Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Κυριακή 13 Μαΐου 2018

ΚΑΙ ΦΕΤΟς ,ΞΑΝΑ ΤΑ Α"ΡΑΓΙΑ , ΜΕ ΓΑΛΑΖΙΑ ΣΗΜΑΙΙΑ

Φωτογραφία της Maria Gkiafi Kefalonia.

Ανακοινώθηκαν από την Ελληνική Εταιρία Προστασίας της Φύσης (ΕΕΠΦ), Εθνικό Χειριστή του Διεθνούς Προγράμματος “Γαλάζια Σημαία” στη χώρα μας, οι βραβεύσεις ακτών και μαρινών.
Με 519 βραβευμένες ακτές, η Ελλάδα κατέχει την 2η θέση παγκοσμίως ανάμεσα σε 47 χώρες. Αξίζει να σημειωθεί ότι φέτος, στο σύνολο των 47 χωρών που συμμετέχουν στο Πρόγραμμα, η Ελλάδα κατείχε το 12% των συνολικών βραβεύσεων.
Η Διεθνής Επιτροπή βράβευσε φέτος 3.687 ακτές,  679 μαρίνες και 55 σκάφη αειφόρου τουρισμού σε όλο τον κόσμο.
Στην Κεφαλονιά Γαλάζια Σημαία έλαβαν 13 παραλίες:



Π.Ε. ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ [13]

Δήμος Κεφαλλονιάς
Άβυθος
Αγ. Βαρβάρα-Κατελειός
Άμμες
Αντίσαμος
Αράγια Πόρου
Λουρδάς
Μακρύς Γιαλός
Μπούκα-Παλιοσταφίδα/ Mediterranee
Μύρτος
Ξι
Πετανοί
Πλατύς Γιαλός
Σκάλα
Στην Ιθάκη Γαλάζια Σημαία έλαβε 1 παραλία:
Π.Ε. ΙΘΑΚΗΣ [1]
Δήμος Ιθάκης
Πόλη-Τα Δεξιά
ΠΗΓΗ  EKEFALONIA.GR
KAI  EΠΙΣΗς:
ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΠΗΓΗ

Τα αποτελέσματα της ηλεκτρονικής δημοπρασίας 12 παραλιών της Κεφαλονιάς

Πραγματοποιήθηκε σήμερα η ηλεκτρονική δημοπρασία της Κτηματικής Υπηρεσίας για 12 παραλίες της Κεφαλονιάς, με τη μίσθωση να είναι για δυο χρόνια.
Αναλυτικά το πρακτικό της ηλεκτρονικής πλειοδοτικής δημοπρασίας, έχει ως εξής:
Το Πρακτικό αρ. 1/2018 της ηλεκτρονικής πλειοδοτικής δημοπρασίας παραχώρησης δικαιώματος απλής χρήσης αιγιαλού και κοινόχρηστης παραλίας σε θέσεις του Δήμου Κεφαλλονιάς που διεξήχθη ηλεκτρονικά στις 09-05-2018, ενώπιον της Τριμελούς Επιτροπής Διεξαγωγής των Δημοπρασιών της Κτηματικής Υπηρεσίας Κεφαλληνίας (αρ. 1 της ΥΑ) που ορίστηκε με την με αρ. πρωτ. 21883/26-03-2018 Απόφαση του Προϊσταμένου της Κτηματικής Υπηρεσίας Κεφαλληνίας.
Οι θέσεις που προκηρύχθηκαν ήταν δώδεκα (12) για τον Δήμο Κεφαλλονιάς. Σύμφωνα με το από 9-5-2018 Πρακτικό με αρ.1/2018
  • Για τη θέση ΚΕΦ1: ΠΑΡΑΛΙΑ ΑΒΥΘΟΣ, ΟΙΚΙΣΜΟΣ ΣΒΟΡΩΝΑΤΑ υψηλότερη προσφορά 67.914,00€ υπεβλήθη από Χρυσόστομο-Αντώνιο Ανδρέου, στην οποία και κατεκυρώθη η θέση ως τελευταίο πλειοδότη.
  • Για τη θέση ΚΕΦ2: ΠΑΡΑΛΙΑ ΜΑΚΡΥΣ ΓΙΑΛΟΣ ΟΙΚΙΣΜΟΣ ΑΡΓΟΣΤΟΛΙ υψηλότερη προσφορά 101.798,40€ υπεβλήθη από Ε.ΠΕΦΑΝΗ ΚΑΙ ΣΙΑ Ε.Ε., στην οποία και κατεκυρώθη η θέση ως τελευταίο πλειοδότη.
  • Για τη θέση ΚΕΦ3: ΠΑΡΑΛΙΑ ΑΜΜΕΣ ΟΙΚΙΣΜΟΣ ΣΒΟΡΩΝΑΤΑ υψηλότερη προσφορά 36.972,80€ υπεβλήθη από Ανδρέα Σβορώνο, στην οποία και κατεκυρώθη η θέση ως τελευταίο πλειοδότη.
  • Για τη θέση ΚΕΦ4: ΠΑΡΑΛΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΑΜΜΟΣ ΟΙΚΙΣΜΟΣ ΜΗΝΙΕΣ υψηλότερη προσφορά 20.000,00€ υπεβλήθη από Νικόλαο Μενάγια, στην οποία και κατεκυρώθη η θέση ως τελευταίο πλειοδότη.
  • Για τη θέση ΚΕΦ5: ΠΑΡΑΛΙΑ ΤΡΑΠΕΖΑΚΙ ΟΙΚΙΣΜΟΣ ΜΟΥΣΑΤΑ, υψηλότερη προσφορά 14.400,00€ υπεβλήθη από ALL4TOURISM, στην οποία και κατεκυρώθη η θέση ως τελευταίο πλειοδότη.
  • Για τη θέση ΚΕΦ6: ΠΑΡΑΛΙΑ ΤΡΑΠΕΖΑΚΙ ΟΙΚΙΣΜΟΣ ΜΟΥΣΑΤΑ, υψηλότερη προσφορά 15.700,00€ υπεβλήθη από ALL4TOURISM, στην οποία και κατεκυρώθη η θέση ως τελευταίο πλειοδότη.
  • Για τη θέση ΚΕΦ7: ΠΑΡΑΛΙΑ ΜΕΓΑΣ ΛΑΚΚΟΣ ΟΙΚΙΣΜΟΣ ΣΟΥΛΛΑΡΟΙ, υψηλότερη προσφορά 4.940,00€ υπεβλήθη από Μαριέττα Σπανού, στην οποία και κατεκυρώθη η θέση ως τελευταίο πλειοδότη.
  • Για τη θέση ΚΕΦ9: ΠΑΡΑΛΙΑ ΠΕΤΑΝΟΙ ΟΙΚΙΣΜΟΣ ΑΓΙΑ ΘΕΚΛΗ υψηλότερη προσφορά 4.000,00€ υπεβλήθη από KBC IKE-KEFALONIAN BOAT CENTER IKE, στην οποία και κατεκυρώθη η θέση ως τελευταίο
    πλειοδότη.
  • Για τη θέση ΚΕΦ 10: ΠΑΡΑΛΙΑ ΠΕΤΑΝΟΙ ΟΙΚΙΣΜΟΣ ΑΓΙΑ ΘΕΚΛΗ, υψηλότερη προσφορά 4.550,00€ υπεβλήθη από LA VIDA LOCA, στην οποία και κατεκυρώθη η θέση ως τελευταίο πλειοδότη.
  • για τη θέση με Κωδικό ΚΕΦ8, ΠΑΡΑΛΙΑ ΞΙ ΟΙΚΙΣΜΟΣ ΚΑΤΩΓΗΣ, δεν εκδηλώθηκε ενδιαφέρον (θα ακολουθήσει επαναληπτική δημοπρασία)
  • για τη θέση με κωδικό ΚΕΦ11, ΠΑΡΑΛΙΑ ΑΘΕΡΑ ΟΙΚΙΣΜΟΣ ΑΘΕΡΑΣ, δεν υπεβλήθη καμία προσφορά (άγονη δημοπρασία – θα ακολουθήσει επαναληπτική δημοπρασία)
  • για τη θέση με κωδικό ΚΕΦ12, ΠΑΡΑΛΙΑ ΚΑΜΙΝΙΑ ΟΙΚΙΣΜΟΣ ΡΑΤΖΑΚΛΙ, δεν υπεβλήθη καμία προσφορά (άγονη δημοπρασία – θα ακολουθήσει επαναληπτική δημοπρασία).

Η Προϊσταμένη της
Κτηματικής Υπηρεσίας
Ροζαλία Γιαννάκη
Εφοριακός ΠΕ/Α

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου