Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Σάββατο 12 Αυγούστου 2017

quake - Η αντίστροφη μέτρηση ξεκίνησε. με σκοπό να κουνήσει ντόπιους και τουρίστες

Λιγότερο από μία βδομάδα έμεινε για να πραγματοποιηθεί το όνειρο μιας
ομάδας ανθρώπων, που το μόνο που κυνηγάνε είναι η πρόοδος και η ανάδειξη
του τόπου τους. Το όνειρο αυτό σιγά-σιγά παίρνει την τελική του μορφή.
6 μέρες πριν το Lixouri Quake Festival. Παρά το άγχος της ομαλής
διεξαγωγής είμαστε και ενθουσιασμένοι που κάτι καινούργιο έρχεται στο
Ληξούρι. Ένα festival που ελπίζουμε να καθιερωθεί και να διασκεδάζει για
πολλά χρόνια μικρούς και μεγάλους.
Σας καλούμε όλους την Παρασκευή 18 Αυγούστου και ώρα 19:00, στο
Παλαιό Γήπεδο Ληξουρίου, πίσω από τον Λιμένα του Ληξουρίου για να
κουνηθούμε στα μουσικά ‘ρίχτερ’ του Quake Festival.
Τιμές Εισιτηρίων

Προπώληση: 12 ευρώ
Στην είσοδο: 15 ευρώ
(Οι τιμές ισχύουν για παιδιά άνω των 8 χρονών)
Σημεία Προπώλησης

Ληξούρι: Happy House, ΚΤΕΛ Ληξουρίου, Perdikis Travel, Musi Café
(Διόνυσος), Super Market ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ, V&S Corner.
Αργοστόλι: Ainos Travel, Speedex Courier, Βιβλιοπωλείο Πετράτος
(Λιθόστρωτο)
Σάμη: ΚΤΕΛ Σάμης
Πόρος: Πρακτορείο Ρωμανός Γαβριελάτος

Η προπώληση θα ισχύει μέχρι και την Παρασκευή 18/08 και ώρα 12:00.
*Θα θέλαμε να ενημερώσουμε τον κόσμο ότι η μετακίνηση με
αυτοκίνητο δεν χρειάζεται καθώς ο συναυλιακός χώρος θα
πραγματοποιηθεί στα 150 μέτρα από το ferry boat των οποίων θα υπάρχει
ανταπόκριση και μετά την λήξη του Festival.*

Η ομάδα του Lixouri Quake Festival

Η αντίστροφη μέτρηση ξεκίνησε.
Για πρώτη φορά έρχεται ένα quake ευχάριστο με σκοπό να κουνήσει ντόπιους και τουρίστες σε μία συχνότητα.
Το Lixouri Quake Festival είναι ένα μουσικό όραμα νέων ανθρώπων  και σε συνεργασία με τον Επαγγελματικό – Βιοτεχνικό & Εμπορικό Σύλλογο Πάλλης, των μουσικών αλλά και των φοιτητών, που για άλλη μία φορά αποδεικνύουν την αγάπη τους για τον τόπο, αυτό το όραμα παίρνει μορφή. Ευελπιστούμε να καθιερωθεί το festival και κάθε χρόνο να γίνεται και καλύτερο με περισσότερες συμμετοχές και να ιδρυθούν καινούργιες συνεργασίες.
Σας προσκαλούμε όλους την Παρασκευή 18 Αυγούστου στο Παλαιό Γήπεδο, πίσω από τον Λιμένα Ληξουρίου για να διασκεδάσετε μαζί με εμάς αλλά και με τους μουσικούς του festival.
ΠαΝοΣ ΜΟυΖΟυΡακηΣ and the MOuZiCiANs

Μετά τις sold out χειμερινές εμφανίσεις του ο πολυτάλαντος Πάνος Μουζουράκης παίρνει το Φωτόσπαθό του για να διασχίσει με μουσική και χορό όλη την Ελλάδα
Ο αγαπημένος τραγουδοποιός με την χαρακτηριστική ζεστή φωνή και την ξεχωριστή, γοητευτική σκηνική παρουσία, θα μας σαγηνεύσει ακόμη μια φορά, παρασύροντάς μας σε μια βόλτα γεμάτη τραγούδια από την προσωπική του δισκογραφία, επιλογές από τη ξένη μουσική σκηνή, αλλά και τραγούδια καλλιτεχνών που σέβεται και αγαπάει.
Θα μας παρουσιάσει ακόμα τα καινούργια του τραγούδια από τον δίσκο του «Μονόλογος για δύο», όπου συνεργάζεται αποκλειστικά με τον Μανώλη Φάμελλο.
Τις εμφανίσεις αυτές πραγματοποιεί με την συμμετοχή των αξιόλογων μουσικών που αποτελούν την μπάντα του:
Δημήτρη Φροσύνη - μπάσο,
Παύλος Καλτουρουμίδης – πλήκτρα / ενορχήστρωση
Βαγγέλη Κοτζάμπαση – τύμπανα,
Σπύρο Λιβάνη – κιθάρα
και προστίθεται πλεον ένα εξαιρετικό ντουέτο πνευστών
ο Δημήτρης Καραγιάννης σαξόφωνο-κλαρινέτο
και Γιώργος Ζαρέας τρομπόνι
στους ήδη υπάρχοντες εξαιρετικούς συνταξιδιώτες του των τελευταίων χρόνων.
Στη σκηνή τον πλαισιώνουν δυο αέρινες τραγουδίστριες,
η Μυρτώ Ναούμ που συμμετείχε στο voice
και η Δήμητρα Μπουλούζου, την οποία θα απολαύσουμε και στο βιολί.
Ο Φίλιππος Τρέπας υπόσχεται ένα φωτιστικό υπερθέαμα,
ο Ηλίας Καρούμπαλης και ο Νίκος Λαγός είναι υπεύθυνοι για την ηχητική πανδαισία.
Τα ρούχα του ΠαΝοU ΜΟυΖουΡακη και των MOuZiCiANs είναι από το House Street Market
Fashion director : Stefanos Malamas Photographer: Mara lazaridou
Οργάνωση Παραγωγής : MetroLive Productions
-------------------

Από την επίθεση της μεγάλης μύτης δεν ξεφεύγει κανείς.
Τα αδέρφια Βoogieman (κιθάρα, φωνή) & Little Tonnie (τύμπανα) a.k.a. the Big Nose Attack δημιουργήθηκαν το 2011 μπολιάζοντας τις blues επιρροές τους με «ατίθασα» rock riffs ατενίζοντας τα 70s!
5 χρόνια και 3 official albums αργότερα το συγκρότημα είναι σίγουρα το πιο ενδιαφέρον μουσικό ντουέτο της χώρας μετρώντας ήδη 4 Ευρωπαϊκές περιοδείες και κάμποσες εγχώριες εμφανίσεις, με πιο σπουδαία αυτή στο Rockwave Festival 2015 μαζί με τους Black Keys και το "hit" τους 'Yeah! That Girl' να βολτάρει καθημερινά στις Playlists κάθε ενημερωμένου ραδιοφωνικού παραγωγού και dj!
Οι B.N.A. αυτη τη στιγμή διανύουν το #summeroceanpizzatour2017 με συναυλίες ανα την Ελλάδα και την Ευρώπη!
------------------

Η ιστορία των Sober on Tuxedos ξεκίνησε το 2009 και η μπάντα ρίχτηκε αμέσως στις ζωντανές εμφανίσεις, αυτό που άλλωστε θα αποτελούσε και την προτεραιότητα της στη συνέχεια.
Κριτικοί και κοινό σε Ελλάδα και Κύπρο δεν άργησαν να δουν αυτό που πραγματικά συνέβαινε: Οι Sober on Tuxedos ήταν και είναι μία συναυλιακή μπάντα, μία από αυτές που "ιδρώνουν τη φανέλα" και που όταν πατάνε το σανίδι, μοιάζουν περισσότερο από ποτέ σαν να βρίσκονται στην άνεση του σπιτιού τους!
Το "Welcome to the Liquor Store" που κυκλοφόρησε το 2016 επιβεβαίωσε αυτό που υποψιαζόταν όποιος είχε δει τη μπάντα ζωντανά μέχρι τότε: Το ηλεκτρισμένο heavy rock / stoner μουσικό κράμα των Sober on Tuxedos δεν ήταν μόνο βαρύ και γκρουβάτο, αλλά και ξεχωριστό, φέροντας τη σφραγίδα των επιρροών τους, αλλά χαράζοντας ταυτόχρονα έναν δικό του μοναδικό δρόμο.
Η κυκλοφορία του ντεμπούτο τους από την Music Links Knowledge αποτέλεσε την έναρξη ενός νέου κύκλου για το σχήμα, που δεν άργησε να δει τις πρώτες διακρίσεις, με το παρθενικό τους αυτό πόνημα να σκαρφαλώνει στη θέση 35 του top 75 των charts της IFPI.
Πέραν των εμφανίσεων σε εγχώρια festivals μεγάλης αναγνωρισιμότητας, αλλά και σε one-off εμφανίσεις, τόσο στην Αθήνα, όσο και την υπόλοιπη επικράτεια, στο πλευρό των Nighstalker, 1000mods και Potergeist, μεταξύ άλλων, οι Sober on Tuxedos, αποδεικνύοντας για άλλη μια φορά πως αποτελούν μία ανήσυχη και αναβράζουσα δύναμη που δεν επαναπαύεται, διοργάνωσαν το δικό τους Sober Fest, που έλαβε χώρα στα τέλη Νοεμβρίου 2016, γνωρίζοντας μάλιστα ιδιαίτερη ανταπόκριση από το κοινό.
------------------------

Οι «Έξω Φρενών» είναι ένα funk/rock συγκρότημα που με το δικό τους τρόπο καταφέρνουν να παντρεύουν το δυναμισμό της rock μουσικής με την απλότητα και την κουλτούρα του funk groove. Συνθέτουν την δικιά τους μουσική. Όλη η δημιουργικότητα τους πηγάζει μέσα από το μικρό ιδιόκτητό τους χώρο με πολύωρες πρόβες και συζητήσεις.
Εδώ και 5 χρόνια δραστηριοποιούνται στην Κεφαλονιά. Τους συναντάμε σε αρκετές κοινωνικές εκδηλώσεις και συναυλίες και έχουμε συνδυάσει την παρουσία τους με πολλές όμορφες στιγμές. Πρόκειται για τους «Έξω Φρενών». Με αφορμή την κυκλοφορία του πρώτου τους cd single με τίτλο «Χάνω Εμένα», που από μόνο του αποτελεί μια μεγάλη επιτυχία, μας προσκαλούν να ταξιδέψουμε στον δικό τους κόσμο και φυσικά να τους γνωρίσουμε ακόμα καλύτερα…
«Η μπάντα δημιουργήθηκε το 2011. Κάναμε εμφανίσεις σε αρκετά φεστιβάλ και μαγαζιά στο νησί μας. Πριν δύο χρόνια νιώσαμε την ανάγκη να δημιουργήσουμε τη δική μας μουσική για να μεταδώσουμε στο κοινό μας την ενέργεια και την σκέψη μας.
Οι επιρροές έρχονται από συγκροτήματα της Ελλάδας όπως Τρύπες, Ξύλινα σπαθιά, Κίτρινα ποδήλατα αλλά και του εξωτερικού όπως Red hot chili peppers, Stevie wonder και Doors.
Σήμερα πλέον ως «Έξω φρενών»: η μπάντα αποτελείται από τον Μπάμπη Λουκέρη: frondman, το Γεράσιμο Γιουλάτο στα τύμπανα, τον Γιώργο Τσιβρά στην ηλεκτρική κιθάρα και τον Λούη Harrison στο λεκτικό μπάσο.
Το ευχάριστο για εμάς είναι η φετινή μας επιτυχία όπου υπογράψαμε συμβόλαιο με την Spider Music και κυκλοφορούμε το πρώτο μας cd single με τίτλο «Xάνω Εμένα» σε μουσική και στίχους «Έξω φρενών».
Με το τραγούδι αυτό κάνουμε το πρώτο μας ξεκίνημα στην ελληνική μουσική σκηνή, φυσικά με τη δική σας υποστήριξη και την υποστήριξη της SpiderMSusic για να συνεχίσουμε όσο πιο δυναμικά μπορούμε»
-----------------------


Εκ της ομάδας του Lixouri Quake Festival
Coordinator-creator: Στέλιος Μαγαλιός

Public Relations: Ιλιάνα Δαλλού
Με μεγάλη μας χαρά δεχτήκαμε χορηγία από την ακτοπλοϊκή γραμμή Ionian Group. Παρότι η χορηγία αυτή δεν εμφαίζεται στις αφίσες μας, είναι μεγάλη μας τιμή, αυτή η ομάδα ανθρώπων να στηρίζουν το έργο μας και να καθιστούν εφικτή τη διοργάνωση του Φεστιβάλ. Και είναι πολύ σημαντικό μία βδομάδα πριν του Φεστιβάλ να δεχόμαστε ακόμα χορηγίες και ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη που μας δείχνουν

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου