Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Τετάρτη 25 Οκτωβρίου 2017

Τούρκος κροίσος, ερωτοχτυπημένος με την «καυτή» Τζούλια


ΞΑΝΑΠΑΊΖΕΤΑΙ ΤΟ ΕΡΓΟ 


Ο  ΠΑΡΗΣ  ΚΑΙ Η ΩΡΑΙΑ  ΕΛΕΝΗ??

Στην αγκαλιά Τούρκου μεγιστάνα η hot Τζούλια

 Η Τζούλια Αλεξανδράτου έκλεψε την καρδιά Τούρκου δισεκατομμυριούχου! Το μοντέλο, μετά τις hot εμφανίσεις του στη Μύκονο, εθεάθη στο...
... Λονδίνο σε τρυφερά τετ α τετ με τον επιχειρηματία Ozan Ozkural και, μάλιστα, ανέβασε κοινές φωτογραφίες τους στον λογαριασμό της στο facebook.
«Espresso» επικοινώνησε μαζί της για να μάθει τι ακριβώς τρέχει ανάμεσα σε εκείνη και στον 35χρονο Τούρκο... «Ισχύει, αλλά είναι πολύ νωρίς ακόμη για να πω κάτι» μας είπε, αλλά ο τόνος της φωνής της υποδήλωνε ότι... εδώ υπάρχει ένας έρωτας μεγάλος!
Ο Τούρκος, ο οποίος δραστηριοποιείται σε όλον τον κόσμο και έχει ως έδρα των επιχειρήσεών του το Λονδίνο και την Κωνσταντινούπολη, μίλησε πρόσφατα στην εκπομπή του Λάρι Κινγκ στο CNN για τις επιχειρηματικές δραστηριότητές του και απέσπασε τα εγκωμιαστικά σχόλια του παρουσιαστή για το ότι σε τόσο μικρή ηλικία έχει καταφέρει τόσο πολλά και είναι από τα μεγάλα ονόματα παγκοσμίως στα χρηματοπιστωτικά!
Ομως, και η Ελληνίδα showwoman κάνει ένα restart στην καριέρα της στη βρετανική πρωτεύουσα, ενώ -σύμφωνα με πληροφορίες- το ζευγάρι σχεδιάζει από τώρα τις χριστουγεννιάτικες διακοπές του σε Λος Αντζελες και Νέα Υόρκη.
Eστάλη από Σπύρο Καγκάδη,, πηγη  espressonews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου