Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Παρασκευή 2 Αυγούστου 2013

M.KOΤΣΙΛΙΝΗΣ: μας αιφνιδίασαν οι αποχωρήσεις αλλά δεν μας ανησυχούν

 
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
http://lh6.ggpht.com/_gXnCcn8DN3M/TH_ciTWBzLI/AAAAAAAAJik/caMBhKdK908/%5BUNSET%5D.jpgΟι πρόσφατες δηλώσεις αποχώρησης  δύο εκπροσώπων  ΤΚ από την ΔΕ Λειβαθούς,  που εκλέχτηκαν με την Δημοτική παράταξη της ΝΕΑΣ ΕΠΟΧΗΣ, μας αιφνιδιάζουν αλλά δεν μας ανησυχούν.
Κατ αρχάς είναι θεμιτό , αν κάποιος  αντιλαμβάνεται πως ανέβηκε σε λάθος τραίνο ή βαγόνι, να κατέβει αξιοπρεπώς  και χωρίς  «τζιριτζάτζουλες», που λέει ο λαός μας. Στην περίπτωσή μας βέβαια υπήρχε- κατά σύμπτωση – άλλο τραίνο στην στάση.
Δεν θα αναφερόμαστε καθόλου στο θέμα ,αν δεν ήταν οι αιτιολογίες εκείνες , που μας ενοχλούν.

ΟΥΔΕΠΟΤΕ- με κεφαλαία- οι προαναφερθέντες εκπρόσωποι των Τοπικών Κοινοτήτων είχαν ενημερώσει με οποιονδήποτε τρόπο  τον επί κεφαλής  ή κάποιο μέλος της παράταξης, ότι διαφωνούν με την πορεία μας, ή ότι δεν φροντίζουμε για τα προβλήματα της περιοχής,  που εκπροσωπούν και ότι αναγκάζονται  να αποχωρήσουν.  Συνηθίζεται, πριν φθάσει κάποιος σε αποχώρηση , να υπάρχει αμφίδρομη ενημέρωση ,  να έχουν εξηγηθεί οι λόγοι, να εντοπίζονται αδιέξοδα.
Εδώ προτιμήθηκε η  ατομική, εξάμηνη  αυθυποβολή, ενώ η ταυτόχρονη ένταξη σε άλλη παράταξη , δυναμώνει τα ερωτηματικά.
Σε κάθε περίπτωση απαιτείται σεβασμός σε πρόσωπα και αρχές, ιδίως όταν πρόκειται, όπως αναφέρουν,  για μακροχρόνιες  συνεργασίες.
Την εκτίμησή τους , ότι την συσσωρευμένη ενέργεια ,που διαθέτουν  για προσφορά στον τόπο, μπορούν να την αξιοποιήσουν καλύτερα  μέσα από   άλλη δημοτική παράταξη , ώστε να «πέσει»  ο Παρίσης  ευκολότερα, την αφήνουμε να δικαιωθεί από τις εξελίξεις.
Τέλος,  ευχαριστούμε τους πρώην  συνεργάτες μας , για ό,τι προσέφεραν μέχρι σήμερα στην παράταξη της ΝΕΑΣ ΕΠΟΧΗΣ.
Από το γραφείο τύπου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου