Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Παρασκευή 1 Ιουλίου 2011

ΕΡΧΕΤΑΙ Η EASY JET ΣΤΗΝ ΚΕΦΑΛΛΟΝΙΑ


ΞΕΚΙΝΗΜΑ ΑΠΟ ΤΟ 2012 ΜΕ ΔΥΟ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ
ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΑΠΟ ΤΟ ΛΟΝΔΙΝΟ
Γράφει ο Μπ. Παπαδόπουλος
Μία από τις δημοφιλέστερες και σχετικά χαμηλού κόστους αεροπορικές εταιρείες που δραστηριοποιούνται στην Ευρώπη, έρχεται και στην Κεφαλλονιά. Ο λόγος για την EASY JET, η οποία σύμφωνα με πληροφορίες, πρόκειται να ξεκινήσει δρομολόγια από το 2012 και πιο συγκεκριμένα θα έχουμε δυο την εβδομάδα από το Λονδίνο προς το νησί μας.Τα δρομολόγια θα πραγματοποιούνται από Μάρτη έως και Νοέμβριο, αν και γίνεται προσπάθεια να επιμηκυνθεί το χρονικό όριο και να ξεκινάει από Φεβρουάριο.
Επίσης σύμφωνα με πληροφορίες, υπάρχει ο στόχος από το 2013 να προστεθούν ένα δρομολόγιο από Παρίσι, ένα δρομολόγιο από Μιλάνο και ένα δρομολόγιο από Βερολίνο.
Αν τελικά η συμφωνία με την εταιρεία ολοκληρωθεί αυτό θα αποτελέσει μια θετική εξέλιξη προς την κατεύθυνση της ανάπτυξης του τουριστικού μας προϊόντος, καθώς εκτός από τις πτήσεις τσάρτερς θα υπάρχει η δυνατότητα σε επισκέπτες-τουρίστες που ταξιδεύουν μόνοι τους να επιλέγουν την Κεφαλλονιά ως προορισμό τους με φθηνά εισιτήρια που μπορεί να προμηθεύσει η EASY JET.Η EASY JET δραστηριοποιείται με δρομολόγια στο νησί της Ζακύνθου με πολύ καλά αποτελέσματα.
ΠΗΓΗ:  kefaloniagate.gr

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου