Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Τρίτη 5 Ιουλίου 2011

ΚΕΦΑΛΛΟΝΙΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δημοσιεύτηκε 5th July , 2011 από το   MYKEFALLONIA.GR
Παράταση ισχύος αδειών κατοχής συλλεκτικών όπλων και λοιπών αντικειμένων
Σύμφωνα με την 3009/2/23-λδ΄ από 16-05-2011 Απόφαση κ. Υπουργού Προστασίας του Πολίτη. (υπ’ αριθ. Β΄-1212/14-06-2011 Φύλλο Εφημερίδας της Κυβέρνησης), παρατείνεται η ισχύς των αδειών κατοχής συλλεκτικών όπλων και λοιπών αντικειμένων.
Ειδικότερα:
 Η ισχύς των αδειών κατοχής συλλεκτικών όπλων και λοιπών αντικειμένων, που εκδόθηκαν πριν τη δημοσίευση της απόφασης αυτής και έχουν λήξει ή λήγουν μέχρι την 31-12-2012, παρατείνεται μέχρι την ημερομηνία αυτή.
 Το σύνολο των αδειών κατοχής συλλεκτικών όπλων, ιστορικών ή οικογενειακών κειμηλίων, που χορηγήθηκαν από ενάρξεως της εφαρμογής των διατάξεων του Ν.2168/1993, η ισχύς των οποίων έληξε ή λήγει μέχρι 31-12-2012, παρατείνονται μέχρι την ημερομηνία αυτή.
 Στους κατόχους αδειών συλλεκτικών όπλων και λοιπών αντικειμένων, που εκδόθηκαν πριν από τη δημοσίευση της απόφασης αυτής, παρέχεται προθεσμία έως 31-12-2012 για την προσκόμιση της προβλεπόμενης από την παρ. 1 του άρθρου 2 βεβαίωσης, από την οποία να προκύπτει ότι τα κατεχόμενα αντικείμενα πληρούν τις προϋποθέσεις της παρούσας απόφασης.

Ανακοινώνεται ότι από το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας έχει προκηρυχθεί διαγωνισμός για την εισαγωγή ιδιωτών στις σχολές Αξιωματικών και Αστυφυλακών με το σύστημα των Γενικών Εξετάσεων του Υπουργείου Παιδείας Δια βίου Μάθησης και θρησκευμάτων για το Ακαδημαϊκό Έτος 2011-2012.
Για πληροφορίες σχετικά με την κατάθεση των δικαιολογητικών, οι υποψήφιοι να απευθύνονται στα Αστυνομικά Τμήματα του τόπου κατοικίας των.
Κατάθεση δικαιολογητικών μέχρι την 15/’7/2011

Παρακαλούνται όλοι οι δημότες που έχουν ιδιοκτησίες που συνορεύουν με δρόμους να προβαίνουν άμεσα στο κόψιμο των κλαδιών που προεξέχουν και εμποδίζουν την διέλευση και κυκλοφορία τροχοφόρων, όπως έχουν υποχρέωση με βάση τη ισχύουσα νομοθεσία.
Επίσης σας γνωρίζουμε ότι σύμφωνα με την υπ’ αριθμ. 4/1987 Πυροσβεστική Διάταξη (άρθρο 1), οι ιδιοκτήτες ή με οποιοδήποτε τρόπο εκμεταλλευτές οικοπέδων και λοιπών ακάλυπτων χώρων που βρίσκονται μέσα σε κατοικημένες περιοχές ή κοντά σε αυτές και μέχρι αποστάσεως εκατό (100) μέτρων, υποχρεούνται στην αποψίλωση των ιδιοκτησιών τους από ξερά χόρτα και στην απομάκρυνση τυχόν άλλων εύφλεκτων υλικών που βρίσκονται μέσα σε αυτές, για αποτροπή του κινδύνου πρόκλησης πυρκαγιάς.
Για τους παραπάνω λόγους παρακαλούμε όπως προβείτε μέχρι τις 10-06-2011 στον καθαρισμό του οικοπέδου ή των οικοπέδων σας. Οι κυρώσεις από πιθανή καθυστέρηση σας προβλέπονται στο άρθρο 433 του Ποινικού Κώδικα.
Τέλος, σας ενημερώνουμε όπως, τα κλαδιά και τα ξερά χόρτα να τοποθετούνται μέσα σε σακούλες απορριμμάτων δίπλα στους κάδους.
Ο Α/Δήμαρχος Κεφαλλονιάς
Σπυρίδων Ματιάτος
Τα γραφεία του Κ.Ε.Π. της Δ.Ε. Αργοστολίου θα είναι ανοικτά τα απογεύματα από 9 έως και 13/5/2011 λόγω αναβολής του επιμορφωτικού σεμιναρίου των υπαλλήλων του ΚΕΠ
Ανακοινώνουμε τη λειτουργία των παιδικών κατασκηνώσεων για το έτος 2011 και παρακαλούμε να δώσετε τη μεγαλύτερη δυνατή δημοσιότητα στο έγγραφο της Κεντρικής Επιτροπής Κατασκηνώσεων, ώστε να λάβουν γνώση όλοι οι υπάλληλοι και οι αγρότες της περιοχής σας.
Οι κατασκηνώσεις και εφέτος θα είναι ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ όπως αναγράφεται και στην επισυναπτόμενη Ανακοίνωση της Επιτροπής Κατασκηνώσεων, εκτός των εξόδων εισιτηρίων μετακίνησης, από τον τόπο διαμονής των μέχρι την Αθήνα, που θα βαρύνουν τους κατασκηνωτές.
Τα παιδιά της επαρχίας θα συνοδεύονται από υπαλλήλους των αρμόδιων υπηρεσιών ή των Περιφερειακών μας Υπηρεσιών για τους οποίους θα εκδίδονται εγκριτικές εκτός έδρας κινήσεις από τις Υπηρεσίες τους.
Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ
ΚΩΣΤΑΣ ΣΚΑΝΔΑΛΙΔΗΣ
Ο Δήμος Κεφαλλονιάς ανακοινώνει ότι ο νέος αριθμός της ανταποκρίτριας ΟΓΑ της Δημοτικής Κοινότητας Αργοστολίου είναι 2671361011
ΠΗΓΗwww.kefaloniaphotonews.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου