Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Κυριακή 11 Αυγούστου 2013

Εθνική Beach soccer:


Σάββατο, 10 Αυγούστου 2013

 Με το σπαθί της η Ελλάδα στον τελικό παρά την ανώδυνη ήττα της από την Αγγλία


Στον τελικό του Euro Beach Soccer League της Β' Κατηγορίας προκρίθηκε η Εθνική Άμμου, παρά την ήττα της με σκορ 0-5 από την Αγγλία, στον τελευταίο της αγώνα για τη φάση των ομίλων. Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα θα διεκδικήσει την Κυριακή 11/8/2013 και ώρα 17:30 κόντρα στη Γαλλία, το εισιτήριο της ανόδου στην κορυφαία κατηγορία του Ευρωπαϊκού Beach Soccer. Στον άλλον αγώνα του ομίλου Η Ουγγαρία νίκησε 5-2 την Τσεχία.
Αποκλειστικές δηλώσεις στο Sportsthea έκαναν αμέσως με την λήξη του τελευταίου αγώνα και την πρόκριση της Εθνικής μας, ο πρόεδρος της επιτροπής της Ε.Π.Ο., αρχηγός αποστολής και πρόεδρος της Ε.Π.Σ.Κ.Ι. κ. Ευάγγελος Μαζαράκης. 
Ας δούμε τι μας είπε:
Βαγγέλης Μαζαράκης (πρόεδρος επιτροπής Ε.Π.Ο.)
«Από την αρχή σας είχα δηλώσει το πόσο πιστεύω αυτή την ομάδα, τον προπονητή Στέφανο Σοϊλεμέ και τα παιδιά που την αποτελούν και για αυτό μπορώ να αισθάνομαι δικαιωμένος. Μάλιστα αυτά δεν τα λέω σήμερα μετά τις επιτυχίες και εκ του ασφαλούς, αλλά τα έχω δηλώσει και ανακοινώσει πριν ένα χρόνο στο Δ.Σ. της Ε.Π.Ο. προβλέποντας τις τελευταίες επιτυχίες που και πιστέψτε με θα έχουν και συνέχεια.
Ακόμη είμαι πολύ περήφανος από το γεγονός, (όπως μου ανέφερε ο προπονητής μας), ότι για να φτάσουμε ως εδώ, μεγάλη συμβολή είχαν οι παίκτες του Α.Ο.  Κεφαληνία, οι οποίοι αποκόμισαν πολλές και μεγάλες εμπειρίες από την συμμετοχή της ομάδας μας στο winners cup κάτι άλλωστε που διακρίνεται από την αγωνιστική τους παρουσία.
Πάμε στην επόμενη φάση για το καλύτερο αν και οι δυσκολίες είναι πολύ περισσότερες, κάνοντας ότι είναι δυνατόν για μια νέα διάκριση και να φέρουμε το Ελληνικό Beach soccer ανάμεσα στις δυνάμεις της Ευρώπης»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου