Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
POROSNEWS

ΑΚΤΟΠΛΟΙΚΑ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ

ΑΚΤΟΠΛΟΙΚΑ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ

Κυριακή, 1 Ιανουαρίου 2017

ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΦΤΕΡΗ ΠΕΝΝΑ ΤΟΥ ΑΠ.ΒΡΑΧΙΟΛΙΔΗ:

ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΚΙ Ό,ΤΙ ΒΡΕΞΕΙ ΑΣ ΚΑΤΕΒΑΣΕΙ!

ΑΠ.ΒΡΑΧΙΟΛΙΔΗΣ 
 ΔΕΝ ΠΑΕΙ  

ΑΛΛΟ!

Παει...τερμάτισαν και την ελπίδα 

που λέγεται ΧΡΙΣΤΟΣ!


...Και πως να πάει άλλο,έτσι όπως τα κάναμε; Τα ίδανικά κι οι ελπίδες στέρεψαν...Οι πίστες μας σε αξίες έχουν εξαεριστεί.
Βαδίζουμε προς το άγνωστο χωρίς καμιά βάρκα ελπίδας.΄Ολα γίνανε σμπαράλια. Οι διεθνείς λήσταρχοι-κατσαπλιάδες ...μας πίνουν στο αίμα. Έχουν επενδύσει να μας το ρουφάνε για τα επόμενα 100 χρόνια ..Μας θέλουν όχι απλά γονατισμένους αλλα σερνόμενους στα τέσσερα! 

Είμαστε χωρίς πηξίδα χωρίς ηγέτες, πλην μιας χούφτας σαρδανάπαλων αποδεδειγμένα ανικάνων.. που πλατσουρίζουν  μέσα σε μια κουταλιά νερό αγωνιζόμενοι μόνο για τη δική τους βόλη... χουφτώνοντας το βιός των υπολοίπων ημών. Κι όλοι τους ...ΕΝΤΕΛΩΣ  ΤΥΧΑΙΑ...ΠΑΡΑΛΗΔΕΣ !!!

Τι ευχή να σας δώσω σήμερα με την έλευση του 2017; Οι θεοί γκρεμίστηκαν κι ο Χριστούλης μας παραφτώχυνε! Εις τι να ελπίσεις;... Στους άθεους ηγετίσκους που βγήκαν από τις σπηλιές τους...κουβαλώντας στα τρύπια δυσάκια τους πάσαν ανοησίαν και την απόλυτη εξ ύψους μαλακίαν... 
Τι να πω στα παιδιά και τα εγγόνια μου; Τί δώρο να τους κάνω, όταν είμαι μόνιμα συνταξούχος πένης; ΝΤΡΕΠΟΜΑΙ...ΕΚ ΒΑΘΕΩΝ!!!
Μόνο ένα και λιτό: ΚΡΑΤΗΘΕΙΤΕ όρθιοι όσο μπορείτε...Ποτέ μην το βάζετε κάτω και πολεμείστε με νύχια και με δόντια κατά των αρπαχρικών που σας ζώνουν.ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΑΦΗΝΕΤΕ  ΝΑ ΣΑΣ ΦΑΝΕ...αλλά δεν πρέπει κι εσείς να τους φάτε. Να τους αποτρέπετε μόνον, λέω, να... σας πληγώσουν.
Δύσκολον... αλλά ποιος ξέρει, μπορεί να φέξουν και καλύτερες μέρες... Το εύχομαι . Δυστυχώς οι γέροι σαν κι εμένα μόνον ευχολόγια άνοστα έχουν τη δυνατότητα να εκπέμπουν...Είθε ο καταργημένος Θεός -Χριστός... να σας τα φέρει όλα...ΧΡΗΣΤΑ! Είθε ...αν και πλέον έπαψα να ελπίζω...

ΑΠ.ΒΡΑΧΙΟΛΙΔΗΣ 

1 σχόλιο:

 1. Απλά πράγματα αγαπητέ μου κύριε:
  ΠΟΤΕ δεν άλλαξε τίποτα στο τρόπο ζωής της ανθρωπότητας.
  Θέμα παιδείας του λαουτζίκου είναι να ζεί καλύτερα ή χειρότερα.
  Όταν η παιδεία είναι στα χάι της και ο κοσμάκης περνάει καλά.
  Όταν η παιδεία του πισωπατάει τόνε παίρνει ο διάολος.
  Παράδειγμα:
  Πάει ο κλέφτης και πετάει μια μπριτζόλα στο σκύλο. Κουρλαίνεται ο σκύλος και πέφτει με τα μούτρα στη μπριτζόλα τρισευτυχισμένος. Τήνε τρώει ευχαριστεί και το Θεό που του την έστειλε και κάνει να γυρίσει στο σκυλόσπιτό του αλλά αυτό το έχει πάρει ήδη ο κλέφτης όσο χωρίς πονηριά έτρωε, άρα άστεγος πλέον!
  Άμα έπαιρνε τη μπριτζόλα και την έτρωε μέσα στο σπίτι θα του το παίρνανε?
  Γιατί δεν πρόσεξε?
  Και η δυστυχία είναι ότι το ίδιο είχανε κάνει και του νόνου του.
  Ένας ατέρμονας η ζωή και μην απογοητεύεσαι μέχρι ίσως κάποτε να βάλουνε στο μυαλό τους οι χρηστοί άνθρωποι παιδεία διαρκείας.

  Χουά χα χα χα χα χα χα χα χα.

  ΑπάντησηΔιαγραφή