Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Κυριακή 26 Νοεμβρίου 2017

ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΑΠΩΛΕΙΑ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ

Φωτογραφία του χρήστη Kefallinia Beach Soccer Team.
Ο χρήστης Kefallinia Beach Soccer Team χίλια κομμάτια.
ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ ΣΠΥΡΟ ΦΙΛΕ ΜΑΣ
Θα σαι πάντα μαζί μας
Ενα Παιδί διαμάντι Παίκτης στην Νάπολη Πατρών!  εφυγε  ξαφνικα
Φωτογραφία του χρήστη Kefallinia Beach Soccer Team.
ενω και στις  9 Νοεμβριου]

Φωτογραφία του χρήστη Συνδεσμος Διαιτητων Ποδοσφαιρου Ν.Λαρισας.
«΄Εφυγε» ο ΑΝΤΩΝΗΣ ΚΟΡΕΣΤΗΣ
Ατέλειωτη θλίψη, βουβό κλάμα, τραγική ατμόσφαιρα, κυρίευσαν από χθες το απόγευμα την κοινωνία της Διαιτησίας Ποδοσφαίρου του Νομού Λάρισας, στο άκουσμα του τραγικού και απρόβλεπτου θανάτου του 37χρονου στελέχους μας, εν ενεργεία διαιτητή ΑΝΤΩΝΗ ΚΟΡΕΣΤΗ.

Δεν μπορούν τα λόγια να εκφράσουν και απόλυτα να αποδώσουν το μέγεθος της θλίψης που από χθες διακατέχει, όχι μόνο τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Συνδέσμου μας, αλλά ολόκληρη την ποδοσφαιρική και διαιτητική οικογένεια του Νομού Λάρισας, για τον άδικο και τόσο πρόωρο χαμό του ΑΝΤΩΝΗ ΚΟΡΕΣΤΗ, και ένα απέραντο «γιατί» κυριαρχεί στις σκέψεις όλων μας: ΓΙΑΤΙ αυτός, ΓΙΑΤΙ τόσο νωρίς…
Κανείς μας δεν μπορεί να εξηγήσει τις «Βουλές του Κυρίου». Ίσως να τον επέλεξε γιατί ήταν σεμνός, δίκαιος, ειλικρινής, ακέραιος, συνεπής και αποδοτικός σε κάθε τι που αναλάμβανε να εκτελέσει, ίσως γιατί ήταν ο απόλυτα σωστός ανθρώπινος χαρακτήρας. Ίσως πάλι να τον διάλεξε για το συνεχές και αληθινό χαμόγελο που στόλιζε σε μόνιμη βάση το πρόσωπό του, μπορεί και για τη ζηλευτή κορμοστασιά του.
Όμως, όλοι μας, ακράδαντα πιστεύουμε και ολόψυχα ευχόμαστε, πως ο Παντοδύναμος, από σήμερα το απόγευμα, που η δροσερή Λαρισινή γη θα δεχθεί και θα σκεπάσει το σώμα του αγαπημένου μας ΑΝΤΩΝΗ, θα κατατάξει την άκακη ψυχή του, δίπλα Του σε τόπους παραδεισένιους, ενώ παράλληλα θα φροντίσει για την εξ ύψους παρηγοριά των τραγικών οικείων του, ώστε να καταφέρουν να διαχειριστούν την τραγωδία που τους έπληξε.
Απ΄ όλους εμάς τους διαιτητικούς σου φίλους: ΚΑΛΟ ΣΟΥ ΤΑΞΙΔΙ ΑΝΤΩΝΗ, αξέχαστε φίλε μας:…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου