Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Κυριακή 24 Μαρτίου 2019

Τα νέα σχολικά βιβλία στη Βόρεια Μακεδονία θα γράφουν ότι Μακεδονία του Μεγάλου Αλέξανδρου είναι Ελλάδα

Η συμφωνία των Πρεσπών παράγει πλέον Ιστορικά αποτελέσματα. Η Ελλαδα πήρε πίσω … όλη την Ιστορία της Αρχαίας Ελληνικής Μακεδονίας καθώς και επισημα πλέον τα παιδιά της γειτονικής χώρας θα διδάσκονται στα σχολεία την ιστορική αλήθεια ότι η Αρχαία Μακεδονία, η Ιστορία της και ο Πολιτισμός της είναι Ελληνική.

Αρχαία Μακεδονία ίσον Ελλάδα, αυτό θα διδάσκουν στα παιδιά στα σχολεία στη γειτονική μας χώρα της Βορειας Μακεδονίας μετα τη σημερινή ιστορικής σημασίας συμφωνία της επιστημονικής επιτροπής στα Σκόπια με την συμμετοχή των Ελλήνων ιστορικών…
Το Κοινό ανακοινωθέν μετά τη Δεύτερη Συνάντηση της Μεικτής Διεπιστημονικής Επιτροπής Εμπειρογνωμόνων για ιστορικά, αρχαιολογικά και εκπαιδευτικά ζητήματα που συστάθηκε δυνάμει του άρ. 8 παρ. 5 της Συμφωνίας των Πρεσπών αναφερει πως η Μεικτή Διεπιστημονική Επιτροπή Εμπειρογνωμόνων αποφάσισε την εναρμόνιση των σχολικών βιβλίων με τη Συμφωνία των Πρεσπών 

1 σχόλιο:

  1. Εφκείο που με απασχολεί περισσότερο είναι ότι ο κόσμος γύρω μας τρέχει ή καλύτερα αλλάζει με διακόσα που έλεε κι ο νόνος μας και κάποιο μεγάλο ποσοστό Ελλήνων είναι σταθερό στη «κοσμάρα» του!
    Κάτι σα τα μνημόνια που μας πέσανε στο κεφάλι, όταν εμείς παίρναμε πιστωτικές και γαμοδάνεια και ακόμα πάλε δεν έχουμε καταλάβει το πως και το γιατί.
    Δεν έχουμε σωστή πληροφόρηση βέβαια, όμως κι ο Οδυσσέας δεν είχε αλλά μετά δέκα χρόνια έφτασε στην Ιθάκη του. Εμείς μετά από δέκα χρόνια κατάντιας ψάχνουμε ακόμα να μάθουμε πούθε βγαίνει ο ήλιος και άμα το βρούμε με τσι λογικές που επικρατούνε γράφτε μου.
    Το μόνο που γλέπω θετικό είναι η εκτροφή ζώων συντροφιάς που θα μας βοηθήσουνε όπως τσου Μεσολογγίτες κατά τσι μέρες τση πείνας.

    25η Μαρτίου σήμερα!

    Ζήτω ορέ Κολοκοτρώναρε !!
    Ζήτω και σε όσους πολέμησαν μαζί σου για μια ιδανική Ελλάδα αγαπημένη και καλύτερη από τούτη…

    ΑπάντησηΔιαγραφή