Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Τετάρτη 13 Μαΐου 2015

Κάλεσμα στις Εκδηλώσεις “ΈΝΩΣΗ ΤΗΣ ΕΠΤΑΝΉΣΟΥ”

Κάλεσμα στις Εκδηλώσεις “ΈΝΩΣΗ ΤΗΣ ΕΠΤΑΝΉΣΟΥ” των Απόδημων Επτανησίων με συντονισμό της OMOΣΠΟΝΔΙΑΣ ΚΕΦΑΛΟΝΙΤΙΚΩΝ & ΙΘΑΚΗΣΙΑΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ (ΟΚΙΣ).

Οι Απόδημοι Επτανήσιοι της Αττικής, με δεκάδες Πρωτοβάθμιες και Δευτεροβάθμιες Οργανώ-σεις, ετοιμάζονται να γιορτάσουν την 151η επέτειο της Ένωσης της Επτανήσου με την Ελλάδα την Κυριακή 17 Μάη.

Η Συντονίστρια OMOΣΠΟΝΔΙΑ ΚΕΦΑΛΟΝΙΤΙΚΩΝ & ΙΘΑΚΗΣΙΑΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ (ΟΚΙΣ) εργάζεται επίπονα και σταθερά για το συντονισμό, τα τυπικά και τα ουσιαστικά στοιχεία των Εκδηλώσεων. Κυρίως, για το ευρύ και ενωτικό χαρακτήρα τους.
Προς αυτή την κατεύθυνση αναλαμβάνει ιδιαίτερα πρωτότυπες πρωτοβουλίες που ανταποκρίνονται και στις διαχρονικές επιθυμίες συνολικά του Κινήματος των Απόδημων Επτανησίων για συμμετοχή, χωρίς αποκλεισμούς, όλων των Επτανησιακών Σωματείων: Πρωτοβάθμιων-Δευτεροβάθμιων.

Όλα τα Επτανησιακά Σωματεία Αττικής συμμετέχουν με τη δικιά τους ιδιαίτερη παρουσία, το συμβολικό λάβαρο, τη στολή, την ιδιαιτερότητα!


Αυτή η σημαντική πρωτοβουλία χαιρετίζεται με ιδιαίτερη ικανοποίηση από όσους κατανοούν το ενωτικό πνεύμα της Επετείου.

Η ΟΚΕΣΑ, με ενωτική ιστορία από το 1981 και με σημαντικές πρωτοβουλίες (στις “Δημιουργικές Περιόδους της”) για ενότητα, οργάνωση και δημιουργία Συνομοσπονδίας, χαιρετίζει τη δυναμική, απαραίτητη, διορατική και ελπιδοφόρα πρωτοβουλία της ΟΚΙΣ.
Οι Κεφαλλονίτες, η ΟΚΙΣ με τη δική της ξεχωριστή ιστορία και δράση, αποδεικνύουν ξανά την αποφασιστικό-τητα, τη θέληση, για πρωτοβουλίες και πρωτοποριακές δράσεις, την ευρύτητα στη σκέψη και την ενωτική λειτουργία.

Η ΟΚΕΣΑ καλεί όλους τους Επτανήσιους, Φορείς και Πρόσωπα, στις ενωτικές εκδηλώσεις για την Ένωση της Επτανήσου.

Συνοπτικά το Πρόγραμμα από ΟΚΙΣ 17 Μάη 2015:
- 10:30-10:45 πμ συγκέντρωση στο προαύλιο του Ι.Ν Αγ. Τριάδος, Ρώσικη Εκκλησία (Οδός Φιλελλήνων 21Α)
- 11.00 πμ – Δοξολογία
- 12.15 μμ.- Κατάθεση στεφάνου στον Άγνωστο Στρατιώτη
- 12. 30 μμ - Δεξίωση στην πλατεία Μητροπόλεως στο Εστιατόριο Παλιά ΙΘΑΚΗ.
Αύριο θα αποσταλεί η τελική Πρόσκληση από την ΟΚΙΣ:
(Επικοινωνία-Πληροφορίες στην ΟΚΙΣ: Τηλ. επικοινωνίας Πρόεδρος, 6974402521 Γεν. Γραμματέας, 6978299919 Email:omospondiakefalonias@gmail.com)


Το ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΟΚΕΣΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου