώμες από Βουλευτές που κατέρχονται εκ νέου ως υποψήφιοι, τα σκηνοθετημένα πλάνα του τεθλιμμένου υπουργικού συμβουλίου, καταδεικνύουν την κυβερνητική υποκρισία μπροστά στην εθνική τραγωδία των Τεμπών.
Η Πατρίδα μας, έχει ανάγκη από μια ισχυρή θεσμική Δημοκρατία που θα εγγυάται το δημόσιο συμφέρον και θα αντιπαρατίθεται με την εκάστοτε εξουσία. Η Σκάλα έστειλε ένα ηχηρό μήνυμα Δημοκρατικής Ανατροπής και μας έδωσε τη δύναμη να προχωρήσουμε, στη προσπάθεια να οικοδομήσουμε μια άλλη Ελλάδα, αυτή της αξιοκρατίας, της διαφάνειας, της αξιοπρέπειας, των ίσων ευκαιριών.

Ο  Stavros Toulatos  εγραψε

Το μήνυμα της κοινωνίας…
Χθες μετά την δυναμική πολιτική συγκέντρωση στη Σκάλα, σε μια περιοχή με βαθιά δημοκράτες και προοδευτικούς ανθρώπους, δόθηκε σε όλους μας το μήνυμα, δόθηκε σε όλους μας η Δύναμη να συνεχίσουμε πρώτιστος να παράγουμε πολιτική και να προσπαθήσουμε σαν μια ομάδα, σαν ένα σώμα να συνεχίσουμε τον αγώνα για τα νησιά μας.
Ιδιαίτερα δε μετά τη ζέστη αγκαλιά ενός ανθρώπου όπως ο Αλέκος Καλαφατης που μας έχει έμπνευση και έχει γράψει τη δίκη του ιστορία στη πολιτική ζωή των νησιών δεν μπορουμε παρά να συγκινούμαστε και να παίρνουμε την δύναμη να συνεχίσουμε!!!



Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΩΝ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΤΟΥ ΠΑ.ΣΟ.Κ. ΣΤΗ ΣΚΑΛΑ

Οι Υποψήφιοι Βουλευτές του ΠΑ.ΣΟ.Κ. - Κινήματος Αλλαγής στην Κεφαλονιά & την Ιθάκη, Γεωργία Καππάτου, Λευτέρης Κρητικός & Σταύρος Τουλάτος, πραγματοποίησαν χθες πολιτική ομιλία στο Πνευματικό Κέντρο Σκάλας. Τους ομιλητές προλόγισαν ο Αν. Γραμματέας της Ν.Ε. Κωνσταντίνος Βάλσαμος και ο Γραμματέας της Τ.Ο. Αργοστολίου Χρήστος Θεοδωρακάτος.

Σε μια συναισθηματικά φορτισμένη εκδήλωση, όπου τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή στη μνήμη των θυμάτων της εθνικής τραγωδία των Τεμπών, παρουσιάστηκαν οι θέσεις του Κινήματος μας για το ιδιωτικό χρέος, τη κοινωνική κατοικία, το Ε.Σ.Υ., την αντιμετώπιση της οικονομικής και ενεργειακής κρίσης, την ανάγκη θεσμικής ενίσχυσης της λειτουργίας των Ανεξάρτητων Αρχών.

Η συζήτηση επεκτάθηκε και σε τοπικά ζητήματα όπως η αναγκαιότητα κατασκευής έργων υποδομής με κυρίαρχο τον οδικό άξονα Αργοστολίου - Πόρου αλλά και τα αντιπλημμυρικά έργα στις περιοχές που επλήγησαν από τον "Ιανό", η ενίσχυση της πυροπροστασίας ενόψει της θερινής περιόδου, η ανάγκη τακτικής παρουσίας αγροτικών ιατρών σε όλη τη περιφέρεια, οι δασικοί χάρτες και η προστασία της ιδιοκτησίας στα νησιά μας.

Η αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου γέμισε με φίλους, στελέχη και μέλη του ΠΑ.ΣΟ.Κ. αλλά και ανθρώπους που επιζητούν τη Κοινωνία στο Προσκήνιο και επιθυμούν ένα Κράτος που θα σέβεται τον πολίτη, στο οποίο θα επικρατεί η αξιοκρατία και η διαφάνεια. 

Το ψηφοδέλτιο του ΠΑ.ΣΟ.Κ. - Κινήματος Αλλαγής στον Νομό μας, εκφράζει την ανανέωση, τη σοβαρότητα, το ήθος, την επιστροφή της λογικής και της ειλικρίνειας στην πολιτική ζωή του τόπου μας. Μαζί συνεχίζουμε!











Βασικη αναφορα και στον νομο Κατσελη !  Ενα νομο σωτηρια που ψηφισε το Πασοκ το 2010

Παρον και ο τοτε Βουλευτης του νησιου μας Σπυρος Μοσχοπουλος στην σημερινη εκδηλωση,,

εν συνεχεια διακοπηκε απο την κυβερνηση Συριζα , και κατεργηθηκε απο την σημερινη κυβερνηση ΝΔ

με αποτελεσμα αμεσα να κινδυνευουν 700.000 νοικοκυρια .

Παρακατω ακολουθει ενα προσφατο διαφημιστικο επι του θεματος!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου