Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Τρίτη 6 Αυγούστου 2013

ΟΤΑΝ ΟΙ ΕΠΤΑΝΗΣΙΟΙ ΚΑΛΙΤΕΧΝΕΣ ΣΥΝΑΠΑΝΤΙΟΎΝΤΑΙ ! ,,κάθε μέρα έως 17 Αυγουστου





Την Κυριακή 4 Αυγούστου και ώρα 20:00 θα γίνουν τα εγκαίνια της έκθεσης «ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ», που διοργανώνεται από το Κέντρο Καλλιτεχνικής Δημιουργίας και Εκπαίδευσης Κωνσταντίνος Παρθένης (ΚΕ.ΚΑΛ.Δ.Ε.) στις αίθουσες του Τμήματος Δημοσίων Σχέσεων & Επικοινωνίας στο Αργοστόλι. Η έκθεση θα διαρκέσει έως τις 17 Αυγούστου 2013 με ωράριο λειτουργίας Δευτέρα έως και Παρασκευή, ώρες 18:30–21:30.


Η έκθεση ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ οργανώθηκε από το ΤΕΙ Ιονίων Νήσων, στο πλαίσιο της συγκρότησης Αρχείου Συγχρόνων Επτανησίων Καλλιτεχνών (Α.Σ.Ε.Κ.), που είναι ένας από τους τρεις στόχους ιδρύσεως του Κέντρου Καλλιτεχνικής Δημιουργίας και Εκπαίδευσης Κωνσταντίνος Παρθένης (ΚΕ.ΚΑΛ.Δ.Ε.) στην Πεσσάδα.

Από τους μέχρι τώρα καταγραφέντες καλλιτέχνες συμμετέχουν 53, οι οποίοι κατάγονται από τη Ζάκυνθο, την Κεφαλονιά και τη Λευκάδα ή κατοικούν ή με οποιοδήποτε τρόπο συνδέονται με τα νησιά και ανήκουν στην οικογένεια των Επτανησίων. Είναι όλοι μέλη του Εικαστικού Επιμελητηρίου Ελλάδος ή έχουν συστηματικές σπουδές σε Σχολές Καλών Τεχνών στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Με τα έργα τους καλύπτουν τις περισσότερες καλές και διακοσμητικές τέχνες: ζωγραφική, γλυπτική, χαρακτική, σχέδιο, κεραμική, αγιογραφία, ενδυματολογική μακέτα.

Το έργο υλοποιείται στο πλαίσιο της Πράξης «Ανάδειξη του Τεχνολογικού Ιδρύματος Ιονίων Νήσων ως Διεθνούς Πόλου Εκπαίδευσης και Καινοτομίας» του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Εκπαίδευση και Διά Βίου Μάθηση» και συγχρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Ένωση (Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο-ΕΚΤ) και από εθνικούς πόρους.


Natasha Metaxa Είμαστε 53!Από το χωριό μας νομίζω ειμαι μόνο εγώ. Σας περιμένουμε στα εγκαίνια, αλλά και όποτε μπορέσετε μέχρι τις 17/8.Νομίζω είναι η πιο μεγάλη διοργάνωση που γίνεται στα Ιόνια νησιά!

Eva Divari Θα είμαι κι εγώ μαζί σας στην Κεφαλονιά από 3 έως 7 Αυγούστου, και βέβαια Κυριακή 4 του μήνα, στα εγκαίνια. Δεν είχα την πρόσκληση και το δελτίο τύπου. Θα τα αναρτήσω κι εγώ Νατάσα μου κα...ι θα μείνω στο δικό σου χωριό! Τα λέμε λοιπόν..Καλή Επιτυχία στην Έκθεσή μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου