Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Πέμπτη 22 Σεπτεμβρίου 2011

ΜΕΡΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑΚΙΑ ΤΩΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΝ ΜΟΥ

σχόλια:ΣΤΟ  ΚΥΡΙΕ  ΚΟΥΡΗ ΤΕΛΙΚΑ  ΜΑΣ   ΛΕΓΑΤΕ  ΜΠΟΥΡΔΕΣ!!!!!

ΧΡΗΣΤΟΣ ΝΙΚΟΛΕΤΑΤΟΣ είπε...
ΚΥΡΙΕ ΣΩΤΗΡΗ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΟΛΗ Η ΓΕΝΙΑ ΤΗΣ ΗΛΙΚΙΑΣ ΜΟΥ ΣΑΣ ΘΕΩΡΕΙ ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΟΥΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΜΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ
ΕΙΜΑΣΤΕ Η ΓΕΝΙΑ ΤΗΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗΣ ΚΑΙ ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΣΗΣ ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΙΤΡΕΨΟΥΜΕ ΜΕ ΚΑΘΕ ΚΟΣΤΟΣ ΤΗΝ ΥΠΟΒΑΘΜΙΣΗ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΣΗΣ ΠΟΥ ΜΕΓΑΛΩΣΑΜΕ!!!!
ΚΑΝΟΝΙΣΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΒΑΛΟΥΜΕ ΔΙΟΔΙΑ ΣΤΟ ΣΤΕΝΟ ΤΟΥ ΠΟΡΟΥ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΞΑΝΑΠΕΡΑΣΕΙ!!!
ΟΙ ΠΡΟΕΙΔΟΠΙΗΣΕΙΣ ΧΤΥΠΑΝΕ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΤΙΣ ΑΚΟΥΣΕΙ ?

2 σχόλια:ΣΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ  ΠΟΙΟΙ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΒΑΛΟΥΝ ΤΑΦΟΠΛΑΚΑ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΜΟΥ

kikirikou είπε...
Συγνώμη κύριε Παπαδάτε,για χαχόλους περνάτε τους κατοίκους του Ελειού;Τι γελοία δικαιολογία είναι αυτή; Δεν είχατε τηλεοπτικό χρόνο..... Έχετε στο βιβλίο σας φωτογραφίες από τον δήμο μας.... Όσο για σένα porosnews ικανοποιήθηκες που στο βιαστικό πέρασμα του από τον Πόρο φωτογραφήθηκες με τον μέλλοντα... βουλευτή ενώ αυτός σε γέμισε παπαρολογίες; Δεν καταλάβατε ακόμη ότι νυν και υποψήφιοι πολιτικοί σαν τον κ. Παπαδάτο ψάχνουν για μ@@2@ες να τους ψηφίσουν; Που είναι οι παλιοί Κεφαλονίτες της εποχής που ήταν μητροπολίτης ο Προκόπιος και πούλαγε τον Άγιο ή όταν κάποιος θέλησε να κάνει τον Πλατύ γιαλό ιδιωτικό; Ανθρωπάκια και κοιλαράδες γίνατε που προσκυνάτε τον κάθε πολιτευτή που σας κοροϊδεύει. Και για να μην περιμένετε άδικα, σας λέω ότι ο κ. Παπαδάτος και όλοι οι υποψήφιοι βολευτάδες όλων των κομμάτων θα σας επισκεφτούν προεκλογικά και τότε δεν θα βιάζονται.
POROSNEWS είπε...
ΤΟΥ ΔΙΝΩ ΛΙΓΟ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΑΝΑΕΠΑΝΑΛΑΒΕΙ ΤΕΤΟΙΑ ΛΑΘΗ,, ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΑΡΚΕΤΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΠΕΙΡΑΧΤΗΚΕΣ,, ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΑΠΑΔΑΤΟΣ ΕΦΕΡΕ ΤΟΝ ΜΗΤΣΙΑ( ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑΖΩ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΑ ΟΤΙ ΑΤΟΜΟ ΠΟΥ ΑΓΝΟΕΙ ΤΟΝ ΠΟΡΟ ΤΟΝ ΑΓΝΟΕΙ ΚΑΙ Ο ΠΟΡΟΣ!!) ΑΣ ΤΟΥ ΔΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΕΙΑ ΝΑ ΜΠΑΛΩΣΕΙ ΤΟ ΛΑΘΟΣ ΤΟΥ,, ΚΑΙ ΕΔΩ ΕΙΜΑΣΤΕ
kikirikou είπε...
Συμπατριώτες τι νέα; Μήπως είναι καιρός να καταλάβετε ότι ο καιρός της καλοπέρασης και της αποχαύνωσης τελείωσε; Σήμερα ο Πόρος,αύριο η Σκάλα και ο Κατελειός,μεθαύριο κάποιο άλλο σημείο της Κεφαλονιάς για να εξυπηρετηθούν τα συμφέροντα κάποιων.Είναι αστείο να μιλάνε για αύξηση του εργατικού δυναμικού με τις ιχθυοκαλλιέργειες όταν όλοι ξέρουμε ότι τις εργατικές θέσεις θα τις πάρουν 15 Πακιστανοί.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου