Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Δευτέρα 27 Νοεμβρίου 2017

Τα πρώτα όργανα του νέου Πολιτικου φορέα:


Το πιο σημαντικό μέτωπο για την νέο φορέα της κεντροαριστεράς είναι αυτό της βουλής και της κοινής λειτουργίας των δύο κοινοβουλευτικών ομάδων που μάλιστα για μια ακόμα φορά είχαν διαφορετική στάση, αυτή την φορά για την αναβολή της συνεδρίασης για την υπόθεση Καμμένου.

Η Φώφη Γεννηματά έχει πλέον καθημερινές συναντήσεις με τον Σταύρο Θεοδωράκη προκειμένου να λύσουν το ζήτημα και να εξασφαλίσουν τον κοινό βηματισμό των δύο Κ.Ο. Μάλιστα σε αυτή την κατεύθυνση θα συγκροτήσουν ένα άτυπο όργανο το οποίο σύμφωνα με πληροφορίες θα αποτελείται από τους βουλευτές: Ανδρέα Λοβέρδο, Θανάση Θεοχαρόπουλο, Βασίλη Κεγκέρογλου, Γιώργο Μαυρωτά, Γιώργο Αμυρά, Σπύρο Δανέλλη και Σπύρο Λυκούδη.
Παράλληλα θα δημιουργηθεί Πολιτική Γραμματεία η οποία θα αντικαταστήσει την διάσκεψη που μέχρι τώρα συμμετείχαν οι επικεφαλής των κινήσεων που συμμετείχαν στη ΔΗΣΥ και θα αποτελείται από τους πρωταγωνιστές των εκλογών μαζί με την Φώφη Γεννηματά. Συγκεκριμένα σε αυτή θα συμμετέχουν: ο Νίκος Ανδρουλάκης, ο Γιώργος Καμίνης, ο Σταύρος Θεοδωράκης, ο Θανάσης Θεοχαρόπουλος και ο Γιώργος Παπανδρέου.
Ακριβώς κάτω από αυτό το όργανο θα λειτουργήσει η οργανωτική επιτροπή του συνεδρίου του νέου φορέα, το οποίο προορίζεται για την άνοιξη του 2018. Σε αυτό θα συμμετέχουν πολλοί περισσότερα στελέχη από όλες τις πλευρές και θα επιχειρηθεί να δοθεί το μήνυμα της ανανέωσης μέσω των προσώπων που θα το στελεχώσουν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου