Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ ΠΛΟΙΩΝ

ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ ΠΛΟΙΩΝ
ΠΟΡΟΣ-ΚΥΛΛΗΝΗ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
POROSNEWS

Τετάρτη, 13 Φεβρουαρίου 2019

Νέα παγκόσμια θεατρική πρεμιέρα του "Μαντολίνου του Λοχαγού Κορέλι" στην Αγγλία!

ο θεατρικό έργο του "Κορέλι" σε τουρνέ σ' όλη την Μεγάλη Βρετανία

Το πρόσφατο ανακοινωθέν θεατρικό έργο του Μπεστ Σέλλερ βιβλίου του Λουί ντε Μπερνιέρ και ταινίας "Το Μαντολίνο του Λοχαγού Κορέλι" που διαδραματίζεται στην Κεφαλονιά μας σύμφωνα με την επίσημη ιστοσελίδα του θα κάνει φέτος περιοδία σε όλη την Μεγάλη Βρετανία.

http://www.captaincorellismandolin.com

Πιο συγκεκριμένα από τις 13 Απριλίου 2019 μέχρι τις αρχές του καλοκαιριού στις 29 Ιουνίου 2018 θα περιοδεύσει αρχικά σε θέατρο της Αγγλικής πόλης Leicester και στην συνέχεια στις Αγγλικές πόλεις Kingston (Λονδίνο), Bath, Newcastle, Birmingham και τις Σκωτσέζικες πόλεις Edinburgh και Glasgow.

Τον Λοχαγό Κορέλι θα παίξει ο ηθοποιός Alex Mugnaioni, την Πελαγία η Madison Clare, τον Μανδρά ο Ashley Gayle και τον Πατέρα της Πελαγίας ο Γιατρός Γιάννης ο Joseph Long. Σκηνοθέτης του έργου είναι η βραβευμένη με βραβεία Oliver και Tony Melly Still και σεναριογράφος η Rona Munro.

Οι νέες θεατρικές αυτές παραστάσεις του θεατρικού έργου του "Μαντολίνου του Λοχαγού Κορέλι" αναμένονται ότι θα βοηθήσουν την δωρεάν τουριστική προβολή της Κεφαλονιάς μας στο πιο πολυπληθής από την άποψη τουριστών Βρετανικό κοινό.

Σπύρος Καγκάδης
Spiros Kagadis
CURVEONLINE.CO.UK
Join us for the world premiere of Captain Corelli's Mandolin!

Νέα παγκόσμια θεατρική πρεμιέρα του "Μαντολίνου του Λοχαγού Κορέλι" στην Αγγλία!
Με αφορμή την 25η επέτειο της αρχικής έκδοσης του Μπεστ Σέλλερ του Louis de Bernières, που έκανε την ιστορία μας και τις ομορφιές της Κεφαλονιάς μας διάσημη σ' όλο τον κόσμο, "Το Μαντολίνο του Λοχαγού Κορέλι" βγήκε η είδηση ότι μετατράπηκε και θα παιχτεί τον Απρίλιο σαν θεατρικό έργο στην Αγγλία!

Την μεταφορά στην θεατρική σκηνή κάνει η βραβευμένη με τα σπουδαία θεατρικά βραβεία Oliver και Tony σκηνοθέτης Melly Still (My Brilliant Friend and Coram Boy) και η θεατρική σεναριογράφος Rona Munro (My Name Is Lucy Barton and The James Plays).
Η παγκόσμια πρεμιέρα αυτή την φορά στο θεατρικό σανίδι θα ξεκινήσει να παίζεται στις 13 Απριλίου 2019 για 8 ημέρες στο Θέατρο Curve στην πόλη Leicester της Αγγλίας.
Μακάρι να το δούμε το σπουδαίο αυτό νέο θεατρικό έργο να παίζεται και στην Κεφαλονιά μας!
Σπύρος Καγκάδης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου