Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Σάββατο 2 Ιουλίου 2011

ΠΡΟΚΥΡΗΧΘΗΚΑΝ 1.300 ΘΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ

Όπως  κάθε σεζόν ,έτσι και φέτος  θα υπάρχουν αρκετοί εισακτέοι  στις σχολές της αστυνομίας,, το  νούμερο ανέρχεται σε 1.300 άτομα, μικρότερο ίσως από το περσινό ,αλλά καθόλου  αμελητέο








Από την Αστυνομική Διεύθυνση Τρικάλων ανακοινώνεται ότι, το Αρχηγείο Ελληνικής Αστυνομίας προκήρυξε διαγωνισμό για την κατάταξη στην Ελληνική Αστυνομία και εισαγωγή δοκίμων στις Σχολές Αξιωματικών και Αστυφυλάκων, κατά το Ακαδημαϊκό έτος 2011-2012, με το σύστημα του ενιαίου απολυτηρίου και των ειδικών εισιτηρίων εξετάσεων των υποψηφίων εξωτερικού.
- Ο αριθμός των υποψηφίων που θα εισαχθούν στη Σχολή Αστυφυλάκων καθορίζεται σε εννιακόσιους (900).
Επί του αριθμού αυτού, τριάντα εννέα (39) θέσεις θα καλυφθούν από υποψηφίους κατόχων απολυτηρίου ΕΠΑ.Λ. (Α΄ Ομάδα), της περιπτ. Β΄ παρ. 1 του άρθρου 1 του Ν. 3748/2009 (ΦΕΚ. Α-29) και από κατόχους πτυχίου Β' κύκλου ημερησίων «ΤΕΕ», πτυχίου ειδικότητας πρώην ημερήσιων «ΤΕΛ» και ημερήσιων Ναυτικών Λυκείων σύμφωνα με την παρ. 2 του άρθρου 3 του Ν. 3748/2009 (ΦΕΚ. Α-29), ύστερα από την συμμετοχή τους στις πανελλαδικές εξετάσεις.
- Ο αριθμός των ιδιωτών που θα εισαχθούν στη Σχολή Αξιωματικών καθορίζεται σε εκατό (100).
Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όσοι γεννήθηκαν από 1-1-1986 και μεταγενέστερα και έχουν ανάστημα (άνδρες - γυναίκες) 1,70 μ. τουλάχιστον.
Οι υποψήφιοι Εσωτερικού υποχρεούνται να υποβάλουν αυτοπροσώπως στα Αστυνομικά Τμήματα του τόπου κατοικίας ή διαμονής τους τα απαιτούμενα δικαιολογητικά μέχρι την 15-7-2011, ημέρα Παρασκευή. Οι υποψήφιοι Ελλήνων του Εξωτερικού θα υποβάλουν τα δικαιολογητικά στα Αστυνομικά Τμήματα του τόπου κατοικίας, ή διαμονής των στην Ελλάδα ή στα Προξενεία στις Χώρες που διαμένουν, μέχρι την 25-7-2011, ημέρα Δευτέρα. Η προκήρυξη θα εμφανίζεται και στην ιστοσελίδα της Ελληνικής Αστυνομίας, στη διεύθυνση www.astynomia.gr.
Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι να απευθύνονται στα κατά τόπους Αστυνομικά Τμήματα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου