Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Δευτέρα 10 Οκτωβρίου 2016

σχολιασμοι για ΧΑΡΑΚΑ,Παει για Γκινες .! Η Μικροτερη γεφυρα με το μεγαλυτερο χρονο κατασκευης.

George Trontis προς WE LOVE ERISSOS
Ηλθε στα χέρια μου , ένα κείμενο - κραυγή αγωνίας - μιάς συντοπίτισάς μας , που το παραθέτω , το προσυπογράφω και ελπίζω να γίνει ο καταλύτης για να οργανώσουμε μία κινητοποίηση , που να απαιτήσει την άμεση επίλυση του προβλήματος του Χάρακα:
« Ο ΧΑΡΑΚΑΣ»
Τα πράγματα πάνε όλο και χειρότερα. Μπαίνουμε , δυστυχώς , στον τρίτο χειμώνα ταλαιπωρίας και απομόνωσης της Ερίσου από το υπόλοιπο νησί.
Εδώ δεν χωράνε πια φιλοσοφίες και μικροπολιτικά παιχνίδια.
Δεν μπορούμε να το συνηθίσουμε , με το πέρασμα του χρόνου γίνεται ακόμη χειρότερο.
Εχετε βάλει στην απομόνωση μια περιοχή , που μόνο το καλοκαίρι επισκεπτόσαστε ή όταν θέλετε να σας θυμηθούμε εμείς στην κάλπη!
Ως πολίτες έχουμε ανάγκη μας ίσης και δίκαιης αντιμετώπισης από την ίδια μας την πατρίδα.
Μέχρι πότε θ’ ανεβοκατεβαίνουμε βουνά για να πάμε και εμείς στην τράπεζα , στο ΙΚΑ , στην Εφορία , στον ΟΤΕ , στον ΟΑΕΔ , στη ΔΕΗ και στις άλλες υπηρεσίες του νησιού μας;
Μέχρι πότε θ’ αγωνιούμε, αν θα φτάσουμε εγκαίρως στο Νοσοκομείο , όταν μας τύχει δύσκολη περίπτωση για την υγεία μας;
Μέχρι πότε θα υπολειτουργούν τα σχολεία μας; Το γνωρίζετε ότι δεν δέχονται εκπαιδευτικοί να έλθουν στην Ερισο γιατί το μέρος είναι δυσπρόσιτο ή πολλοί έρχονται για την υψηλή μοριοδότηση του δυσπρόσιτου αλλά αμέσως μετά παίρνουν και μία άδεια 3 ή 4 μηνών με διάφορα προσχήματα;
Γνωρίζετε ότι έχουν φύγει οικογένειες για να μπορέσουν να εξασφαλίσουν καλύτερες προΫποθέσεις για τα παιδιά τους; Θα μπορούσαμε ν’ αναφέρουμε χιλιάδες άλλα καθημερινά προβλήματα.
Πληρώνουμε τον ίδιο ΕΝΦΙΑ και ΦΠΑ με το υπόλοιπο νησί χωρίς ν’ απολαμβάνουμε τις ίδιες παροχές σε υγεία , παιδεία , συγκοινωνίες και άλλες υπηρεσίες και αγαθά . Στην ουσία είμαστε απομονωμένοι.
Δεν ζητιανεύουμε , αλλά απαιτούμε αυτά , που δικαιούμαστε , εμείς και τα παιδιά μας. Δεν δεχόμαστε άλλες δικαιολογίες και παρατάσεις για τα έργα του Χάρακα.
Εχουμε επενδύσει στον τόπο , που μεγαλώσαμε και αγαπήσαμε. Εχουμε δημιουργήσει οικογένειες και επιχειρήσεις , επενδύσαμε τα χρήματά μας.
Απαιτούμε να μας εξασφαλίσετε τις προϋποθέσεις για να μείνουμε στον τόπο μας.
Η Ερισος ανήκει στην Κεφαλονιά και η Κεφαλονιά αρχίζει από την Ερισο!!
Ερισος , 4-10-16
Μία απελπισμένη και αποκλεισμένη κάτοικος της Ερίσου.

1 σχόλιο : στο



  1. «Θα γεμίσετε με αίμα τις ψυχές σας?» !!!
    Μου αρέσεις ρε φίλε! Έτσι αισθάνθηκα να σου πω διαβάζοντάς σε, όπως το γράφω, γιατί στους άντρες απαντούν αντρίκια.
    Πολλά γνωρίζω για την υπόθεση του Χάρακα και ποιοι κάνουν την κότα γιατί δυστυχώς τα παντελόνια πλέον μετατράπηκαν σε φουστίτσες και γι΄ αυτό έγιναν της μοδός τα πορτοφόλια «μπανάνες» γιατί υπήρχε πρόβλημα που θα
    χώνουνται τα λεφτά.
    Με τον Ασσιώτη που έγραψε για το Χάρακα χτές έχουμε φάει ψωμί και αλάτι στο στρατό και γνωρίζει και αυτός πολλά τόσα ώστε να γνωρίζει πολύ πιο πριν τι επρόκειτο να γίνει.
    Κάποτε έγραψα σε τούτο το blog σχόλιο καθόλου τυχαίο, να το υπενθυμίσω:

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ   ΠΑΛΙΕΣ   ΑΝΑΡΤΗΣΕΙς 
16 Μαρ 2014
Ο ΧΑΡΑΚΑΣ , ΧΑΡΑΚΩΝΕΙ ΤΙΣ ΕΚΔΡΟΜΕΣ ΓΙΑ ΦΕΤΟΣ. ΑΣΣΟΣ ΚΑΙ ΦΙΣΚΑΡΔΟ,, ΜΕ ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΗ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΠΙΑ! ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ Ο ΔΡΟΜΟΣ ΠΡΟς ΜΥΡΤΟ ,,ΠΛΗΓΩΜΕΝΟΣ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΚΑΤΟΛΙΣΘΙΣΕΙς! Αναρτήθηκε από ...

31 Μαρ 2014
... εναλλακτική διαδρομή από και προς Φισκάρδο! Για να περάσει ενα τουριστικό λεωφορείο χρειάζονται δέκα μανούβρες. Πως θα φθάνουν οι τουρίστες στο Φισκάρδο και στην Ασσο κύριε Υπουργέ και κύριε Αντιπεριφερειάρχη??

3 σχόλια:

  1. Από όταν μαθεύτηκε ότι ετοιμάζουνε εκειό το ξερονήσι την Αστερία για τόπο εξορίας των διαμαρτυρομένων για τα στραβά που συμβαίνουν στην Έρισσο, κανείς διαμαρτυρόμενος δεν γράφει γλέπω το όνομά του.
    Εκεί κάτου τσου Πρόννους έμαθα τόπος εξορίας θα γένουνε τα Κάκκαβα.
    Σα τσου στυλίτες μοναχούς θα σας κάμουνε ορέ!
    Αλήθεια εκειός ο ηθοποιός ορέ ο Κακκαβάς απά στα Κάκκαβα γεννήθηκε από εξόριστους γονείς?

    Κάκακακα.
    Χουά χα χα χα χα χα χα χα χα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. που φτασαμε να φωναζουμε εμεις οι προνασσους, για τσου κατοικους τσι Ασσους,, Βεβαια παθων και δωθε μερια,,γιατι οσο βλεπουμε την αδυναμιοα τσου, να φτιαξουν ενα γεφυριο,, και εδω χρειαζομαστε δυο,, (μπελει, και στενου) που ειναι από σεισμους με ουλατους τα προβληματα,, απογοητευομαστε!!! Φκιο το εργο βραχοπροστασιας,,του ιδιου εργολαβου,, περνας τωρα και βλέπεις τσι πετρες απο πανω σου ,πανω στα συρματα,, και λες τωρα,,αμμα πεσεοι καμοια μεγαλη θα την κρατησει?
    Απορω γιατι με τα ιδια λεφτα,,δεν φτιαχνανε ισια την γεφυρα, απομακρυνωντας τον δρομο από τα βραχια,, ότι πιο λογικο! Αλλα αν πει καποιος την γνωμη του σε τουτον το τοπό τον θεωρουν απλά οτι ειναι τσι αντιπολιτευσης,, και τον κυνηγανε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ναι ορέ σας έπιασε και τσου δύο κόψιμους για την Άσσους, χα χα.
    Λοιπόν ευκείνα τα σύρματα άμα και έχει γίνει καλή δουλειά κρατάνε παππάδες που λένε.
    Και αφήστε τα έτσι για καινούριο γιοφύρι γιατί θα μείνετε 10 χρόνια αποκομμένοι όσο ο Οδυσσέας στην Τροία.
    Όπως και εκείνα για την Αστερία γιατί είναι και μακρόστενη και μπορεί να βάλει ιδέες για Θιακοκεφαλλονίτικους «νέους Παρθενώνες».
    Ο διάολος έχει πολλά ποδάρια που έλεε ο νόνος μου…
    Κακακακακακα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή