Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Τετάρτη 6 Ιουλίου 2011

ΚΑΛΙΤΕΧΝΙΚΟ ΠΑΖΑΡΙ ΣΤΟ ΠΡΟΚΡΙΣ


Κάθε Παρασκευή από τις 7 το απόγευμα μέχρι αργά το βράδυ και καθ’ολη την διάρκεια του καλοκαιριού, στον χώρο του Πάρκου του Πρόκρις στα Μαζαρακάτα θα πραγματοποιήται η 2η Έκθεση Χειροποίητων Καλλιτεχνημάτων και Παραδοσιακών Προϊόντων. Θα γίνεται γευσιγνωσία τοπικών κρασιών και άλλων προϊόντων, κλήρωση με δώρα καλλιτεχνικών έργων, ζωντανές επιδείξεις καλλιτεχνικής δημιουργίας και πολλές άλλες εκπλήξεις.


Παράλληλα με την έκθεση προγραμματίζονται και άλλες πολιτιστικές, ψυχαγωγικές και αθλητικές εκδηλώσεις. Η βραδιά κλείνει με θεματικά πάρτυ με όλους τους παρευρισκόμενους επισκέπτες και καλλιτέχνες. Αυτή την Παρασκευή 1 Ιουλίου στα εγκαίνια της 2ης επιτυχημένης "Έκθεσης Χειροποίητων Καλλιτεχνημάτων & Παραδοσιακών Προϊόντων" στο Πάρκο Πρόκρις μεταξύ άλλων παράλληλων εκδηλώσεων θα γίνει θεατρικό παιχνίδι για μικρά παιδιά!

Σε αυτή την πρωτότυπη για τα νησιά μας προσπάθεια, συμμετέχουν πάνω από 30 ντόπιοι καλλιτέχνες και παραγωγοί γνήσιων παραδοσιακών προϊόντων όπου εκθέτουν τα έργα τους. Στόχος της έκθεσης είναι η προώθηση χειροποίητων ποιοτικών καλλιτεχνημάτων, αντικειμένων και γνήσιων παραδοσιακών βιολογικών προϊόντων όπου δημιουργούνται και παράγονται αποκλειστικά στην Κεφαλονιά από ντόπιους καλλιτέχνες και παραγωγούς.

Στον χώρο του Πάρκου του Πρόκρις όπου φιλοξενήτε η έκθεση υπάρχει καφετέρια και μπαρ για να απολαυσουν τον καφέ ή το ποτό τους οι επισκέπτες, γιγαντο-οθόνη για την προβολή αθλητικών και καλλιτεχνικών θεαμάτων, παιδότοπος με πληθώρα παιχνιδιών, ποδοσφαιράκι, air hockey, basket ball, επιδαπέδιο σκάκι, φουσκωτά κάστρα, πίστα αγωνιστικών αυτοκινήτων φόρμουλα 1 για μικρά παιδιά καθώς επίσης και γήπεδο ποδοσφαίρου 5Χ5. Ο πολυχώρος αυτός προσφέρει πολλαπλές καλλιτεχνικές, ψυχαγωγικές και αθλητικές δραστηριότητες στους επισκέπτες του και πραγματικά αξίζει να τον επισκεφτείτε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου