Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Πέμπτη 14 Φεβρουαρίου 2019

Αγρότες: Εν αναμονή της συνάντησης με την κυβέρνηση

Αγρότες: Εν αναμονή της συνάντησης με την κυβέρνηση | in.grΓια σήμερα, Πέμπτη είναι προγραμματισμένη, η συνάντηση των εκπροσώπων της Πανελλαδικής Επιτροπής των Μπλόκων με τον υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Σταύρο Αραχωβίτη.

Το ραντεβού έχει κλειστεί για τις 6.30 το απόγευμα, στο υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, προκειμένου να βρεθεί λύση στο αδιέξοδο και να διαλυθούν τα μπλόκα.
Στη συνάντηση, πέρα από τον κ. Αραχωβίτη, θα συμμετάσχουν η υφυπουργός Οικονομικών, Κατερίνα Παπανάτσιου, ο υφυπουργός Κοινωνικής Ασφάλισης, Τάσος Πετρόπουλος και ο αναπληρωτής υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Σωκράτης Φάμελλος.
Την Τετάρτη οι αγρότες είχαν αποκλείσει πάλι την εθνική οδό Πατρών-Πύργου, στο ύψος της διασταύρωσης προς τη Βιομηχανική Περιοχή της Πάτρας.
Σύμφωνα με εκπροσώπους των αγροτών, ο αποκλεισμός της εθνικής οδού ήταν συμβολικός, αλλά όπως σημειώνουν, είναι έτοιμοι να κλιμακώσουν τις κινητοποιήσεις τους, αν δεν δοθούν λύσεις στα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο αγροτικός κόσμος.
Όπως αναφέρουν οι αγρότες, η πολιτική της κυβέρνησης τους οδηγεί στην εξαθλίωση και τους εξαναγκάζει να εγκαταλείψουν την καλλιέργεια της γης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου