Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Παρασκευή 27 Οκτωβρίου 2017

28 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΑΛΦΑ ,,ΤΟ ΜΑΝΤΟΛΙΝΟ ΤΟΥ ΛΟΧΑΓΟΥ ΚΟΡΕΛΙ


Spiros Kagadis ενθουσιασμένος.
Μια πολύ καλημέρα σε όλους σας!!

!Πρωταγωνίστρια ξανά θα είναι η Κεφαλονιά αυτό το Σαββατόβραδο
Κλείστε ραντεβού από τώρα στις τηλεοράσεις σας στην επέτειο της Εθνικής μας γιορτής το Σάββατο βράδυ 28/10 στις 22:00 καθώς για δεύτερη φορά φέτος (η πρώτη έγινε το Φεβρουάριο) το πρώτο σε τηλεθέαση και ποιοτική υπεροχή Alpha TV προβάλει ξανά την λαμπρή ιστορία και τις μοναδικές ομορφιές της Κεφαλονιά μας, μέσω της ταινίας μας "Το Μαντολίνο του Λοχαγού Κορέλι", μάλιστα στην τηλεοπτική ζώνη υψηλότατης πανελλήνιας τηλεθέασης του!

Δείτε την ταινία μας μόνο στο φανταστικό Alpha TV μαζί την οικογένεια σας και πείτε το και στους φίλους σας! Να μην την χάσει κανείς!

Μεγάλη πρωταγωνίστρια ξανά θα είναι η Κεφαλονιά μας αυτό το Σαββατόβραδο της 28/10 (στις 22:00) καθώς προβάλεται ξανά φέτος από τον πρώτο σε τηλεθέαση και ποιοτική υπεροχή Alpha TV η Χολυγουντιανή ταινία μας "Το Μαντολίνο του Λοχαγού Κορέλι" που έχει κάνει το νησί μας διάσημο σε όλο το κόσμο!
Πρέπει να σημειωθεί πως θα είναι η δεύτερη φορά φέτος (2017) που ο μεγαλύτερος πανελλήνιος ιδιωτικός τηλεοπτικός σταθμός Alpha TV στηρίζει με αυτόν τον καλύτερο δυνατόν τρόπο, μάλιστα στην πρώτη σε τηλεθέαση ώρα του και τώρα στην αεργία της Εθνικής μας εορτής, την πανελλήνια προβολή της παγκόσμιας γνωστής, εξ αιτίας του Χόλιγουντ, πρόσφατης ιστορίας και τις μοναδικές για τον επισκέπτη ομορφιές της Κεφαλονιάς μας.

Ακόμα, υπενθυμίζεται ότι η ταινία μας "Το Μαντολίνο του Λοχαγού Κορέλι" γυρίστηκε εξ ολοκλήρου, το καλοκαίρι του ορόσημο έτος 2000, στη Σάμη και πολλά άλλα μέρη της Κεφαλονιάς όπως Μύρτος, Αντίσαμος, Διχάλια, Αίνο, Χορχοτά, Άγιοι Φανέντες, Καραβόμυλο και Λειβαθώ.
Τέλος, εργάστηκαν στην ταινία μας χιλιάδες πανευτυχής που μπόρεσαν να συνεισφέρουν σε κάτι τόσο σημαντικό Κεφαλονίτες και Κεφαλονίτισες από όλα τα μέρη της Κεφαλονιά, όλων των ηλικιών, πολλών επαγγελματικών ειδικοτήτων και σε μια πληθώρα θέσεων εργασίας (εργάτες και τεχνίτες κατασκευών, κομπάρσοι, μοδίστρες, οδηγοί, φύλακες, βοηθοί παραγωγής και άμεσα ή έμμεσα πολλοί άλλοι προμηθευτές τουριστικών και άλλων τοπικών υπηρεσιών και υλικών).





Δραματική ταινία αμερικανικής παραγωγής 2001
Δεύτερος Παγκόσμιος Πόλεμος. Το νησί της Κεφαλονιάς βρίσκεται υπό ιταλογερμανική κατοχή. Ο ιταλός αξιωματικός Αντόνιο Κορέλι είναι ο επικεφαλής της φρουράς. Παρά τη φρίκη του πολέμου, η αγάπη του Κορέλι για το μαντολίνο του βρίσκει στο ειδυλλιακό νησί μιαν ανακουφιστική διέξοδο. Οι νότες του όμως, σύντομα θα παρασύρουν στον έρωτα την όμορφη Πελαγία, την κόρη του τοπικού γιατρού, οδηγώντας και τους δύο σε μια σχέση τόσο θυελλώδη και παθιασμένη, όσο και αδιέξοδη, αφού είναι ήδη αρραβωνιασμένη με έναν αντιστασιακό ψαρά. Όταν όμως τα μαύρα σύννεφα του πολέμου, που μαίνεται στην υπόλοιπη χώρα, αρχίζουν να ρίχνουν τη σκιά τους στο νησί, οι νότες του μαντολίνου κινδυνεύουν να πνιγούν μέσα στο ζόφο της καταστροφής και της απόγνωσης…
Έρωτας, Πόλεμος, Αντίσταση στις ακτές και τα βουνά της Κεφαλονιάς σε μια ταινία διεθνούς απήχησης και μεγάλης εμπορικής επιτυχίας στο ελληνικό box-office. Νίκολας Κέιτζ και Πενέλοπε Κρουζ σε ένα ρόλο έκπληξη με την υπογραφή του σκηνοθέτη Τζον Μάντεν, τρία χρόνια μετά την μεγάλη επιτυχία του «Ερωτευμένος Σαίξπηρ», που είχε σαρώσει στα Όσκαρ.
Σκηνοθεσία: Τζον Μάντεν
Σενάριο: Σον Σλόβο (βασισμένο στο ομώνυμο μυθιστόρημα του Λουί Ντε Μπερνιέρ)
Ηθοποιοί: Νίκολας Κέιτζ, Πενέλοπε Κρουζ, Τζον Χερτ, Κρίστιαν Μπέιλ, Ντέιβιντ Μόρισσεϊ, Πιέρο Μάντζιο, Ειρήνη Παππά, Γεράσιμος Σκιαδαρέσης, Μιχαήλ Γιαννάτος, Δημήτρης Καμπερίδης, Κατερίνα Διδασκάλου, Αιμίλιος Χειλάκης, Ασπασία Κράλλη, Βίκυ Μαραγκάκη, Νίκος Καραθάνος

Η βαθμολογία της ταινίας προκύπτει από ελεύθερη ψηφοφορία των χρηστών του IMDb.
Aπό το Wikipedia: H Internet Movie Database (IMDb) (στα ελληνικά: Διαδικτυακή Βάση Δεδομένων Ταινιών) είναι μία διαδικτυακή βάση δεδομένων με πληροφορίες για ηθοποιούς, ταινίες, τηλεοπτικά προγράμματα, παρουσιαστές της τηλεόρασης,video games και συντελεστές παραγωγής ταινιών ή προγραμμάτων. Είναι η μεγαλύτερη κινηματογραφική βάση δεδομένων στο Internet.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου