Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Τρίτη 6 Σεπτεμβρίου 2011

ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΟ KEFALONIANEWS.GR

Το ΔΣ της ΕΛΜΕ-ΚΙ καλεί τους Συλλόγους Γονέων και Κηδεμόνων, τα Μαθητικά Συμβούλια και το Συντονιστικό Αγώνα Σχολείων Κεφαλονιάς – Ιθάκης (ΣΑΣ-ΚΙ), τα Εργατικά Σωματεία σε σύσκεψη την Πέμπτη 8 Σεπτέμβρη και ώρα 8.00 μ.μ. στο αμφιθέατρο του 2ου – 3ου Γυμνασίου με θέμα: τα οξυμένα προβλήματα των σχολείων μπροστά στη νέα σχολική χρονιά και το δικαίωμα σε δημόσια – δωρεάν παιδεία.
Η ΕΛΜΕ-ΚΙ καλεί όλους τους φορείς να δώσουν μαζικό παρόν στη σύσκεψη και να συμβάλλουν με κάθε δυνατό τρόπο στην επιτυχία της ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗΣ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ την Τρίτη 13 Σεπτέμβρη και ώρα 10.30 π.μ. στην Κεντρική Πλατεία Αργοστολίου.

Για το ΔΣ της ΕΛΜΕ-ΚΙ
Ο Πρόεδρος                                                  Ο Γραμματέας
Γεωργόπουλος Διονύσης                             Βασιλάτος Παύλος
ΜΕΓΑΛΗ «ΟΜΗΡΙΚΗ» ΔΩΡΕΑ ΤΟΥ ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΦΑΝΗ ΚΑΚΡΙΔΗ
Δωρίζει την Ομηρική Βιβλιοθήκη της οικογένειας του στην Περιφέρεια Ιονίων Νήσων υπό την εποπτεία του Κέντρου Οδυσσειακών Σπουδών και υπό τον όρο να ιδρυθεί το «ΟΔΥΣΣΕΙΟΝ» (Οδυσσέως Μέλαθρον) και έως τότε να εξασφαλιστεί η ασφάλεια των βιβλίων σε ειδικό χώρο. Η σχετική επιστολή της δωρεάς αναγνώστηκε στη καταληκτική συνεδρία του Σεμιναρίου Ομηρικών Σπουδών, που έγινε στην Ιθάκη στις 30/8/11 από την γενική γραμματέα του Κ.Ο.Σ κα Μάχη Παϊζη-Αποστολοπούλου. Μένει να δούμε πως η Ιθάκη (Δήμος – Ιδρύματα – Περιφέρεια) θα ανταποκριθεί στην μεγάλη αυτή προσφορά! Λύσεις υπάρχουν αρκεί κάποιοι να καταλάβουν πως η Ιθάκη δεν είναι μόνο για “Καλλιστεία” περιφερόμενων καλλονών.
ΝΕΕΣ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΕΣ ΣΤΟ ΙΕΚ ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΣ
Στo Ι.Ε.Κ. Κεφαλληνίας έχουν προκηρυχθεί για το Φθινοπωρινό εξάμηνο 2011 οι παρακάτω νέες ειδικότητες:
1. ΚΟΜΜΩΤΗΣ - ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗΣ ΚΟΜΗΣ
2. ΕΙΔΙΚΟΣ ΜΗΧΑΝΟΓΡΑΦΗΜΕΝΟΥ ΛΟΓΙΣΤΗΡΙΟΥ
3. ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ ΨΥΞΗΣ ΑΕΡΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΚΛΙΜΑΤΙΣΜΟΥ

Οι αιτήσεις εγγραφής των υποψηφίων καταρτιζομένων κατατίθενται απο 1 έως 9 Σεπτεμβρίου 2011 και τις ώρες 9:00 έως 15:00 στο Ι.Ε.Κ. Κεφαλληνίας Μαζαράκη 2-4 (πίσω από τον ΟΤΕ) τηλ.: 26710 26852-3

Σας προσκαλούμε, στην ετήσια τελετή βράβευσης των επιτυχόντων και αριστευσάντων μεταξύ αυτών, μαθητών μας, στα Α.Ε.Ι. και Τ.Ε.Ι. της χώρας, σχολικού έτους 2010 – 2011, που θα γίνει στις  7 Σεπτεμβρίου 2011 ημέρα Τετάρτη και ώρα 8.00 μ.μ., στην αίθουσα τελετών του Δημοτικού Καταστήματος στο Ληξούρι.
Η χρηματική χορηγία στήριξης των βραβείων, είναι ευγενική προσφορά, στη μνήμη του Σπυρίδωνος Γ. Αλεξανδράτου, από τη σύζυγο Γιάννα και τα τέκνα του, Γεώργιο και Αικατερίνη, τους οποίους και θερμά ευχαριστούμε.
Ο Α/Δήμαρχος
Ευάγγελος Θεοφιλάτος του Αθηναγόρα

Ο όμιλός μας σας ενημερώνει ότι διοργανώνει σε συνεργασία με την Ελληνική Κωπηλατική Ομοσπονδία την
6η Πανελλήνια συνάντηση ανάπτυξης κωπηλασίας στις 10 & 11 Σεπτεμβρίου στον Κούταβο
Οι αγώνες ξεκινούν από της 8: 00 π.μ. ελάτε όλοι να εμψυχώσετε τους νέους κωπηλάτες και κωπηλάτησες.
Επίσης καλούμε όλα τα ΜΜΕ του Νομού μας σε συνέντευξη τύπου που θα δοθεί στα γραφεία του Ομίλου (Μπλε σπιτάκι) την Πέμπτη 8/9/2011 και ώρα 20:00 μ.μ.

Επίσχεση εργασίας οι εργαζόμενοι στο "ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ"
Οι εργαζόμενοι των Προγραμμάτων < ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ> των Δημοτικών Ενοτήτων Ελειού Πρόννων, Ερύσσου, Λειβαθούς, Παλλικής και Αργοστολίου τελούμε από σήμερα 26/08/2011 επίσχεση εργασίας λόγω της μη καταβολής των δεδουλευμένων για χρονικό διάστημα από 5-12 μήνες.
Δεν παρέχουμε πλέον τις υπηρεσίες μας και διεκδικούμε την άμεση καταβολή των δεδουλευμένων μας καθώς και την εξασφάλιση των εργασιακών Δικαιωμάτων μας.
.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου