Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Τετάρτη 29 Νοεμβρίου 2017

Ο ΜΠΟΜΠ ΣΦΟΥΓΓΑΡΑΚΗΣ " & H ΔΙΑΣΩΣΗ ΤΟΥ ΒΥΘΟΥ ΣΤΗΝ ΚΕΦΑΛΛΟΝΙΑ

Το Μικρό Θέατρο Λάρισας επιστρέφει με την παιδική παράσταση “Ο Τετραγωνοπαντελονής και η διάσωση του βυθού”Το Μικρό Θέατρο Λάρισας στα πλαίσια της προβολής των νέων του θεατρικών παραγωγών , που θα περιοδεύσουν σε ολη την ΕΛΛΑΔΑ τον φετινό χειμώνα και πάντα πιστό στο ραντεβού του με την Πόλη σας ,σας αποστελλουμε το νεο υλικο της παραστασης μας,παντα στα πλαίσια της άριστης εώς τωρα συνεργασίας μας τα τελευταία χρόνια

Ο ΜΠΟΜΠ ΣΦΟΥΓΓΑΡΑΚΗΣ " & H ΔΙΑΣΩΣΗ ΤΟΥ ΒΥΘΟΥ
ΣΤΗΝ ΚΕΦΑΛΛΟΝΙΑ

ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ ΑΡΓΟΣΤΟΛΙΟΥ "Ο ΚΕΦΑΛΟΣ"
ΠΕΜΠΤΗ 30 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ - ώρες 17.15 & 19.15
ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ : ΒΙΒΛ/ΛΕΙΟ ΒΙΒΛΙΟΜΑΝΙΑ - τηλ 26710 26832
Προπώληση 7€ - Ταμείο 9€ - Πληροφορίες - 6974797109 

Θα θέλαμε την κατάλληλη προβολή από εσάς έτσι ώστε να ενημερωθούν οι πολίτες για την εξαιρετικά ποιοτική παιδική θεατρική παράστασή μας!
ΠΑΙΔΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ
" Ο ΤΕΤΡΑΓΩΝΟΠΑΝΤΕΛΟΝΗΣ "
& Η Διάσωση του Βυθού!
Για 1η φορά στην Ελλάδα σε πλήρη θεατρική μορφή & απόδοση για παιδιά!!!
ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ ΑΡΓΟΣΤΟΛΙΟΥ "Ο ΚΕΦΑΛΟΣ"
ΠΕΜΠΤΗ 30 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ - ώρες 17.15 & 19.15
ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ : ΒΙΒΛ/ΛΕΙΟ ΒΙΒΛΙΟΜΑΝΙΑ - τηλ 26710 26832
Προπώληση 7€ - Ταμείο 9€ - Πληροφορίες - 6974797109
ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ -                ΜΙΚΡΟ ΘΕΑΤΡΟ
Το ΜΙΚΡΟ ΘΕΑΤΡΟ ΛΑΡΙΣΑΣ πιστό στο ραντεβού με του μικρούς και μεγάλους φίλους του, συνεχίζει με σεβασμό και συνέπεια τις ποιοτικές παιδικές παραγωγές του και την φετινή θεατρική χρονιά. Έπειτα από την τεράστια επιτυχία που σημείωσαν σε όλη την Ελλάδα οι παιδικές παραστάσεις :       Ο Βασιλιάς των Λιονταριών ,Ο Λύκος & τα 3 Γουρουνάκια ,Η Πεντάμορφη & Το Τέρας & Οι Μυθοι του Αισώπου (καλοκαίρι) έρχεται για 8η χρονιά στην πόλη σας με το Νέο του Αριστούργημα.   
"Ο ΤΕΤΡΑΓΩΝΟΠΑΝΤΕΛΟΝΗΣ "& Η Διάσωση Του Βυθού
Λίγα λόγια για το έργο…

Η μυστηριώδης εμφάνιση ενός τέρατος ταράζει τα ήρεμα νερά του βυθού. Ο Τετραγωνοπαντελόνης κ η παρέα του ξεκινάνε το ταξίδι της λύσης του μυστηρίου που θα διώξει το τέρας! Το μαγικό φίλτρο του τέρατος όμως θα μολύνει τον βυθό κ θα προκαλέσει αμνησία σε όλους! Θα καταφέρουν άραγε να βρούνε το αντίδοτο πριν να είναι αργά; Μια πρωτότυπη ιστορία που  παίζεται για πρώτη φορά σε όλη την Ελλάδα! γέλιο...αγωνία...περιπέτεια...θα καταφέρουν οι φίλοι μας να σώσουν τον βυθό; Η συνέχεια επί Σκηνής!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου