Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Σάββατο 7 Ιανουαρίου 2017

ΤΩΡΑ: Στο έκτακτο ΣΝΟ και ο περιφερειάρχης Απόστολος Κατσιφάρας - Επικοινωνία Αλεξόπουλου με ΥΠΕΧΩΔΕ και Ολυμπία Οδό

ανω φωτο  αιγιο

ΖΗΤΗΣΕ ΝΑ ΑΝΑΛΗΦΘΟΥΝ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΕΣ
Νεότερο: Στην έκτακλτη συνεδρίαση του ΣΝΟ μετέβη πριν από λίγο και ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας Απόστολος Κατσιφάρας. 

Έκτακτο Συντονιστικό Όργανο συγκαλεί αυτή την ώρα ο αντιπεριφερειάρχης Αχαϊας Γρηγόρης Αλεξόπουλος, προκειμένου να διαπιστωθεί σε ποιά ακριβώς σημεία του οδικού δικτύου της περιοχής υπάρχουν προβλήματα και να υπάρξει άμεση παρέμβαση.
Η ευθύνη για τα 80 χιλιόμετρα όπου έχουν εγκλωβιστεί τα αυτοκίνητα στην εθνική οδό στο ύψος του Αιγίου, ανήκει στην Ολυμπία οδό με εκπρόσωπο της οποίας επικοινώνησε ο κ. Αλεξόπουλος προκειμένου να ενημερωθεί. ενώ είχε επαφή και με το Γενικό Γραμματέα ΥΠΕΧΩΔΕ Γιώργο Δέδε,  από τον οποίο ζήτησε να αναλάβει η Ολυμπία Οδός την ευθύνη που της αναλογεί για την τάχιστη διάνοιξη του δρόμου.
http://www.tempo24.gr

και  Σάββατο 7 Ιανουαρίου 2017

Δελτίο Τύπου

Επί ποδός η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας – Σε πλήρη εξέλιξη τα καιρικά φαινόμενα – Οι πολίτες να αποφεύγουν τις άσκοπες μετακινήσεις

Διαρκή μάχη δίνει, από χθες, η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας προκειμένου να κρατήσει ανοικτούς τους δρόμους από την έντονη χιονόπτωση και τον πάγο, σε ολόκληρο το οδικό δίκτυο σε κάθε σημείο και των τριών Περιφερειακών Ενοτήτων Αχαΐας, Αιτωλοακαρνανίας και Ηλείας.
Τα έντονα καιρικά φαινόμενα είναι σε πλήρη εξέλιξη και οι Υπηρεσίες της Περιφέρειας βρίσκονται επί ποδός, συνδράμοντας με κάθε διαθέσιμο μέσο στην ασφάλεια των πολιτών και στην ομαλή κυκλοφορία των οχημάτων, σε συνεργασία πάντα με τις αντίστοιχες Υπηρεσίες Πολιτικής Προστασίας των Δήμων.
Η Πολιτική Προστασία της ΠΔΕ θα παραμείνει σε 24ωρη επιφυλακή, με στόχο τον αποχιονισμό και την αποπαγοποίηση των δρόμων, ενώ προτεραιότητα δίνεται κυρίως στο εθνικό και επαρχιακό οδικό δίκτυο.
Δεδομένου ότι το φαινόμενο σε τέτοια έκταση είχε χρόνια να παρουσιαστεί στην Περιφέρειά μας και όπως αναφέρουν οι μετεωρολογικές προγνώσεις αναμένεται να συνεχιστεί και τις επόμενες ώρες, καλό θα είναι οι πολίτες να αποφεύγουν τις άσκοπες μετακινήσεις, δίχως τον απαραίτητο εξοπλισμό, μέχρι να ομαλοποιηθεί η κατάσταση.
Η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας με όλες της τις δυνάμεις θα παραμείνει σε επιφυλακή καθ’ όλη τη διάρκεια των φαινομένων, καταβάλλοντας κάθε δυνατή προσπά

2017010716535153

Η πυκνή χιονόπτωση στην περιοχή του Αιγίου, δημιούργησε πρόβλημα στην κίνηση των οχημάτων και στην Παλαιά Εθνική Οδό.
Πλέον η κίνηση των οχημάτων από Αίγιο μέχρι Πούντα διεξάγεται μόνο με αντιολησθητικές αλυσίδες, παρά τις προσπάθειες των εκχιονιστικών μηχανημάτων να καθαρίσουν τις εθνικές οδούς.
Νεότερη ενημέρωση 15.25΄
Μόνο με αντιολισθητικές αλυσίδες γίνεται η κίνηση των οχημάτων στην Νέα Εθνική Οδό Πατρών – Κορίνθου, στο ύψος του Αιγίου.
Κανονικά διεξάγεται η κίνηση στην παλαιά εθνική οδό.

Πρώτη ενημέρωση 14.54΄
Κλειστή είναι αυτή την ώρα η Εθνική Οδός Κορίνθου – Πατρών, πριν το Αίγιο, λόγω του χιονιού.
Η κίνηση των οχημάτων γίνεται με εκτροπή στην παλαιά Εθνική Οδό, έως ότου τα εκχιονιστικά μηχανήματα καθαρίσουν το δρόμο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου