Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Δευτέρα 25 Μαΐου 2015

O ARIS ΣΧΟΛΙΑΖΕΙ ΤΣΟΥ ΔΙΛΙΝΑΔΕΣ

1 σχόλιο :

ΣΤΟ 
  1. Σωστότατοι οι Διλινάδες αλλά μάλλον χάνουν τα λόγια τους γιατί φως φανάρι που λέει κι ο μπάρμπας μου κάτι δεν έχει λογική συνέχεια.
    Είναι δυνατόν άνθρωποι ευγενών συναισθημάτων και ανώτερου πολιτισμού όπως αυτοαποκαλούνται σε κάθε ευκαιρία να αντιμετωπίζουν ένα «δύσκολο» πρόβλημα από ανθρωπιστικής πλευράς όπως τουλάχιστον παρουσίασαν οι ίδιοι το περιστατικό και αντί να προσπαθήσουν με λεπτότητα να βοηθήσουν ανθρώπινη ύπαρξη που χρήζει ιδιαίτερης μεταχείρισης, να την θέτουν με κάθε ανευθυνότητα πιο χαμηλά από τα ζώα?
    Πολιτισμό φανερώνουν οι φιλοζωικοί σύλλογοι, αλλά εγώ διαβάζοντας όλα αυτά παίρνω γεύση από σνομπαρίες του κερατά. Προσωπική μου άποψη φυσικά, άσε που ο μπάρμπας μου με αρώταε, ορέ ανιψιέ τί σημαίνει ο πυροσβέστης χρησιμοποίησε τη μεγάλη κλίμακα στη στέρνα. Τί δουλειά έχει η μουσική με τη στέρνα? Άντε να του εξηγήσω ότι για σκάλα που κατεβαίνουνε πρόκειται.
    Η κλίμαξ λοιπόνε!

    Έχω την εντύπωση ότι κάποιοι την ανεβαίνουνε πολύ και όταν φτάσουν στο τέλος θα ακολουθήσει η άναρχη πτώση. Θέμα χρόνου είναι με μαθηματική ακρίβεια.
    Δυστυχώς στην Ελλάδα η παιδεία ακολουθεί ανέκαθεν το γνωστό «του λές του αλλουνού να χέσει και αυτός ξεκωλ@νεται»!
    Δεν είδα να επιδειχθεί το ίδιο ενδιαφέρον για έναν Ρισσιάνο προχτές που έμεινε ξαπλωμένος πάνω σε ένα πεζοδρόμιο για πέντε ώρες μέχρι να μπεί στο νοσοκομειακό.
    Μήπως πρέπει να ιδρύσουμε φιλοανθρωπιστικούς συλλόγους?
    Και ας μας απαντήσουν οι κυρίες και οι κύριοι με τη χρήση τση κλίμακας, τί γίνεται με τα κοριτσάκια που τα δάγκωσε ο σκύλος δολοφόνος σήμερα στη Θεσσαλονίκη? Το αφεντικό του έπινε το απογευματινό τέϊον σνομπάροντας αυτούς που ακόμα κάνουν υπομονή? Ως πότε??
    Και αυτά τα σκυλιά στη στέρνα πώς έπεσαν με οποιοδήποτε τρόπο μέσα?
    Δεν τα επιτηρούσε κανείς, έτσι δεν είναι?
    Άρα ας βρεί ο κ. Εισαγγελέας τους ιδιοκτήτες τους να τσου κόψει τον πισινό να δείτε άμα ξαναβρεθούνε σκυλιά σε στέρνες.
    Αυτές είναι λύσεις και όχι να τα βάζετε με ανθρώπους που έχουν ανάγκη βοήθειας κυρίες και κύριοι κλιμακειάρχες!!!


    Χουά χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα.

1 σχόλιο:

  1. Και για να συνεχίσω στο άρθρο μου θέλω να ευχαριστήσω τους πυροσβέστες που ανέλαβαν την σωτηρία των σκυλιών αλλά εγώ τους θέλω ακμαίους, θαρραλέους και αρτιμελείς για να σώζουν ανθρώπινες ζωές και όχι να παίζουν την αρτιμέλεια τους κορώνα γράμματα για αδέσποτα σκυλιά και γατούλες. Καμία σχέση δεν έχει το επάγγελμά τους με τέτοια περιστατικά και ας κατέβαιναν οι φιλόζωοι και οι ιδιοκτήτες τους που οι τελευταίοι ευθύνονται για το περιστατικό να τα σώσουν.
    Αν δεν είναι άξιοι να διαθέτουν σκύλους ας τους χαρίσουν σε κάνα Μουσουλμάνο να τα κάνει οβελία να μη πηγαίνουν και χαμένα.
    Οι ιδιοκτήτες ζώων έχουν και υποχρεώσεις απέναντι στους συμπολίτες τους όπως και απέναντι στα ίδια τα ζώα. Αλλιώς να πάνε να ζήσουν στη ζούγκλα με τον Ταρζάν που λέει και το τραγούδι.
    Καταλαβερδούγκος??

    Χουά χα χα χα χα χα χα χα χα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή