Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Παρασκευή 13 Ιανουαρίου 2017

Η ερώτηση της Βουλευτού ένα βήμα πριν την δικαίωση

Σχόλιο του τοπικού Συμβούλου Διλινάτων Α. Τζωρτζάτου για τα ανταποδοτικά των ανεμογεννητριών
 
Φίλες και φίλοι, μετά την κατά πλειοψηφία απόφαση του τοπικού συμβουλίου Διλινάτων που πάρθηκε με την δική μου ψήφο και του κ. Φωή Νικολάου και την καταψήφιση της από τον πρόεδρο της Τ.Κ. κ. Γασπαράτο Ευάγγελο της παράταξης του Δημάρχου κ. Παρίση Αλέξανδρου, συνάντησα την Βουλευτή κ. Θεοπεφτάτου.
 Εξέθεσα στην κ. βουλευτή το ζήτημα με την μη απόδοση των χρημάτων από τις ανεμογεννήτριες στα Διλινάτα από το Δήμο Κεφαλονιάς, παραθέτοντας της όλα τα οικονομικά στοιχεία που είχα στην διάθεση μου και με τα οποία καταγγείλαμε  με αναφορά  την δημοτική αρχή, στο Σώμα Επιθεωρητών Ελεγκτών, στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση, στην Εισαγγελία Κεφαλονιάς, στον Επιθεωρητή Δημόσιας Διοίκησης και στον Υφυπουργό Εσωτερικών. 
Η κ. Βουλευτής υποβάλλοντας την ερώτηση στη Βουλή για το συγκεκριμένο θέμα στους Υπουργούς Εσωτερικών, Οικονομίας και Ανάπτυξης, απέδειξε ότι με τον θεσμικό της ρόλο μπορεί να σταματήσει η ανομία, η αδικία και η κατάχρηση του νόμου από τη δημοτική αρχή σε βάρος μιας μικρής κοινωνίας, όπως αυτή των Διλινάτων.
Περιμένουμε επιτέλους, τόσο εγώ όσο και το σύνολο των συγχωριανών μου, ο αγώνας που ξεκινήσαμε και συνεχίζουμε μόνοι μας με ελάχιστους να μας στηρίζουν, να έχει ως κατάληξη την δικαίωση κόντρα στις λοιδορίες και την απαξίωση της δημοτικής αρχής στο χωριό μας και τους εκπροσώπους των Διλινάτων που διεκδίκησαν όσα μας οφείλουν και παράνομα τόσα χρόνια καταχράζονται. 
Η κ. Θεοπεφτάτου με την ερώτησή της στέκεται στο ύψος των κοινοβουλευτικών της υποχρεώσεων, αφού αποδίδεται το περί δικαίου αίσθημα θέτοντας με απόλυτα σωστά στοιχεία το δίκιο των Διλινάδων να τους αποδοθεί ό,τι τους οφείλει η δημοτική αρχή τόσα χρόνια, όπως και να ελεγχθεί ακόμη η όποια ευθύνη της δημοτικής αρχής «για το που χρησιμοποιήθηκαν οι συγκεκριμένοι πόροι», πολύ περισσότερο όταν συνειδητά παρανομούσε δηλώνοντας απροκάλυπτα πως «ουδεμία υποχρέωση έχει να αποδώσει τα εισπραχθέντα από τις ανεμογεννήτριες».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου