Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Δευτέρα 16 Ιανουαρίου 2017

O Xιτλερ μαθαινει νέα Πόρου



Ανω φωτο Γιωρ.Καππατου 😁

2 σχόλια:

  1. FW: ΟΙ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΛΥΣΟΥΜΕ ΤΑ ΘΕΣΜΙΚΑ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ: Η ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΗ, ΔΙΟΡΑΤΙΚΗ ΚΑΙ ΕΥΡΕΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΜΕ ΟΡΑΜΑ ΚΑΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ.
    Η Πίστη μας στο Θείο Λόγο, στη Δημοκρατία και στα Άγια Χώματα της Παρτίδας.

    Η λανθάνουσα έπαρση της εξουσίας, το να κάνει ο καθένας ότι θέλει αποτελεί κάτι το ιδιαίτερα κακό, διότι είναι αδύνατον να ελεγχθούν τα μέσα στον κάθε άνθρωπο διεφθαρμένα ένστικτα. Αριστοτέλης (ελεύθερη απόδοση).
    Το να τιθασεύεις τα ένστικτα είναι θέμα παιδείας πολύ δύσκολο, διότι χρειάζεται πολιτική φιλοσοφία και δημοκρατικό μέτρο. Το καλύτερο μέτρο ως σήμερα περιέχεται στην Ιλιάδα και την Οδύσσεια, διότι η αρετή είναι στη διάνοια και συνακολουθεί η πράξη.
    Φθάνουμε έτσι στο συμπέρασμα ότι στις μέρες μας δεν έχουμε ούτε την αναγκαία, ελάχιστη πολιτική παιδεία.
    Εξηγείται ίσως έτσι γιατί η ανθρωπότητα ενώ έχει κάνει τεχνολογικά θαύματα, δεν έκανε ούτε ένα βήμα προς την Θεία υπόσταση του ανθρώπου που παρέμεινε έρμαιο στην κτηνώδη ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ και ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΗ παραεξουσία.
    Εμείς αδρανοποιηθήκαμε από την εκφυλιστική καλοπέραση, με το ψεύτικο δανεικό χρήμα, τη ζωή δίχως πνευματικές αξίες και αρχές, μακριά από την ελληνική παράδοση, που χάσαμε ανεπίτρεπτα.
    Επιχειρούν τώρα οι δανειστές τραβώντας το χαλί κάτω από τα πήλινα πόδια της οικονομίας μας, να μας πείσουν ότι είμαστε υπερχρεωμένοι, σύμφωνα με την τοκογλυφία των αγορών που έχουν επιβάλει. Να υπεξαιρέσουν έτσι τα σπίτια το βιός και τις πλουτοπαραγωγικές μας πηγές, πριν η φούσκα από το πλαστό, χωρίς οικονομικό αντίκρισμα χρήμα, σκάσει στα χέρια τους.
    Εμπρός , να στείλουμε το Δ.Ν.Τ. στο διεθνές δικαστήριο οικονομικών εγκλημάτων. Τέλος η υπακοή στα μνημόνια των δανειστών», του διεθνούς ανεξάρτητου και ασύδοτου ιδιωτικού εικονικού κεφαλαίου (δεν ανήκει σε καμία χώρα + δεν πληρώνει φόρους). Είναι μέρος της διεθνούς παραοικονομίας «φούσκα» που διαχειρίζεται η Fed και λίγες τράπεζες, και έφθασε να είναι ως και 9 φορές μεγαλύτερο του διακινούμενου πραγματικού παγκόσμιου αποθεματικού κεφαλαίου. Οι συναλλαγές είναι πλέον ψηφιακό κατασκεύασμα.
    ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΖΩΝΗ των χορών με κοινό νόμισμα το ευρώ, που δεν αποτελούν μια και ενιαία οικονομία. Αυτό είναι παρανοϊκά αντιδημοκρατικό και συχνά οδηγεί τις χώρες μέλη να γίνονται οικονομικά εχθρικές και παράλογα καταστροφικές μεταξύ τους.
    H Γερμανική «Δημοκρατία» π.χ. (ως μαριονέτα της fed) αυτοανακηρύχθηκε ιθύνων νους και επιβάλλει ως Προκρούστης το αυστηρό οικονομικό της πρότυπο και την ανύπαρκτη ευρωπαϊκή κοινωνική και πολιτική φιλοσοφία της. Λειτουργεί ως αυτόκλητος αρχηγός της Ε.Ε. χειραγωγεί την Ευρωπαϊκή Τράπεζα και περνά την οικονομικά χρυσή εποχή της ως σημαντική οικονομική δύναμη και συχνά εις βάρος των χωρών της ευρωζώνης και ιδιαίτερα της χώρας μας.
    Αυτοί που ευνοήθηκαν οικονομικά και πολιτικά, λόγω του ψυχρού πολέμου τον οποίο εμπνεύστηκε η fed και επέβαλλαν οι ΗΠΑ στους δυτικούς μας συμμάχους, εναντίων των ανατολικών μας συμμάχων του Β΄ Παγκοσμίου Πολέμου, παρέμειναν ατιμώρητοι για τα εγκλήματά τους, και ως φαίνεται ότι δεν κατάλαβαν τι έκαναν. Δεν είναι διατεθειμένοι να επιστρέψουν τα αποθέματα σε χρυσό της Ελλάδος που καταχράστηκαν. Μήπως πρέπει να αναλάβουν τις υποχρεώσεις τους για να εξαγνιστούν ή να εκδιωχθούν από την Ευρωζώνη;

    ΕΙΝΑΙ ΕΦΙΚΤΗ ΚΑΙ ΑΝΑΓΚΑΙΑ Η ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΝΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ. Όσοι διαφωνούν μπορούν να φύγουν.!
    Αλλιώς θα πρέπει να λειτουργήσουν αυτόνομα παραρτήματα της Κεντρ. Ευρωπαϊκής Τράπεζας σε όλες τις χώρες της ευρωζώνης υπό την αιγίδα της European Commission.

    ΚΑΘΕ ΧΩΡΑ ΤΗΣ ΕΥΡΩΖΩΝΗΣ ΝΑ ΤΥΠΩΝΕΙ ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ. Σύμφωνα με τους χρηματιστηριακούς κανόνες των «αγορών», για να επιβιώσει και ν' αντιμετωπίσει την επερχόμενη διεθνή οικονομική κρίση. Διότι τα θύματα από την οικονομική τρομοκρατία που εξαπέλυσαν στη χώρα μας ξεπερνούν τις 9 χιλιάδες σε απελπισμένους αυτόχειρες συνανθρώπους μας.

    Η οικονομική ζημία της Ελλάδος, σε εθνικούς πόρους, αγγίζει τα 2.2 τρισεκατομμύρια €.(6 Μαρτίου 2016)

    Η δημογραφική απώλεια της χώρας μας είναι 250.000 έλληνες.
    Γ.Σ. 5 Ιουνίου 2016.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. σας ευχαριστουμε για το σχολιο-Αρθρο σας, και αναρτηθηκε ηδη σε

    http://porosnews.blogspot.com/2016/12/blog-post_657.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή