Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Παρασκευή 23 Σεπτεμβρίου 2011

ΕΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΟΣ

ΚΥΡΙΕ ΚΟΥΡΗ,ΤΕΛΙΚΑ ΜΠΟΥΡΔΕΣ ΜΑΣ ΛΕΓΑΤΕ!!!!!! [Επικαιρότητα] 2011-09-23 06:01:35
ΚΥΡΙΕ ΚΟΥΡΗ,ΤΕΛΙΚΑ ΜΠΟΥΡΔΕΣ ΜΑΣ ΛΕΓΑΤΕ!!!!!! / ΚΥΡΙΕ ΚΟΥΡΗ,ΤΕΛΙΚΑ ΜΠΟΥΡΔΕΣ ΜΑΣ ΛΕΓΑΤΕ!!!!!!
ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΚΟΥΡΗ ΣΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΗ ΑΝΑΦΟΡΑ ΤΟΥ ΠΟΡΟΥ ΣΕ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΑ!!Αγαπητέ κ. ΓκιάφηΚαταρχήν σας ευχαριστώ για τις συνεχείς επισημάνσεις σας σε ζητήματα που απασχολούν τους κατοίκους των νησιών μας. Επίσης σας ευχαριστώ για την άμεση κοινοποίηση των θεμάτων που αφορούν τις Περιφερειακ...
...περισσότερα
ΤΑΧΟΥΝ ΠΑΡΕΙ ΣΤΟΝ ΠΟΡΟ ΚΑΙ ΕΤΟΙΜΑΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΥΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ ΠΟΥ  ΨΗΦΙΣΑΝ ΤΙΣ ΙΧΘΥΟΚΑΛΙΕΡΓΕΙΕΣ... / Από το πρακτικό της με αριθ. 11/2011 συνεδρίασης του Συμβουλίου της Δημοτικής Κοινότητας Πόρου.Αριθμός Απόφασης: 39/2011 Περίληψη:
Καταγγελία της απόφασης του Περιφερειακού
Συμβουλίου σχετικά με την εγκατάσταση νέων
μονάδων ιχθυοκαλλιέργειας στη θαλάσσια
περιοχή μεταξύ Πόρου – Σάμης.
Στο...
ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ COSMOSFM, ΡΑΔΙΟΣΤΑΘΜΟ ,ΚΑΙ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ, ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΟΛΑ ΟΣΑ ΜΠΛΟΚ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ ΣΥΜΠΑΡΙΣΤΟΝΤΑΙ ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΟΥΡΑΣΤΙΚΟ ΝΑ ΤΑ ΑΝΑΦΕΡΩ!!
ΦΥΣΙΚΑ  ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ, ΗΜΕΡΗΣΙΟ,ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΟΣΕΣ ΑΚΟΜΗ  ΤΥΧΑΙΑ ΔΕΝ ΕΙΔΑ,   ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ  ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΟ,, ΚΑΙ ΑΝ ΚΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΣΥΝΕΧΗΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΜΟΥ ΓΙΝΟΜΑΙ ΚΟΥΡΑΣΤΙΚΟΣ,   ΖΗΤΑΩ ΣΥΓΝΩΜΗ  ΑΛΛΑ ΜΕΧΡΙ ΝΑ  ΡΘΟΥΝ    ΟΙ  ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ  ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΩ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου