Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Πέμπτη 3 Φεβρουαρίου 2011

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΦΛΕΒΑΡΗ

 

 

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ  ΓΙΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑΚΙΑ  ΣΑΣ, ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Ο ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ ΜΠΛΟΚ,,,

ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ  ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΜΕ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΜΑΣ!!

2 σχόλια:ΣΤΗΝ  ΑΝΑΡΤΗΣΗ  ΣΠΙΘΑ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΙΘΑΚΗΣ

Ανώνυμος είπε...
ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΟ ΑΓΩΝΑ ΚΑΙ ΚΑΝΕΤΕ ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΑΜΕ ΜΕΧΡΙ ΕΧΘΕΣ ΤΟ ΠΡΩΙ!!! ΦΙΛΙΚΟΥΣ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΥΣ ΒΟΥΔΑΣ ΚΑΦΕΝΕΙΟ-ΟΥΖΕΡΙ
POROSNEWS είπε...
Σας ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια!!! μια καταγραφή των γεγονότων στο νησί μας , κάνω αντιγράφωντας ότι ενημερώτικο που κάνει εντύπωση!! Το μοιράζωμαι με αυτό τον τρόπο με φίλους, και ξενιτεμένους πατριώτες μας, που τους λείπει το νησί μας εκεί στην ξενιτιά!!!!και περισσοτερο ,ώστε να κάνουμε και διάλογο , Επίσης προβάλω όσο μπορώ την όμορφη περιοχή μας!!

2 σχόλια:ΣΤΗΝ  ΑΝΑΡΤΗΣΗ   ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΤΥΧΗΣ

Άτρος είπε...
Αν μπούμε στη λογική του άπειρου τίποτε δεν μπορεί να αφεθεί στην τύχη γιατί αφού όλα είναι σε άπειρο ποσό δεν υπάρχει θεωρητικά περίπτωση να την είχαμε γλυτώσει τόσα εκατομμύρια χρόνια. Όλα λειτουργούν άρα με τάξη, γιατί αν ξεφύγει κάτι θα γίνουν όλα κουλουβάχατα. Και να αφήσετε αυτές τις αναρτήσεις γιατί μας οδηγούν στο μεσαίωνα όπως οι γρίπες και οι νόσοι που πεθάναμε όλοι και ξαναναστηθήκαμε! Μήπως να αρχίσουμε να καίμε και μάγισσες; Πατριώτη τα άστρα διαβάζεις κάθε πρωί μήπως;
POROSNEWS είπε...
Αν και σίγουρα η καταστρεφολογία δεν οφελεί σε τίποτε και το 2012 θα περάσει οπώς πέρασε και το μιλένιουμ, και το 1000, και τόσες άλλες χρονιές που πίστεψαν στο τέλος του κόσμου!! Απλά κουβέντα να κάνουμε, εξάλου το συμβάν που περιγράφει το βιντεάκι εχει συμβεί τουλαχιστον ίσως σε μικρότερη κλίμακα την εποχή των δεινοσαύρων!! Οταν κάποτε η μοίρα μας μας φέρει το λαχείο εξ ουρανού ίσως έχουμε την δυνατοτητα και τις γνώσεις να το αποφύγουμε!

1 σχόλια:ΣΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ   ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΙΣΤΙΟΠΛΟΙΑΣ

Ανώνυμος είπε...
Τα μαθήματα συνεχίζονται Πόρο και Σκάλα, επίσης από τον Μά'ι'ο μαθήματα κολύμβησης για παιδιά απο 4 ετών Πόρο και Σκάλα δηλώστε συμετοχή για να διαμορφώσουμε τα γκρούπ. Μιχαλιτσιάνου Χριστιάνα Ναυαγοσώστρια-Διασώστης Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού. τηλ 6977647419 begin_of_the_skype_highlighting              6977647419      end_of_the_skype_highlighting

1 σχόλια:ΣΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ   ΑΠΟΓΡΑΦΗ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ 2011

ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ είπε...
Οχι!!!! Δεν ΑΠΟΓΡΑΦΟΜΑΣΤΕ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΜΑΣ. Αυτη την εξυπναδα κανουν ολοι και γι αυτο το κρατος εχει ψευτικα στοιχεια και δεν ξερουμε τι μας γινεται. Καθε ενας πρεπει να απογραφεται ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΖΕΙ ΚΑΙ ΕΡΓΑΖΕΤΑΙ !!!! Η αναπτυξη στο χωριο σας πρεπει να προερχεται απο το ενδιαφερον και τις δωρεες των κατοικων και του συλλογου που κατα πασα πιθανοτητα εχετε. Δεν ειναι σωστο να παρετε διπλασια χρηματα απο οσα σας αντιστοιχουν.

2 σχόλια:ΣΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ  ΗΜΕΡΗΣΙΟΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ

Ανώνυμος είπε...
Σύρμααααααααααααααααα, Δες την ώρα και ειδοποίησε το φιλοθεάμον κοινό και τσου αρμόδιους.. Σας έρχεται το ΣΔΟΕ από ΣΑΜΗ. Μυρίστηκε αίμα στον Πόρο και τη Σκάλα.
POROSNEWS είπε...
ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ ΚΑΙ Η ΣΠΙΘΑ , ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΧΤΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΣΤΑ ΜΑΓΑΖΙΑ ΣΑΜΗΣ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΖΕΥΤΟΥΜΕ ,ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥΜΕ , ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΟΙ ΣΤΟ ΝΗΣΙ ΜΑΣ, ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΙ ΤΑ ΧΑΡΑΤΣΙΑ ΠΟΥ ΣΥΝΕΧΩΣ ΜΑΣ ΡΙΧΝΟΥΝ ΚΑΤΑΚΕΦΑΛΑ, ΤΑ ΣΥΝΕΧΕΣ ΝΕΑ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΑ ,

1 σχόλια:ΣΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ  200 ΕΚ,ΒΑΡΕΛΙΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ ΣΤΟΝ ΠΑΤΡΑΙΚΟ

Άτρος είπε...
Εκεί κατά σύμπτωση έκανε αναγνώριση υπεδάφους η γνωστή Fugro για τη στήριξη της γέφυρας Ρίου – Αντίριου, Χα χα χούχα.

2 σχόλια:ΣΤΗΝ  ΑΝΑΡΤΗΣΗ  ΖΑΠΑΝΤΗΣ ,ΕΝΑΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΔΥΟ ΕΤΩΝ

Ανώνυμος είπε...
ena apo ta erga tou dhmarxou htan kai to na kopsei tis apoxeteusis apo tis toualetes tou limaniou......(kai ala polla tetoia erga upodomhs....)
POROSNEWS είπε...
Ο ΕΠΙΛΟΓΟΣ ΜΟΥ ΟΠΩΣ ΘΑ ΠΡΟΣΕΞΕΣ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ ΝΑ ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΕ ΕΡΓΑ!!! ΤΟ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΘΟΥΜΕ ΣΤΟ ΤΙ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΝΑ ΒΓΑΙΝΕΙ ΚΑΤΙ, ΕΓΩ ΑΠΛΩΣ ΣΗΜΕΙΩΣΑ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΕΡΓΑ ΠΟΥ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΧΑΝ ΠΡΟΧΩΡΗΕΙ ΠΡΟ ΠΟΛΟΥ ΠΡΟΧΩΡΗΣΑΝ ΣΤΗΝ ΔΙΕΤΗ ΘΗΤΕΙΑ ΤΟΥ! ΕΛΕΙΨΕΙΣ ΚΑΙ ΠΡΟΒΛΗΜΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΛΙΣΤΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ, ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΔΗΜΟΤΕΣ ΝΑ ΑΠΑΙΤΗΣΟΥΜΕ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΤΑ ΑΥΤΟΝΟΗΤΑ ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ!

2 σχόλια:ΣΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ   Ο Ν.Ο.Α. ΕΥΧΑΡΙΣΤΕΙ ΤΟΝ ΠΑΡΙΣΗ

Ανώνυμος είπε...
Εγώ πάντως που ήμουν στο Δημοτικό Συμβούλιο εκείνη την ώρα, άκουσα ότι θα ανοίξει γρήγορα αλλά δεν ειπώθηκε τίποτα για σήμερα!!!! Μary S.
POROSNEWS είπε...
ΜΑΙΡΗ ΜΟΥ, ΑΠΟ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΑΝΑΡΤΗΣΩ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ (ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΑΝΤΕΓΡΑΨΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ),, ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΥΤΟ ΕΙΧΑ ΜΑΘΕΙ!! ΠΩΣ ΥΠΑΡΧΕΙ Η ΔΙΑΘΕΣΗ ΓΙΑ ΛΥΣΗ, ΑΥΤΟ ΙΣΩΣ ΑΡΚΕΙ ΣΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ ΝΟΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΕΙ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ. ΙΣΩΣ ΜΕ ΜΙΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΕΙΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΔΗΜΩΣΙΟΣ ΝΑ ΕΠΙΤΑΧΥΝΕΙ ΤΗΝ ΛΥΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΟΣ!

1 σχόλια:ΣΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ  ΠΕΡΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑΣ

Άτρος είπε...
Εδώ που τα λέμε μάλλον δεν θα είναι ανεξαρτησία αλλά προσκόλληση σε κάποιον αφέντη επιλογής. Όσο πιο «μικρός» τόσο πιο δύσκολα την βγάζεις σήμερα, και μην ακούω περί Μάλτας και τα συναφή. Βέβαια μπλέξαμε με τα νταούλια και τα κλαρίνα των απέναντι, ε ας ρίξουμε και λίγο νερό στο κρασί μας ρε αδερφέ! Το κακό με μας είναι ότι μας κρεμάγανε οι Εγγλέζοι εδώ, και μετά την ένωση των κρατών ξαναείχαμε τους ίδιους όχι στην Κέρκυρα πλέον, αλλά στην Αθήνα! Θέλαμε την ένωση για να γλυτώσουμε από δαύτους και μπλεχτήκαμε χειρότερα! Αυτά πριν 150 χρόνια… Τώρα άλλαξαν τα τσατσιλίκια, υπάρχουν άλλα δεδομένα πλέον, ας αφήσουμε τις μαλ..ίες. ‘Όσο για τον Σολωμό αδιάβαστη μάλλον η κούκλα που το έγραψε. Ας πιάσει να διαβάσει κάνα βιβλίο.

2 σχόλια:στην  ανάρτηση  ΠΕΡΙΕΡΓΟΙ ΔΡΟΜΟΙ

;Ατρος είπε...
Αυτή η μεγάλη ευθεία μου θυμίζει τον δρόμο Πόρος – Αργοστόλι! Ορέ αυτούς τους σαλίγκαρους εμείς τους τρώμε στη μάπα κάθε μέρα! Βάλε και κάνα κομμάτι δικό μας!
POROSNEWS είπε...
EXOYME AINO,,, ASSO, ΚΟΜΙΤΑΤΑ - ΑΓΙΑΣΟΦΙΑ,, ΚΡΕΜΥΔΙ -ΠΑΣΤΡΑ ΚΟΜΒΟ ΣΤΑ ΠΡΩΗΝ ΦΑΝΑΡΙΑ ΑΡΓΟΣΤΟΛΙ! ΑΤΡΟ ΦΥΣΙΚΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΙΩΜΑΣΤΕ!!! ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ - ΚΑΤΕΛΕΙΟ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΟΛΛΑ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου