Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Δευτέρα 16 Ιανουαρίου 2017

«Φιλοξενούμενος του Μουζάλα «…Ο διαρρήκτης «on camera» της Μυτιλήνης!

Απο τους «ταλαίπωρους φιλοξενούμενους» του Μουζάλα στη νήσο Λέσβο ,που δεν έχουν ούτε ιερό ,ούτε όσιο  ήταν ο διαρρήκτης που ρήμαξε τα καταστήματα της πόλης που τον φιλοξενούσε   με τους συνεργούς του!
Πρόκειται για έναν 20χρονο Αλγερινό που είχε καταγραφεί από τα κλειστά κυκλώματα ασφαλείας σε δυο καταστήματα στην κεντρική Αγορά

Ένας από τους αλλοδαπούς που διέρρηξαν… on camera τουλάχιστον τέσσερα καταστήματα στη Μυτιλήνη την τελευταία εβδομάδα, έπεσε στα χέρια αστυνομικών της Ο.Π.Κ.Ε. μετά από έρευνες της Ασφαλείας. Πρόκειται για έναν 20χρονο Αλγερινό που είχε καταγραφεί από τα κλειστά κυκλώματα ασφαλείας σε δυο καταστήματα στην Κεντρική Αγορά.
diarixi-kefi-678x381
 
Οι δράστες είχαν σπάσει με πέτρες τις γυάλινες εισόδους ενός ζαχαροπλαστείου και μιας ποτοποιίας και άλλων δυο καταστημάτων στην περιοχή Επάνω Σκάλα, το πιο κεντρικό σημείο της πόλης, είχαν ερευνήσει όλους τους χώρους και είχαν αρπάξει χρήματα, ηλεκτρονικές συσκευές καθώς και διάφορα εμπορεύματα συνολικής αξίας άνω των 1.000 ευρώ, ενώ μεγάλο κόστος έχουν και οι ζημιές που προκάλεσαν.
Σε βάρος του νεαρού αλλοδαπού σχηματίστηκε δικογραφία για διακεκριμένες κλοπές και πρόκληση φθορών σε βαθμό κακουργήματος και παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Μυτιλήνης, ενώ οι άνδρες της Αστυνομίας αναζητούν δύο ακόμη συνεργούς του, που μέχρι στιγμής είναι αγνώστων στοιχείων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου